UTA III pierde, dar Miculescu reușește o nouă ”dublă”!

/media/stiri/0/3/681/big/untitled-10.jpg

Voința Mailat a avut un atacant – Florin Mateucă – în zi fantastică, tânărul fotbalist al trupei lui George Radu a fost determinant în succesul Voinței Mailat în fața puștilor de la UTA. A fost 6-2 în favoarea ”verzilor” în duelul de pe ”Șega” ce-a contat pentru etapa XXIV din prima ligă arădeană.

Mateucă a înscris de două ori, prima reușită fiind absolut superbă, preluare scurtă în stânga suprafeței de pedeapsă și șut cu dreptul în vinclu, la colțul lung. Lângă el s-a simțit excelent și Alexandru Chepețan, care a punctat de trei ori, iar Bălă a completat lista marcatorilor Voinței.

În tabăra roș-albilor (care au lovit de două ori bara) lui Sandu Gaica s-a remarcat, din nou, David Miculescu. La fel ca și etapa trecută, fiul fostului atacant al UTA-ei a semnat golurile arădenilor, un șut sub bară de la 16 metri, plus o finalizare la colțul lung din dreapta suprafeței de poartă.

Gaica a mizat pe: Debre – Haloș, Spătar, Salka, Pașcu – Dumitru (Cornean), Isac, Lazie (Selegean), Duma (Răzban) – Miculescu, Șimon.

Sâmbăta viitoare, tinerii utiști merg la Șimand.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri