UTA începe aventura în Cupa României. ”Meciul care să ne dea un imbold pozitiv”

/media/stiri/0/3/918/big/IMG_2293.jpg

Turul IV din Cupa României se joacă mâine, cu echipa noastră având ca adversară pe Național Sebiș. Trupa de pe malul Crișului Alb s-a calificat în această fază după ce a câștigat la ”masa verde” disputa din turul precedent, cu Șoimii Lipova (a fost 2-1 pentru lipovani pe teren). În turul II, sebișenii îi învinseseră cu 2-0 pe bihorenii de la CS Diosig.

”Cu siguranță va fi un meci în care echipa din Sebiș se va mobiliza peste nivelul unui meci de campionat. Pentru ei este un meci special, când vine UTA motivația lor e foarte mare. Trebuie să ajungem conectați și concentrați mâine. Pentru noi meciul e la fel de important, nu am avut rezultate prea bune până acum, iar mâine sperăm să fie meciul care să ne dea un imbold pozitiv pe mai departe”, a punctat Cristi Todea, antrenorul principal al UTA-ei.

Național Sebiș - UTA începe mâine, la ora 14:30. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu toate momentele importante ale meciului. 

Arbitri: Sergiu Popa (Aiud) – Daniel Lar, Răzvan Soporan (ambii Baia Mare). Observatori: Vasile Rad (Arad), Ioan Mureșan (Timișoara).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri