LIGA ELITELOR / Încă un meci spectaculos al utiștilor!

/media/stiri/0/3/995/big/23781936_1691661904189185_1396152130_n.jpg

Victorie importantă reușită astăzi de băieții lui Sandu Gaica, împotriva unui adversar cu greutate din serie. Clujenii de la Viitorul ”Mihai Georgescu” descindeau la Arad din postura de ocupanți ai locului secund, având avantaj de două puncte în fața UTA-ei în seria vestică de la Elite U17.

Roș-albii nu le-au dat însă nicio șansă celor de pe Someș. La pauză era 1-0, după un penalty transformat de David Miculescu (24), însă tabăra utistă intra la vestiare cu regretul ratării a patru ocazii bune de tot.

Dar descătușarea avea să vină, pe fondul unei prestații consistente și grație inspirației lui Gaica, autor a două schimbări care au mărit avantajul conform realității din teren. Mai întâi, la rampă a ieșit Alexandru Nistor, blondul fotbalist a semnat ”dubla” (60, 65) la scurt timp după ce intrase pe gazon, apoi Mark Duma a stabilit scorul final, 4-0, după cel mai frumos gol al meciului, incursiune din stânga în care a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a marcat pe lângă portar (75).

Zamfir – Haloș, Spătar, Salka, Mohaci – Dumitru, Isac, Hrezdac, Merian – Tăședan, Miculescu au intrat în formația de start a UTA-ei. Pe parcurs, au intrat: Costache – Nistor, Duma, Selegean,Țăndău.

”O victorie importantă, terenul a fost puțin greu. Băieții au alergat mult și miercuri, mă așteptam la puțină oboseală, dar am dominat categoric. N-am fost suficient de concentrați în fața porții, am avut iar multe ocazii. Până la urmă, la 4-0, victoria e clară. Băieții au muncit. Acum ne așteaptă o nouă săptămână cu trei meciuri – mergem la Târgu Mureș, apoi întâlnim Turnu Severin, în Cupă apoi imediat și în campionat”, a punctat Sandu Gaica.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri