Se apropie finalul de tur. UTA speră la o serie de rezultate pozitive

/media/stiri/0/3/977/big/IMG_8094.jpg

Trei etape au mai rămas din turul stagiunii 2017-2018. UTA urmează să primească – sâmbătă, 11 noiembrie, ora 11:00 – vizita celor de la ASA Târgu Mureș, apoi se deplasează la Brăila, pentru ca, în ultima rundă, la Șiria să vină FC Argeș. În plus, la sfârșit de an sunt programate și primele două etape din retur, UTA – Chindia respectiv Metaloglobus – UTA.

Întoarsă, aseară, cu un punct de la Timișoara, echipa arădeană încearcă să se grupeze cât mai bine pentru ce a mai rămas de jucat în 2017. ”Ne așteaptă meciuri grele, cu echipe bune, care au reușit rezultate interesante. Pentru noi, acum, orice meci e important, le luăm pe fiecare în parte. Am reușit să legăm două victorii înainte de meciul cu Luceafărul, speram să fie mai multe. Nu am reușit, dar ne dorim în continuare o serie de rezultate pozitive, care să ne dea și o poziție mai bună în clasament”, spune Cristi Todea.

Antrenorul roș-albilor încearcă să construiască ceva din aspectele pozitive consemnate în meciul cu Ripensia și așteaptă, în continuare, răspunsul unui efectiv în care și-a manifestat încrederea din momentul în care a preluat banca tehnică. ”Am avut momente bune de joc la Ripensia, mai ales pe faza ofensivă am avut destule oportunități și șanse reale de gol, din păcate nu am reușit să fructificăm. Pe faza de apărare nu au mai fost atâtea greșeli ca în trecut, sperăm ca acesta să fie punctul de plecare. Cu siguranță, eu aștept în continuare răspunsul jucătorilor. Cred în continuare în ei, sunt jucători cu calități, cred că este doar o chestiune de entuziasm până să se elibereze. Sper să reușească să-și demonstreze adevărata valoarea”, a subliniat fostul mijlocaș.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 27-01-2021,    Meciul urmator

VS

27-01-2021 17:30

Stadion: ”Emil Alexandrescu”

Parteneri