Mâine, CS Mioveni – UTA. ”Să avem determinarea din ultimele meciuri!”

/media/stiri/0/4/115/big/mioveni_uta.jpg

Cu moral mai bun după ce a reușit prima victorie a anului, UTA a plecat astăzi spre Mioveni, acolo unde, mâine seară, de la 19:30, e față în față cu echipa gazdă. Meciul ar fi trebuit să se dispute la începutul lunii martie, dar întreaga etapă a XXIII-a a fost amânată din cauza vremii.

La Mioveni, pe arădeni îi așteaptă Laurențiu Roșu, până în vară antrenorul roș-albilor. Roșu a preluat echipa argeșeană în etapa XVIII, după ce pe bancă stătuseră alți doi foști tehnicieni ai UTA-ei, Adrian Mihalcea (etapele VII – IX, a plecat ”secund” la echipa Națională) și Gheorghe Mihali (etapele X – XV). De partea celalată, Ionuț Popa, directorul tehnic al UTA-ei, a condus banca tehnică a Mioveniului în trecutul nu foarte îndepărtat.

”Cu siguranță va fi interesant. Suntem mulți oameni care ne cunoaștem bine între noi. Eu, cel puțin, îi respect pe toți care au fost la Arad, alături de Laurențiu Roșu m-am simțit tare bine. Pentru ei, cu siguranță e mult mai greu, au o presiune mai mare datorită ultimelor rezultate. Cu siguranță victoria e singurul lucru care i-ar putea mulțumi. Pentru noi, la fel, meciul e foarte important. Venim după trei rezultate pozitive, ne dorim să continuăm seria bună. Eu zic că se întâlnesc două echipe bune ale eșalonului secund, cred că vor fi condiții optime pentru joc, terenul a fost tot timpul bun acolo”, a remarcat Cristian Todea.

”Adversarii noștri au avut o deplasare lungă și grea la Miroslava, au o zi în plus de refacere față de noi. Dar băieții au moral bun, e foarte important să aibă determinarea arătată la ultimele meciuri, până la urmă acest lucru a făcut diferența între ce s-a întâmplat acum și ce a fost înainte”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.

Trupa arădeană a pornit spre Mioveni după antrenamentul desfășurat în această dimineață. Utiștii rămân în orașul argeșean până joi, când pleacă spre Călărași, unde, duminică, îi așteaptă liderul ligii secunde, Dunărea.

Mioveni – UTA se vede în direct pe Digi Sport 1. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu principalele evenimente ale meciului.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri