Roș-albii, cu garda ridicată: ”Suntem foarte concentrați”

/media/stiri/0/3/623/big/manea_rosu.jpg

Utiștii au privit de pe margine desfășurarea etapei cu numărul XXVII, a cărei concluzie o scriu chiar ei, mâine. De la ora 11:00, la Șiria, roș-albii sunt față în față cu Luceafărul Oradea.

Bihorenii n-au avut parte de începutul de primăvară la care sperau. Până acum, rezultatele au fost sub așteptările lor: 1-2 acasă cu Sepsi, înfrângere cu 2-1 la Juventus, 2-2 pe propriul teren cu Olimpia, plus eșec, 2-3, în fieful Dunării Călărași. O singură victorie, la ”masa verde”, 3-0 cu retrasa Tărlungeni, contabilizată săptămâna trecută.

Arădenii rămân însă în gardă și transmit că vor să evite erorile ce-au determinat coborârea de pe loc promovabil. ”Presiunea e aceeași, e clar că ne dorim să câștigăm toate meciurile. Etapa trecută nu am reușit, dimpotrivă. Brașovul era rival direct în lupta pentru promovare, am suferit mult după această înfrângere. Am pregătit de două săptămâni meciul de duminică, suntem foarte concentrați, sper să facem un meci bun și să și câștigăm. Avem foarte mare nevoie de puncte, ținând cont că am coborât pe locul 4 după ultimele două etape”, a subliniat Laurențiu Roșu, care a indicat și principalele pericole ale adversarilor, atacanții Arnăutu și Matei – ”doi fotbaliști periculoși, sperăm să nu-i lăsăm să ajungă în careul nostru”.

Pe aceeași linie a fost și unul din liderii echipei, apărătorul Alexandru Manea, care-și dorește să iasă învingător din duelurile cu ofensiva roș-albastră: ”Arnăutu și Matei sunt de același profil, printre cei mai buni atacanți din serie, după părerea mea. Sperăm să le facem față și să nu marcheze. Trebuie să câștigăm!”

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 31-08-2019,    Meciul urmator

VS

31-08-2019 11:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri