ELITE U19 / UTA - Dinamo București 1-1

/media/stiri/0/3/711/big/IMG_3196.jpg

Tinerii de la UTA U19 au terminat la egalitate, 1-1, prima manșă a semifinalei Campionatului Elite, contra celor de la Dinamo București.

În prima repriză UTA a ratat excesiv prin Toma, Pop, Costin sau Mager, portarul dinamovist prinzând o zi foarte bună. Jocul a fost întrerupt de câteva ori datorită faulturilor repetate făcute de bucureșteni, de multe ori peste limita regulamentului.  Câștigătoare seriei de est a avut o singura fază în prima repriză, un șut puțin peste poartă.

În a doua parte UTA a continuat să domine partida, dar avea să vină minutul 81, când Florin Vasile l-a învins din afara careului pe Mara cu un șut precis la colțul scurt. UTA a reușit egalarea în ultimul minut al prelungirilor. Tănase a scăpat pe dreapta și a șutat, mingea a traversat careul mic, iar noul intrat, Țurcanu a marcat cu capul.

Returul va avea loc week-end-ul viitor, la București. În cealaltă semifinală, Viitorul Constanța a terminat la egalitate, 3-3, disputa cu sătmărenii de la LPS. Cei de la Satu Mare au reușit remiza după ce au fost conduși cu 3-0.

UTA: Mara - Lazăr, Iuga (C), Copaci, Dinculescu - Mager, Pop, Tănase, Mandache - Costin, Toma. Au mai jucat: Țurcanu și Lezeu. Rezerve: Mureșan, Iova, Rogojan, Brănișteanu.

„Un meci în care am dominat adversarul la toate capitolele, chiar dacă au venit de pe locul întâi din cealaltă grupă. Băieții au făcut un joc excelent. Sunt foarte mulțumit  de ei, de atitudinea pe care au avut-o, de joc în general. Rezultatul este unul negativ ținând cont că am luat gol din singura fază periculoasă, iar noi am ratat foarte mult. Mergem la București să câștigăm și să mergem mai departe, în finala pe țară“, a mărturisit Cristi Păcurar la final.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 22-02-2020,    Meciul urmator

VS

22-02-2020 11:00

Stadion: Municipal - Miercurea Ciuc

Parteneri