UTA așteaptă Brașovul cu moral excelent

/media/stiri/0/3/593/big/tanase_rosu.jpg

UTA revine duminică pe stadionul ”Otto Greffner” pentru un meci vital în lupta pentru promovare. FC Brașov descinde la poalele vechii cetăți cu două vechi cunoștințe ale arădenilor la timonă – Cornel Țălnar, vechi adversar al Bătrânei Doamne din urmă cu două decenii și ceva, și Florentin Petre, secundul galben-negrilor, cel care se făcea remarcat în tricoul roș-alb în sezonul 94-95.

”Sunt puternici la faze fixe, așa și au marcat în meciurile cu Olimpia Satu Mare și Dunărea Călărași. Au jucători solizi, înalți, practică un joc direct, caută mingea a doua și atacă. Vom vedea ce va fi duminică, trebuie să fim atenți la tot. Mă interesează în primul rând jocul nostru, dacă practicăm ce ne-am propus, vom avea de câștigat. Brașovul are doar șansa victoriei, altfel pierde contactul cu plutonul fruntaș. E un meci important și pentru ei și pentru noi”, a analizat antrenorul Laurențiu Roșu, care i-a detașat azi la UTA II pe Vlad, Stahl, Costin și portarul Barna.

”Încercăm să dăm totul și să luăm cele trei puncte. Avem moral foarte bun după două victorii fără gol primit. Sunt convins că vom câștiga, avem și suporterii alături de noi”, a punctat și mijlocașul Ionuț Tănase, unul din evidențiații victoriei reușite de UTA la Mioveni.

Polgar și Burlă, amândoi cu probleme de ordin medical, sunt scoși din calcule pentru jocul de duminică. În schimb, vești bune dinspre Curtuiuș și Muntean, amândoi s-au antrenat cu echipa și sunt șanse să fie în efectiv.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 24-08-2019,    Meciul urmator

VS

24-08-2019 11:00

Stadion:

Parteneri