UTA pregătește meciul de la Snagov. Cristi Todea: ”O victorie care să ne elibereze”

/media/stiri/0/3/915/big/todea.jpg

Etapa a X-a din liga secundă regăsește UTA în a doua deplasare consecutivă: sâmbătă dimineață, de la ora 11:00, echipa noastră se află în fieful Sportului Snagov.

Roș-albii abordează ciocnirea cu singurul gând al obținerii unei victorii eliberatoare. ”Ne așteaptă o deplasare grea, pe un teren unde se câștigă destul de greu. Întâlnim o echipă agresivă, cu rezultate destul de bune pe propriul teren. Au un antrenor cu experiență (n.n. Vivi Răchită), care știe să pună bine echipa în teren, mi s-au părut bine organizați. Noi trebuie să reușim o evoluție mai bună decât la Satu Mare și mai concretă, pentru un rezultat important. Ne dorim acest lucru, este un moment greu pentru noi, doar un rezultat bun ne poate scoate din aceasăt perioadă destul de nefastă”, a punctat Cristi Todea.

”Terenul arăta destul de rău, e important să ne adaptăm cât mai repede la condițiile de joc. Cred că toți jucătorii încă se gândesc la un obiectiv important., acum contează deblocăm, apoi își vor arăta adevăratele calități”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.

Trei absențe sunt în lotul arădean, mai vechii accidentați Strătilă, Prună și Hlistei. Echipa pleacă mâine, la ora 17:00, din Arad, spre aeroportul din Timișoara, avionul decolează spre București la 19:25, iar peste noapte se stă la hotelul Mirage, din Snagov, locul obișnuit al UTA-ei atunci când joacă în zona Bucureștiului.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 27-01-2021,    Meciul urmator

VS

27-01-2021 17:30

Stadion: ”Emil Alexandrescu”

Parteneri