Remiză pentru UTA II în fieful liderului

/media/stiri/0/3/595/big/17354768_1436142919741086_532046365_n.jpg

Tânăra gardă roș-albă a continuat seria excelentă a primăverii: UTA II a luat un punct pe terenului liderului din seria IV a Ligii a III-a, Național Sebiș.

Băieții lui Cristi Păcurar, Dan Oprescu și Vasile Sin au arătat curaj în fața mai rutinaților adversari. Portarul Alex Barna, detașat de la prima echipă, a oferit siguranța pe care un goalkeeper trebuie s-o ofere și, după ce au trecut cu bine de primele șarje ale alb-albaștrilor (inclusiv o transversală), utiștii au început să prindă încredere. Linia defensivă a căutat să închidă cât mai bine, închizătorii au recuperat mult, iar Toma și Stahl au oferit câteva secvențe încântătoare.

S-a intrat cu 0-0 la pauză, apoi Naționalul a părut mai decisă. Primul sfert de oră al actului doi a părut să indice iminența unui gol al gazdelor, însă arădenii au rezistat. Iar în minutul 65 au dat lovitura, pe contraatac – Albert Stahl a primit mingea undeva la 14 metri în dreapta suprafeței de pedeapsă de la Costin, a pivotat frumos și a înscris cu șut precis, la colțul lung, 0-1.

Tabăra roș-albă a scăpat și de un penalty ușor acordat de centralul timișorean Vărzan (care le-a refuzat arădenilor o lovitură de pedeapsă în prima repriză), Velici a tras în transversală, dar a venit minutul 87, când același Velici și-a reparat greșeala și a egalat cu execuție din 7 metri la care Barna nu a avut ce face, 1-1. În ultimul minut, UTA putea da lovitura, dar șutul violent al nou-intratului Covaci din interiorul careului mare a trecut puțin pe lângă.

Staff-ul tehnic al UTA-ei II a început cu Barna – Lazăr, Iuga, Wild, Dinculescu – Dan, Dobrean – Costin, Toma, Vlad – Stahl. După minutul 75, pe teren și-au făcut aparația și Coadă, Covaci și Ghergar.

Runda viitoare, arădenii sunt gazde pentru Performanța Ighiu.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 24-08-2019,    Meciul urmator

VS

24-08-2019 11:00

Stadion: "Electrica"

Parteneri