Elite U17 / UTA 7-0 Star Sport Argeș (FOTO)

/media/stiri/0/4/175/big/IMG_9920.jpg

Echipa antrenată de Sandu Gaica a încheiat sezonul regulat al Ligii Elitelor U17 cu o victorie clară, 7-0 împotriva celor de la Star Sport Argeș. A fost o victorie obținută ușor, așa cum o arată scorul, oaspeții nereușind să fie periculoși în atac. După această victorie, UTA a terminat campionatul pe locul secund, pe primul loc clasându-se CS U Craiova. Cele două echipe vor juca semifinalele Ligii Elitelor împotriva celorlalte prime clasate din seria de Est. respectiv Viitorul Constanța și Sporting Juniorul Vaslui. 

Astăzi, UTA a început partida cu: Zamfir - Haloș, Salka, Vidican, Dumitru, Mohaci, Isac, Hrezdac, Merian, Miculescu, Nistor. Au mai jucat: Duma, Tăședan, Gavrilă

Marcatorii celor șapte goluri au fost: Nistor (2), Dumitru, Vidican, Hrezdac, Miculescu și Tăședan.

„Am fost motivați pentru acest joc, am vrut să încheiem cu o victorie, nu i-am lăsat să aibă ocazii și astfel nu am luat niciun gol. În schimb, noi ne-am creat foarte multe ocazii de gol și sunt mulțumit. Pe această căldură sunt mulțumit pentru tot, pentru joc, pentru efort, pentru scor, pentru orice”, a declarat Sandu Gaica la final.

Miercuri, de la ora 14, UTA primește vizita celor de la Ardealul Cluj, în prima manșă a semifinalelor Cupei României U17. „Noi ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a ajunge în semifinale, dar suntem pregătiți pentru meciul cu Ardealul. O să ne fie greu, că jucăm de mult timp miercuri-sâmbătă. În afară de Ardealul în Cupă și Craiova în campionat, suntem aceleași echipe, noi, Viitorul și Vaslui. Băieții, dacă vor să facă pasul la un nivel înalt, trebuie să se obișnuiască și cu meciuri tot din trei în trei zile” a mai adăugat antrenorul roș-albilor.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 24-02-2020,    Meciul urmator

VS

24-02-2020 17:30

Stadion: Municipal - Miercurea Ciuc

Parteneri