Mâine, UTA – Sepsi. Roșu: ”Nu mă gândesc decât la victorie!”

/media/stiri/0/3/648/big/rosu.jpg

UTA revine mâine dimineață pe stadionul ”Otto Greffner” din Șiria pentru derby-ul ce încheie etapa cu numărul XXIX. Sepsi Sfântul Gheorghe descinde în comuna natală a marelui scriitor Ioan Slavici și o face din postura de ocupantă a locului secund, poziția pe care nu cu mult timp în urmă stătea ”Bătrâna Doamnă”.

”E clar că meciul e foarte important, întâlnim o echipă care în ultimul timp a avut rezultate pozitive, mai puțin înfrângerea de la Juventus. Sepsi are jucători buni, înscriu mereu, au un Hadnagy cu experiență, plus alții în spatele lui – Greu, Manole, Bujor, Ene, Huiban, care fac diferența în liga a doua și sunt periculoși. Trebuie să-i blocăm, să ne facem jocul și să luăm 3 puncte”, a decretat Laurențiu Roșu.

”Venim după o serie negativă, mă refer la meciurile cu Brașov, Luceafărul și Afumați, sunt nemulțumit, îmi doream câte 3 puncte, așa cum mi-am dorit de fiecare dată de când am venit la UTA, indiferent împotriva cui jucăm. Doar așa putem progresa, așa cum am făcut-o în toamnă. Am ajuns pe locul 2, dar după rezultatele din ultimul timp am coborât. E normal să fim nemulțumiți și să ne gândim să revenim cât mai repede pe pozițiile fruntașe. Sper să avem un stadion plin, să fim susținuți ca până acum de suporterii utiști, să ne sprijine să obținem o victorie foarte importantă pentru noi. Nu mă gândesc la alt rezultat decât la victorie”, a adăugat antrenorul principal al roș-albilor.

UTA – Sepsi începe la 11:30 și se vede la Digi și Dolce Sport. Pe www.uta-arad.ro și pe paginile noastre din rețelele de socializare vă ținem la curent cu toate momentele importante ale derby-ului.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 24-08-2019,    Meciul urmator

VS

24-08-2019 11:00

Stadion: "Electrica"

Parteneri