Mâine, CS Balotești – UTA. ”Atitudinea și dăruirea ne aduc victoria”

/media/stiri/0/4/104/big/balotesti_vs_uta.jpg

Echipa noastră continuă campionatul ligii secunde cu borna Balotești. Roș-albii petrec noaptea la hotelul ”Mirage” din Snagov, iar mâine dimineață sunt față în față cu echipa lui Augustin Călin. Ultima deplasare din fieful ilfovenilor le-a fost favorabilă arădenilor, care s-au impus în returul stagiunii trecute acolo cu 4-2, însă gazdele de mâine s-au răzbunat în turul actualului sezon, când au smuls un egal la Șiria, rezultat echivalent cu despărțirea de antrenorul Adrian Mihalcea.

”Nu ne gândim la răzbunare sau la ce a fost în tur. Erau alți jucători, la noi era alt obiectiv, acum nu mai contează lucrurile acestea, contează doar cele 90 de minute de sâmbătă. Ne dorim să câștigăm, dar trebuie s-o demonstrăm și pe teren și să obținem victoria. Cei de la Balotești au un lot mai experimentat, cel puțin linia de fund și frații Herea au experiență. Poate și omogenitate au mai bună, dar și jucătorii noștri se cunosc de mult timp, chiar dacă suntem într-o formulă nouă, mulți au jucat împreună încă de la juniori. Dacă avem atitudinea și dăruirea din meciul cu Hermannstadt, cu siguranță reușim să ne îndeplinim obiectivul pentru acest meci”, a subliniat antrenor principal Cristian Todea.

CS Balotești – UTA începe la ora 11:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Arbitri: Florin Dan (Călărași) – Cristian Voicu (Focșani), Alexandra Apostu (Bacău). Rezervă: Octavian Ciucanu (Brașov). Observatori: Vasile Bratu (Slobozia), Dorinel Dincă (Călărași).

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 30-05-2020,    Meciul urmator

VS

30-05-2020 11:00

Stadion:

Parteneri