Mâine, Luceafărul Oradea – UTA Arad: ”Să ne menținem starea pozitivă!”

/media/stiri/0/4/186/big/luceafarul_uta.jpg

Echipa noastră e, mâine dimineață, pe terenul din comuna bihoreană Sînmartin, acolo unde o așteaptă Luceafărul Oradea. Cu 10 puncte în ultimele 4 etape, UTA se prezintă cu moral bun la întâlnirea de mâine și, cum grijile retrogradării par îndepărtate definitiv, e și ocazia pentru o revanșă după înfrângerea din tur. Pe 4 noiembrie, Luceafărul, antrenată atunci de Cristian Dulca, se impunea cu 3-2 la Șiria, după ce, la un moment dată, condusese chiar cu 3-0.

Cristian Păcurar, antrenor secund al UTA-ei, i-a văzut ”live” pe elevii lui Cristian Lupuț și anticipează un joc echilibrat: ”Locul din clasament (n.n. 13) nu îi reprezintă pe cei de la Luceafărul, nici la ce joacă și nici la ce lot au. Dar, probabil din anumite motive, nu sunt mai sus în ierarhie. Cum am spus, dorim să ne menținem starea pozitivă și cred că vom putea aborda meciul cu cel mai bun unsprezece ce s-a conturat în aceste etape, de când Ionuț Popa e la echipă”.

Luceafărul Oradea – UTA contează pentru etapa 34 și începe la ora 11:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Peter Jozsef (Sf. Gheorghe), Răzvan Nistoran (Reșița). Rezervă: Sorin Vădana (Cluj Napoca). Observatori: Dan Jiga (Bistrița), Mircea Bucur (Târgu Mureș).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri