UTA pășește spre finala Campionatului Național Under 19

/media/stiri/0/4/192/big/IMG_1726.jpg

Băieții lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi s-au impus cu 5-0 în duelul cu Drobeta Turnu Severin. O primă parte echilibrată a fost urmată de o a doua în care utiștilor le-a ieșit aproape totul.

”Am învins la un scor categoric, dar prima repriză am început-o prost, ocaziile mari au fost de partea adversarilor. Până la urmă, pauza a fost un sfetnic bun și în partea a doua ne-am impus fără nicio problemă. Diferența au făcut-o pregătirea fizică și valoarea individuală”, a apreciat Mihai Petcuț.

Mâine, la ora 17:00, UTA joacă pentru calificarea în finala campionatului în compania celor de la Gaz Metan Mediaș. Adversarii roș-albilor au trecut, după loviturile de departajare, de FC Kiss Baia Mare. ”Sincer, nu aș vrea să jucăm cu Gaz Metan cum am făcut-o azi în prima repriză, pentru că va fi foarte greu. În meciul cu Baia Mare, Mediașul a revenit după ce a fost condusă cu 2-0, apoi a egalat la 3-3 în zece oameni. Sunt o echipă puternică a unui club cu tradiție, care investește în juniori, își doresc și ei victoria”, a adăugat Petcuț.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 30-05-2020,    Meciul urmator

VS

30-05-2020 11:00

Stadion:

Parteneri