”Totul pentru UTA, până la ultima picătură!”

/media/stiri/0/3/768/big/copil_polgar.jpg

Trei zile despart UTA de prima întâlnire cu ACS Timișoara și tabăra roș-albă transmite că e sută la sută conectată la meci.

”E un meci decisiv pentru noi toți, mai ales pentru arădenii din echipă. Ce poți să îți dorești decât să joci pentru promovare contra Timișoarei? Mă aștept să vină foarte mulți arădeni să ne susțină, tot Poli se numește echipa. În teren va trebui să ne autodepășim și să fim mai ambițioși. Să jucăm la capacitate maximă pentru UTA, pentru Arad, pentru familia fiecăruia. Am lucrat cu domnul Ionuț Popa, m-a debutat la UTA, a avut performanțe cu UTA și cred că inima lui e mai aproape de UTA, aici a descoperit gustul succeselor. Sper să îi depășim performanțele acestui an”, a precizat Norbert Polgar.

Blondul apărător arădean rata barajul trecut, din cauza unei accidentări și n-a fost ocolit de probleme de ordin medical nici acum, însă a revenit în ultima etapă, în meciul cu Chindia și e sută la sută apt: ”Sper ca la acest baraj să fie invers față de anul trecut, din toate punctele de vedere. Nu prea mă interesează ce joacă Poli, știu că fiecare dintre noi trebuie să fim concentrați!”

Mijlocașul Dumitru Copil e pe aceeași lungime de undă. ”Cine intră pe teren, trebuie să dea totul, până la ultima picătură. Eu am încredere că putem trece de acest baraj. Ambiția și determinarea bat valoarea. Dacă avem atitudinea cu Călărașiul și avem încredere în noi, sunt sigur că facem o figură frumoasă”, spune fotbalistul arădean.

”Sunt sută la sută convins că putem trece de acest baraj. Îmi doresc să promovez cu UTA toți ne dorim să jucăm în Liga 1. Acum avem șansa!”, a adăugat Copil.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri