UTA – Lipova 4-0. Mihalcea: ”Băieții încep să înțeleagă ce dorim să jucăm în acest an”

/media/stiri/0/3/820/big/IMG_4967.jpg

Cu numărătoarea inversă până la startul noii ediții de campionat, Adrian Mihalcea a continuat ciclul de pregătire prin intermediul amicalului cu Șoimii Lipova.

Campioana en-titre a Aradului, promovată în Liga a III-a în această vară, a oferit o adversitate bună, însă roș-albii s-au exprimat promițător și au dorit să indice că procesul omogenizării decurge rapid.

Ștefan Grigorie (secondat de Curtuiuș și Prună) a fost regizorul primului act. Experimentatul mijlocaș a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă rezultată în urma unui henț, execuția a fost perfectă, în dreapta portarului, 1-0 (34).

Partea a doua a început cu Albert Stahl în prim plan. Talentatul junior a majorat diferența după două driblinguri și șut plasat, lângă bară, din 20 de metri ușor dreapta, 2-0 (55). Apoi s-a remarcat Dan Roman, autor al unei ”duble” ce avea să stabilească și scorul final. Mai întâi a finalizat din fața porții o combinație Prună – Stahl, 3-0 (58), după care a marcat spectaculos, din marginea suprafeței de pedeapsă, 4-0 (70).

UTA a început cu Grahovac – Adili, Ciucă, Scutaru, Asani – Tănase – Strătilă, Grigorie, Prună, Stahl – Curtuiuș. Au mai jucat: Barna – Polgar, Manea, Iuga, Dinculescu, Jorza, Costin, Toma, Cârstocea, Izet, Roman. A lipsit doar Burlă, răcit.

”E îmbucurător că nu luăm gol, e primul lucru care mă mulțumește pe deplin. Chiar dacă în prima repriză a fost doar 1-0, au mai fost acțiuni din care puteam înscrie. Mă mulțumește, în mare, și jocul, deși mai avem lucruri de antrenat, discutat și schimbat. Dar, de la meci la meci, băieții înțeleg ce dorim să jucăm în acest an. Și azi am schimbat puțin sistemul, ne-am descurcat contra unei echipe bune. Pe final am mizat pe toți, plus noua achiziție, Cârstocea, e puțin în urmă cu pregătirea, dar încercăm să-l aducem la un nivel astfel încât să ne ajute din prima etapă. Îi văd pe băieți preocupați și concentrați, dorim să îi avem implicați în joc”, a notat Adrian Mihalcea.

Ultimul meci amical al UTA-ei din această vară e programat sâmbătă dimineață, la Mako (Ungaria), în compania echipei locale. Se joacă de la ora 11:00 (ora României).

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 22-02-2020,    Meciul urmator

VS

22-02-2020 11:00

Stadion: Municipal - Miercurea Ciuc

Parteneri