Mâine, UTA – FC Hermannstadt. Ionuț Popa: ”Mizez pe tinerețea și elanul jucătorilor noștri”

/media/stiri/0/4/94/big/IMG_8333.jpg

Echipa noastră se întoarce pe stadionul ”Otto Greffner” pentru un duel ce se anunță intens: la Șiria descinde, mâine dimineață, o candidată certă la promovare: FC Hermannstadt. Nevoia de puncte a UTA-ei e coroborată cu dorința sibienilor de a rămâne aproape de liderul Dunărea Călărași, așa că nu e greu de ghicit ce așteptări au ambele tabere de la meci.

”Adversarii au mulți jucători experimentați și un antrenor deosebit (Alexandru Pelici), care i-a avut sub comandă și în alte părți. Nu doar că au câștigat recent cu Steaua în mod clar, în Cupa României, toată lumea știe că pornim cu șansa a doua, Sibiul nici nu a pierdut de 23 de etape și a primit goluri puține. Mizez pe elanul și tinerețea băieților noștri, nimeni nu le taie capul dacă nu învingem, dar ei se dăruiesc. Eu o să îi apăr și o să îi ajut indiferent de probleme. Așa am fost crescut ca antrenor, să îmi apăr echipa orice ar fi”, e prefața semnată de Ionuț Popa. ”Nu e meci greu cu Hermannstadt sau cu altă echipă, toate sunt grele. Există, la noi, acest elan tineresc care trebuie ajutat”, a adăugat ”Mister”.

UTA – FC Hermannstadt se joacă de la ora 12:00 și e transmis în direct de Digi Sport. Pe www.uta-arad.ro și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram vă ținem la curent cu evenimentele importante ale jocului.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Marius Bobe (Videle), Tunyogi Ferencz (Zalău). Rezervă: Mihai Domșa (Aiud). Observatori: Romeo Malac, Iulian Spătaru (ambii Timișoara).

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 27-01-2021,    Meciul urmator

VS

27-01-2021 17:30

Stadion: ”Emil Alexandrescu”

Parteneri