UTA pregătește întâlnirea cu Pandurii. ”Să fim concentrați și motivați”

/media/stiri/0/3/923/big/todea.jpg

Revigorată după victoria de ieri, din Cupa României, UTA e de-acum conectată la meciul de duminică. Echipa noastră se întoarce pe stadionul ”Otto Greffner”, urmând a fi gazdă pentru Pandurii Târgu Jiu.

Cristi Todea speră ca succesul de la Sebiș să fie un nou început pentru UTA. ”A fost o victorie importantă pentru moralul nostru, îi felicit pe băieți că au fost conectați și nu și-au descosiderat adversarul. Au fost surprize în Cupă, multe echipe de liga a doua au fost eliminate de cele din liga a treia. Aș fi vrut să terminăm meciul fără gol primit, iar pe lângă acest lucru, Sebiș a mai avut câteva ocazii pe care aș fi vrut să le evităm. Dar, per ansamblu a fost o victorie meritată și muncită, e important să gestionăm momentul și să urmeze și alte victorii. Eu îmi doresc să câștig fiecare meci, sunt convins că și băieții își doresc acest lucru. Mai ales la o echipă ca și UTA, unde trebuie să abordăm fiecare meci la victorie, ca pe o finală”, a subliniat antrenorul principal al roș-albilor.

”Legat de Pandurii, am văzut că traversează un moment greu, au schimbat antrenorul în această săptămână. Cel mai mult mă interesează ca noi să fim concentrați și motivați. Dacă reușim, avem și victoria de partea noastră”, a adăugat Todea.

La nivel de lot, Daniel Florea are șanse minime să se regăsească duminică pe teren. ”Are un hematom destul de puternic, a fost să facă un control, așteptăm să vedem mai clar, dar am înțeles că e o situație delicată”, a spus Todea. Cristian Scutaru a suferit și el o contractură minoră, se speră în recuperarea lui, iar în afara circuitului rămân Ionuț Tănase și Victor Prună, care încă se antrenează separat. În schimb, Sorin Strătilă s-a antrenat cu echipa.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 30-05-2020,    Meciul urmator

VS

30-05-2020 11:00

Stadion:

Parteneri