Încep zilele fierbinți pentru juniorii utiști!

/media/stiri/0/4/178/big/IMG_0637.jpg

Astăzi, 9 mai, de la ora 14:00, băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur, de la UTA Under 17, joacă manșa tur a semifinalelor Cupei României. Pe arena din cartierul Sînnicolau Mic, roș-albii sunt față în față cu Ardealul Cluj, trupă în compania căreia a purtat dueluri echilibrate și în seria vestică a Ligii Elitelor: cei de sub Feleac s-au impus la limită, 1-0, pe propriul teren, iar în retur, la Arad, a fost 2-1 pentru UTA.

Meciul de azi se vede în direct pe TV Arad și e arbitrat de Marius Omuț - Sergiu Albu și Bogdan Gireadă (toți din Satu Mare), notați de observatorul devean Sorin Ciotlaus. Returul e programat pe 16 mai, la Cluj.

Sâmbătă, 12 mai, tot pe terenul ”Banatul”, UTA U 17 joacă altă semifinală, cea a Ligii Elitelor. La Arad sosește câștigătoarea Seriei de Est, Viitorul Constanța. Se joacă de la ora 11:00.

Și tot sâmbătă e zi mare și pentru juniorii Under 19, de la ora 18:00, team-ul lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Alexandru Țamboi e față în față cu Drobeta Turnu Severin, în primul meci al turneului final din Campionatul Național Under 19.

Le ținem pumnii băieților noștri!

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri