Tânăra gardă roș-albă e încrezătoare înaintea meciului de la Cluj

/media/stiri/0/4/568/big/G67A9973.jpg

Mijlocașii Denis Hrezdac și Damian Isac au intrat în circuitul primei echipe a UTA-ei și sunt, de-acum, nume cunoscute publicului arădean. Cei doi juniori s-au afirmat în generația 2001, condusă de Sandu Gaica și Adrian Ungur, tot de acolo venind David Miculescu, Ionuț Gavrilă, Alexandru Oroian și Denis Salka, și ei pătrunși în echipa de seniori.

Hrezdac și Isac au vorbit despre confruntarea de duminică, de la Cluj, ce contează pentru etapa a XXXV-a din liga secundă.

”Avem un meci dificil, cu o echipă care se bate la promovare. Clujul are jucători valoroși și experimentați, dar noi vrem să facem un joc bun, să ne întoarcem acasă cu punct sau puncte. Sperăm să fie bine. În ceea ce mă privește, mă simt foarte bine la echipa de seniori. E puțin mai greu, e altă forță la liga a doua, dar simt că am făcut pasul mai sus. Îmi doresc să fiu titular, dar pentru asta știu că trebuie să muncesc”, a spus Denis Hrezdac. 

”Ne așteaptă un meci foarte greu la Cluj, noi având mulți jucători absenți. Dar noi știm trebuie să câștigăm, indiferent de adversar, vrem să  venim cu toate puncte.  Mi-a lipsit experiența la meciurile trecute, când am avut câteva ocazii mari, dar însă am învățat din greșeli”, a completat Damian Isac.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri