Mâine, Foresta Suceava – UTA. Cristi Todea așteaptă o tresărie de orgoliu

/media/stiri/0/3/956/big/22829523_10156642761918942_1247327348636212863_o.jpg

Eliminată din Cupa României, UTA caută revanșa în campionat. Mâine dimineață, echipa noastră e pe stadionul Forestei Suceava. Gruparea moldavă îi așteaptă pe roș-albi cu un nou antrenor principal, Florentin Petre, cel care debuta în Liga I, în urmă cu mai bine de două decenii, tocmai în tricoul Aradului.

”Foresta e modificată aproape complet față de sezonul trecut, are mulți jucători străini, a schimbat și antrenorul, e greu să știm cum vor începe sau ce tactică vor adopta. Cel mai important este ceea ce vom face noi, sperăm să fim bine și pregătiți. Cu siguranță ne dorim să avem o tresărire, o reacție, după meciul de la Afumați. Dacă reușim să obținem cele trei puncte, vom avea și o poziție mai bună în clasament și am putea privi cu mai mult optimism următoarele etape”, anticipează Cristi Todea.

Accidentarea lui Alexandru Barna l-a adus în efectivul arădean pe Marinel Creța, coleg cu Denis Mureșan la echipa Under 19. Pe lângă indisponibilitatea lui Branko Grahovac, UTA nu contează nici pe apărătorul Cristian Scutaru, eliminat în meciul de Cupă.Suspendat rămâne încă și Marius Curtuiuș, iar Cârstocea e accidentat.

Foresta – UTA se dispută sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu toate momentele importante ale meciului.

Arbitri: Marian Pană (București) – Marian Truță, Alexandru Mihăilă (ambii Vâlcea). Rezervă: Ciprian Aelenei (Iași). Observatori: Marcel Savaniu (Brașov), Constantin Pintilie (Vâlcea).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri