Mâine, Metaloglobus – UTA. Roș-albii, cu gândul la trei puncte

/media/stiri/0/4/17/big/IMG_5926.jpg

Ultima reprezentație a roș-albilor în 2017 se desfășoara mâine dimineață, la București, în compania echipei Metaloglobus. În tur, nou-promovata pregătită de Bogdan Vintilă reușea un rezultat surprinzător pe stadionul ”Otto Greffner”, unde lăsa o impresie pozitivă și câștiga un punct. E clară dorința arădenilor de a-și lua o revanșă, dar e nevoie de rezultat bun și pentru realizarea baremului de 25 de puncte.

”Noi ne dorim să facem 27 de puncte”, a transmis antrenorul Cristi Todea, atent la adversarul de mâine: ”Întâlnim o echipă tânără, în tur ne-au surprins, s-au apărat bine și au arătat o filosofie de joc. Și pentru ei e ultima impresie, nu cred că se vor da la o parte, dimpotrivă, vor dori să demonstreze că merită mai mult. Nu cred că terenul sintetic pe care vom juca va fi un impediment să ne putem dezvolta jocul, și noi ne-am antrenat pe o asemenea suprafață”.

Mevlan Adili și Bogdan Burlă sunt din nou la dispoziția staff-ului tehnic, celor doi expirându-le suspendarea. Lipsește, însă, cu siguranță, mijlocașul Alin Cîrstocea, accidentat în meciul cu FC Argeș. ”Pe Ghenovici îl consider e cel mai important jucător al lor, are 7 goluri din 17 ale echipei, e bun la faze fixe, are execuții bune, va trebui să fim foarte atenți la el”, a indicat Todea.

Metaloglobus – UTA se dispută de la ora 11:00, iar aici, pe www.uta-arad.ro, vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri