Juniorii UTA-ei, victorii în deplasare

/media/stiri/0/3/625/big/u19.jpg

În deplasarea de la Cluj, UTA U19 a învins cu scorul de 7-1! pe FC Viitorul Mihai Georgescu. În prima repriză Țurcanu a reușit hattrickul, iar Pop a făcut 0-4. În repriza a doua a marcat și Mager, iar Vasile a realizat dubla. UTA a mai avut ocazii, chiar și un penalti ratat, dar tabela a înghețat la 1-7.

UTA U19: Mureșan – Iova, Savin, Rogojanu, Revesz, Pop, Brănișteanu, Mager, Vasile, Mandache, Țurcanu. Au mai jucat: Curta, Marica, Lezeu.

„Am fost deștepți și ne-am făcut meciul ușor. Am dat primul gol în minutul doi și am reușit să fructificăm aproape la fiecare ocazie. Adversarii au fost nevoiți să iasă la joc, dar i-am taxat. Sunt foarte mulțumit de toți jucătorii care au făcut această deplasare“, a mărturisit Adi Ungur.

Săptămâna viitoare UTA U19 revine pe Someș pentru a doua manșă din cadrul Cupei României. În tur UTA s-a impus cu 1-0 contra CFR-ului.

Tinerii de la UTA U17 au reușit să învingă cu scorul de 1-0 pe cei de la Unirea, în deplasarea de la Alba Iulia. A fost un meci nu foarte ușor, mai ales din prisma ratărilor. Unicul gol a fost marcat de utistul Sabău în minutul 66, cu un șut din interiorul careului la colțul lung.

UTA U17: Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai, Petcuț, Covaci, T. Bodri, Gruiescu, Stan, Faur. Au mai intrat: Boștină, L. Bodri, Țuța, Stan, Obrad. Pe bancă: Creța.

Antrenorul Costel Bogoșel a declarat; „a fost un meci pe care l-am dominat clar, chiar dacă scorul nu o arată. Am avut câteva situații foarte bune la faze de singuri cu portarul. Adversarii nu au pus în pericol poarta noastră, singurele momente când s-au apropiat fiind la fazele fixe. Azi a fost un meci mult mai bun ca meciul trecut, dar mai trebuie să creștem, să ajungem în formă maximă înainte de semifinale“.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 31-08-2019,    Meciul urmator

VS

31-08-2019 11:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri