Mâine, Pandurii – UTA. ”Se vorbește despre Poli, dar acum cel mai important e meciul de la Motru”

/media/stiri/0/4/144/big/IMG_1000.jpg

Mâine dimineață, de la 11:00, UTA e pe terenul din Motru, acolo unde o așteaptă Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii traversează un sezon nefast, ocupând doar locul 17, iar lotul s-a modificat radical față de anii trecuți.

În timp ce multe gânduri ale microbiștilor arădeni sunt deja îndreptate spre derby-ul cu Timișoara, programat marți, Cristi Todea avertizează că Pandurii va trage cu toate liniile de jocul ce contează pentru etapa XXX și că roș-albii sunt obligați să fie conectați total la meciul de la Motru. ”E, poate, ultima lor șansă de a spera în salvarea de la retogradare. În lor sunt fotbaliști cu experiență mare în Liga I, ca Munteanu sau Stanca, iar în atac dispun de jucători buni, specifici zonei din sud, cărora le place cu mingea la picior. Iar în situații de unu la unu sunt destul de periculoși. Se vorbește în vestiar despre derby-ul cu Poli, dar acum cel mai important e meciul cu Pandurii. Am face o mare greșeală dacă nu am trata meciul de la Motru cu importanța cuvenită”, a subliniat antrenorul principal al UTA-ei.

Din efectivul arădean face parte și Daniel Dan, fotbalist care și sezonul trecut a fost în curtea UTA-ei, la echipa secundă.

Vă ținem la curent cu principalele momente din Pandurii – UTA aici, pe site-ul oficial.

Arbitri: Marius Chițu (Târgoviște) – Adrian Vornicu (Iași), Romică Bârdeș (Pitești). Rezervă: Iulian Mihai (Rm. Vâlcea). Observatori: Constantin Pintilie (Rm. Vâlcea), Iulian Spătaru (Timișoara).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri