LIVE / Reșița - UTA 0-0

/media/stiri/0/4/68/big/701960E1-546E-4732-9315-96591114AE12.jpg

Bodea - Polgar, Manea, R. Iuga, Dinculescu - Stahl, Petra, Tănase - Buia, Hlistei - Curtuiuș e alcătuirea de start a lui Cristi Todea în confruntarea de la Reșița.

Reșița: Zimmermann - Costin, Bactăr, Podină, Copaci - Negoescu, Breșneni, Vaștag, Manole - Bărbulescu - Ene.

Au trecut zece minute de joc pe contre, cu inițiativa ofensivă alternând între team-ul lui Oprița și utiști. În dreptul roș-albilor am consemnat o apariție salvatoare a portarului Zimmermann în 6 metri la o minge pe care se pregătea s-o reia Curtuiuș (7).

UTA a impus o ușoară notă de dominare ce a fost aproape să se concretizeze: lovitură de colț Buia de pe dreapta, Manea a reluat cu capul din 7 metri în transversală (23).

Schimbare la UTA, a ieșit Petra, a intrat Jorza (30). Gazdele au înscris după un corner de pe stânga, dar de la margine s-a ridicat off-side (33).

Pauză.

A început partea a doua. La UTA au ieșit Manea, R. Iuga, Dinculescu, Stahl, Buia, au intrat Opriș, Roșca, Prună, A. Iuga și Popa.

Ocazie bună pentru UTA la cornerul bătut de Hlistei de pe dreapta, Curtuiuș a pus capul pe 6 metri, portarul a fost pe fază (52).

Jorza a apărut bine la finalizare, șutul din 12 metri s-a dus peste vinclu (54).

Combinație Hlistei Curtuiuș, al doilea trage din unghi de la 15 metri, scoate Zimmermann (60). Dublă schimbare, ies Polgar și Curtuiuș, intră Lazăr și Sorato (70).

Pătrundere Sorato finalizată cu șut la colțul scurt, Zimmermann a prins (74).

Șut violent Jorza de la 16 metri puțin peste (75).

A ieșit Bodea, a intrat Zamfir (76).

Fluier final.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri