ELITE U19 / Mâine, UTA – Dinamo. ”Bucuroși că avem o generație bună!”

/media/stiri/0/3/704/big/uta-cfr-2166.jpg

Liga Elitelor Under 19 a ajuns în faza semifinalelor, iar echipa noastră se numără printre protagonistele principale. Băieții pregătiți de Cristi Păcurar, Dan Oprescu, Adrian Ungur și Vasile Sin sunt, mâine dimineață, pe arena din Sînnicolau Mic, acolo unde dau piept cu Dinamo București.

Meciul e așteptat cu optimism de trupa roș-albă, care a avut un sezon pe cât de intens, pe atât de bun: pe lângă accederea în semifinala campionatului, UTA și-a asigurat și prezența în finala Cupei României. În plus, juniorii au jucat și în competiții de seniori - campionatele Ligilor III și IV Arad.

”E clar că, după performanțele de anul trecut, plecăm cu prima șansă. Au apărut schimbări, în frunte cu plecarea lui Man, Petre a rămas în circuitul primei echipe și a intrat în joc generația născută în 1999. E un an obositor, trebuie să fim foarte mulțumiți de ce au făcut acești băieți. Suntem bucuroși că avem o generație foarte bună. Mâine, întâlnim o echipă foarte omogenă, joacă de ani buni împreună, au mijlocași foarte mobili și foarte tehnici, sper să îi blocăm”, a punctat Cristian Păcurar.

UTA – Dinamo începe la ora 12:00 și e condus de Szabolcs Kovacs (Carei) – Korpiva Tamas, Korpiva Zsolt (ambii Satu Mare).

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 24-08-2019,    Meciul urmator

VS

24-08-2019 11:00

Stadion: "Electrica"

Parteneri