LIGA ELITELOR / Înfrângere la limită pentru UTA U17

/media/stiri/0/3/982/big/IMG_7988.jpg

Băieții lui Sandu Gaica au abordat curajos derby-ul etapei a V-a din seria vestică, disputat astăzi în fieful celor de la Ardealul Cluj. A fost un prim act în care utiștii au avut câteva ocazii bune, însă, după pauză, gazdele au reușit să înscrie dintr-o lovitură liberă din care s-a făcut un 1-0 rămas nemodificat până la final, în ciuda altor șanse bune ale arădenilor.

”Păcat, echipa a jucat bine. Băieții au avut atitudine, mai ales în prima repriză, când am fost consistenți. Rezultatul e mincinos, după ocaziile mari și după joc. Dacă eram nemulțumit la egal, ce să spun la înfrângere... Nu am ce să le reproșez, au dorit, dar ne-a lipsit golul la ocaziile avute. Ăsta e fotbalul, greșeala așteaptă. Sunt mulțumit de atitudine, agresivitate și joc, chiar dacă am pierdut. Nu facem un capăt de țară, discutăm ce am greșit și ce avem de făcut să le eliminăm. Urmează o perioadă plină cu meci în Cupa României miecuri și în campionat duminică. Sperăm să ne calificăm în Cupă, să avem încă o zi de miercuri ocupată. Mergem să câștigăm tot, asta e mentalitatea noastră, așa ar trebui să fie în fotbalul românesc, dacă vrem ceva bun”, a precizat Sandu Gaica.

Antrenorul roș-albilor a jucat cu: Zamfir – Haloș, Spătar, Salka, Mihaci – Isac, Hrezfac – Nagy, Miculescu, Merian – Tăședan. Dumitru, Nistor, Duma.

UTA se duelează miercuri, 15 noiembrie, în Cupa României, cu ACS Poli Timișoara, în prima fază a competiției. Meciul se dispută pe terenul din cartierul Sînnicolau Mic, de la ora 14:00.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 09-07-2020,    Meciul urmator

VS

09-07-2020 17:30

Stadion: ”Motorul”

Parteneri