Egalare meritată, pe final: UTA III - Frontiera Curtici 2-2

/media/stiri/0/3/699/big/IMG_3036.jpg

UTA III a întâlnit în această după-amiază pe Frontiera Curtici, în cadrul etapei a 26-a a Ligii a 4-a. Meciul s-a disputat de la ora 18:00 pe arena Șega.

În prima repriză tinerii conduși de pe margine de Sandu Gaica și Adi Ungur au avut o prezență mai puțin reușită, motiv pentru care curticenii au controlat jocul. A fost nevoie de două nesincronizări în apărarea UTA-ei și gazdele au intrat la cabine în avantaj, prin golurile lui Măgulean ('35) și Prică ('38).

Repriza a doua a avut o cu totul altă față, UTA trecând la cârma partidei. S-au scurs doar două minute de la reluare, iar Covaci îl deschide pe dreapta pe Ghergar care centrează perfect în fața porții. Prună a îndeplinit o simplă formalitate punând latul pentru 1-2. Când mai erau zece minute până la final Covaci îi pune mingea pe cap lui Wild, 2-2.

UTA: Debre - Zdrențan, Wild (C), Dan D., Vlad - Dumitru, Coadă, Dobrean, Prună - Covaci, Ghergar. Au mai jucat: Isac, Șimon, Miculescu. Rezerve: Lucie, Haloș, Pașcu.

„În prima repriză am jucat mai slab motiv pentru care am și luat două goluri. Repriza a doua însă am dominat-o total. Din păcate nu am avut suficientă luciditate la ultima pasă și la finalizare. Băieții au depus efort, și-au dorit, sunt mulțumit, chiar și de rezultat, ținând cont că am revenit de la 0-2“, a declarat la finalul partidei Sandu Gaica.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:30, 15-07-2020,    Meciul urmator

VS

15-07-2020 18:30

Stadion: ”Motorul”

Parteneri