Mâine, Dunărea Călărași – UTA. ”Vrem să menținem seria pozitivă!”

/media/stiri/0/4/120/big/IMG_1404.jpg

O săptămână roș-albă cu trei jocuri în șapte zile se încheie mâine, la 13:30, când UTA e în fieful liderului ligii secunde. Dunărea Călărași și echipa arădeană au oferit câteva meciuri memorabile în ultimii doi ani, cu punct culminant acel baraj din vara lui 2016, disputat într-o atmosferă de zile mari.

”Într-adevăr, a fost o săptămână cu meciuri grele și importante, am avut adversari buni - și Afumați și Mioveni sunt echipe bune ale ligii a doua. Nu cred că meciul de acum îl putem compara cu anterioare, în acest sezon Călărași e mult mai sus în clasament față de noi și pornește favorită. În general, anii trecuți eram noi mai sus sau eram undeva la egalitate, însă acum ei au făcut un campionat mai bun. Pornesc favoriți, dar noi venim după patru meciuri fără înfrângere, o serie pozitivă pe care dorim să o menținem, pentru a avea în continuare un moral bun și a ne îmbunătăți poziția din clasament”, a punctat Cristian Todea.

Mai vechilor indisponibili Polgar și Burlă li se adaugă acum Alexandru Manea, suspendat pentru întâlnirea de duminică. ”Să sperăm că Dinculescu va fi apt pentru mâine, e mai bine, vom vedea cine va începe pe poziția de fundaș stânga...”, a spus antrenorul principal al arădenilor.

 Dunărea – UTA se vede în direct pe Digi Sport 1. Aici, pe www.uta-arad.ro, precum și pe paginile noastre din rețelele de socializare, vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Arbitri: Lucian Rusandu - Peter Jozsef (ambii Sf. Gheorghe), Florin Burlacu (Urziceni). Rezervă: Mădălin Marinescu (Ploiești). Observatori: George Constantinescu (Slatina), Silviu Crângașu (Ploiești).

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 24-08-2019,    Meciul urmator

VS

24-08-2019 11:00

Stadion: "Electrica"

Parteneri