Liga 4: Progresul Pecica - UTA III 3-2

/media/stiri/0/3/626/big/IMG_1930.jpg

UTA III a avut astăzi o deplasare grea la Pecica, contra Progresului. Băieții lui Gaica au început puțin mai greu, dar, contrar cursului partidei, UTA a reușit să deschidă scorul în finalul primei reprize. În urma unui contraatac Isac a scăpat singur și a marcat din careu. În minutul 64 Șimon a făcut 2-0 - o trecere superbă printre doi fundași și un șut plasat din marginea careului de 16.

Gazdele s-au trezit repede, reușind un gol la care banca UTA-ei a reclamat un fault în atac. Golul egalizator a căzut câteva minute mai târziu. Pecicanii au mărit presiunea și, în minultul 90, au reușit golul de 3-2 după un penalty acordat de centralul Saladea.

UTA: Debre - Haloș, Coadă, Salka, Laza, Dumitru, Isac, Lazie, Pașcu, Miculescu, Șimon. Au mai jucat: Mohaci, Duma, Bodri I., Tăședan.

Alexandru Gaica s-a declarat „foarte mulțumit de joc. Am jucat aproape de la egal la egal cu o echipă de pe locul patru. Puțin nemulțumit, căci deși am condus cu 2-0 am pierdut. Nu discut în general arbitrajul, dar centralul și-a cam bătut joc de noi. Că a greșit o dată, de două ori am înțeles, dar cam multe greșeli au fost contra noastră. Per total, mulțumit, creștem pe măsură ce trec jocurile“.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 31-08-2019,    Meciul urmator

VS

31-08-2019 11:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri