FOTO / UTA U17 continuă seria victoriilor după 7-0 cu Alba Iulia

/media/stiri/0/3/886/big/IMG_6221.jpg

UTA U17 continuă seria de victorii în faza preliminară a Ligii Elitelor. Astăzi a fost rândul celor de la Unirea Alba Iulia să fie învinși de trupa lui Sandu Gaica și Vasile Sin, scor 7-0.

Deznodământul partidei a fost ușor de citit încă din primele minute, când arădenii au deschis scorul prin Tăședan în minutul 9. Mai târziu, în minutul 23, Merian făcea 2-0, pentru ca la vestiare să se intre cu 3-0, gol Isac. Roș-albii au continuat să controleze partida și în repriza secundă au mai înscris de patru ori prin Dumitru, Merian, Miculescu și Tăședan.

”Nu cred că am avut vreo problemă în ceea ce privește victoria. Chiar dacă scorul putea fi mai mare, sunt mulțumit de joc și de implicarea băieților. Cred că noi suntem singurii noștri adversari în această competiție. Le-am spus că dacă au încredere în ei și joacă serios, cred că puține echipe din țară ne pot pune probleme. Să își dea seama de adevărata lor valoare și rămână modești în continuare pentru că până acum sunt mulțumit de absolut toate jocurile, pe care le-au tratat foarte serios” a declarat Sandu Gaica la finalul partidei.

Acesta a început meciul cu Zamfir - Spătar, Salka, Pascu, Mohaci, Dumitru, Isac, Hrezdac, Merian, Miculescu, Tăședan. Au mai jucat Răzban, Duma, Hațegan, Selegean.

Miercuri, de la ora 18, roș-albii joacă în deplasare la Luceafărul Oradea.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri