Mâine, UTA – Mioveni. ”Avem ce ne trebuie ca să câștigăm!”

/media/stiri/0/3/859/big/conferinta1.jpg

Mâine seară, UTA se întoarce pe arena șiriană ”Otto Greffner”, pentru etapa a IV-a din Liga II 2017-2018. Față în față cu roș-albii sunt cei de la CS Mioveni, despre care Adrian Mihalcea a vorbit în conferința de presă organizată astăzi.

”Cu siguranță ne va aștepta un meci foarte greu. Mioveniul are un început bun de campionat, cu toate că au schimbat destui jucători în vară. Au reușit să aibă rezultate foarte bune în aceste trei etape și sunt convins că marele atu al lor îl reprezintă antrenorul (n.n. Florin Marin). Dar avem informații și tot ce ne trebuie ca să reușim să câștigăm mâine. Trei puncte ar da valoare mult mai mare celor câștigate la Clinceni, altfel, acela ar rămâne un simplu meci câștigat în deplasare și nimic mai mult. Mai mult ca niciodată avem nevoie de victorie. Pot să spun că jocul îmbucurător din ultima etapă ne dă speranțe”, a spus antrenorul principal al UTA-ei, care încă nu poate conta pe mijlocașul Grigorie. ”În rest, toată lumea e aptă, pregătită fizic și moral și determinat, sunt foarte conștienți de importanța jocului de mâine”, a adăugat fostul atacant.

”Un meci foarte greu, de-a lungul timpului, toate întâlnirile cu Mioveni au fost așa. Chiar dacă putem spune că tradiția e de partea noastră, ei ne-au învins o singură dată, acum doi ani, pentru mine reprezintă o contracandidată la promovare. Ei și Sibiu sunt printre cele mai bune echipe din liga secundă, au și jucători care au fost la noi, vor veni să joace cu o ambiție în plus. Și dacă intru de pe bancă doresc să ajut echipă, să dau maximum, în primul rând conteaza echipă, de acolo avem toți de câștigat”, a spus și mijlocașul Sorin Strătilă. ”Sunt foarte bucuros că am jucători care reacționează când intră de pe bancă, cum a fost cazul lui Sorin etapa trecută. Toți sunt preocupați să dea randamentul maxim. Dacă aceste schimbări ne dau feedback-ul pozitiv, pentru mine e OK. Pentru câteva victorii avem nevoie de o echipă, pentru a câștiga un campionat avem nevoie de un lot puternic”, l-a completat Adrian Mihalcea.

UTA – Mioveni începe la ora 18:00 și se vede în direct pe TV Arad (inclusiv online, pe www.tv-arad.ro, plus paginile de Facebook TV Arad și UTA Arad). Legat de includerea meciului în programul televiziunii Digi, directorul Codru Grădinariu a menționat: ”Nu cunoaștem motivul pentru care meciul e în programul Digi Sport. Noi am informat atât FRF cât și Digi că nu suntem de acord televizarea meciurilor noastre de pe teren propriu, deoarece cuantumul care ne-ar fi revenit nu ține cont de numărul meciurilor televizate până acum, de locul din clasament, de palmaresul echipei și, nu în ultimul rând, de brandul UTA-ei”.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri