Mâine, CS Afumați – UTA. ”Să insistăm mai mult!”

/media/stiri/0/3/635/big/UTA_AFUMATI-25.jpg

Echipa noastră a plecat în această seară spre București (Complexul Sportiv Mogoșoaia), acolo unde petrece noaptea. Mâine, utiștii sunt pe terenul celor de la CS Afumați, pentru meciul pe care-l vor cel al menținerii în cursa pentru primele locuri.

În tur a fost 2-1 pentru arădeni, în favoarea cărora înscriau Petre și Strătilă. Laurențiu Roșu și-a studiat adversara și anticipează un duel echilibrat. ”Cei de la Afumați fac un pressing avansat, nu te lasă să joci și au avut rezultate bune pe terenul lor, mai puțin meciurile cu Juventus și Călărași. Încearcă să joace fotbal, vom lua toate măsurile să-i împiedicăm și să câștigăm”, e avancronica antrenorului roș-albilor.

UTA a pierdut teren în lupta pentru locul 2 și are în minte ideea să-l recâștige. ”Jucătorii sunt conștienți de situație, muncesc la fel de mult ca și în toamnă, numai că se întâmplă să ai ocazii și să nu înscrii. Echipele care vin la noi sunt supermotivate, se pun pe două linii și sunt greu de desfăcut. Dacă marcam contra Luceafărului, sunt sigur că mai reușeam încă două-trei goluri. Nu le pot reproșa nimic din punct de vedere al dorinței. N-au avut realizări pe partea ofensivă, trebuie să insistăm și trebuie să ne creem și mai multe ocazii”, a indicat Roșu partitura pe care vrea ca echipa s-o interpreteze mâine.

CS Afumați – UTA se joacă de la ora 12:00 și se vede la Digi și Dolce Sport. Pe www.uta-arad.ro și pe paginile noastre din rețelele de socializare vă ținem la curent cu toate momentele importante ale jocului.

Arbitri: Sergiu Popa – Adrian Mărginean (ambii Aiud), Tunyogi Ferencz (Zalău). Rezervă: Mihai Amorăriței (Cîmpina). Observatori: Cristian Sava (Bacău), Dorinel Dincă (Călărași).

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 31-08-2019,    Meciul urmator

VS

31-08-2019 11:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri