Egal în ultimul amical al verii

/media/stiri/0/3/823/big/IMG_5083.jpg

Ultimul test înaintea debutului UTA-ei în campionatul 2017-2018 s-a desfășurat în Ungaria, în fieful divizionarei terțe Mako FC.

”Luați meciul în serios, e important pentru ce urmează”, le-a transmis Adrian Mihalcea roș-albilor înaintea primului fluier. Utiștii s-au conformat și, după două minute, deschideau scorul: Adili l-a deschis în centru pe Jorza, juniorul a pătruns rapid în careu și a întors în 5 metri pentru reluarea vicleană a lui Roman, 0-1. La scurt timp, o combinație frumoasă îl aducea pe Strătilă în colțul stâng al suprafeței de poartă, însă mijlocașul a tras în portar (10).

Gazdele au revenit în joc în urma unei lovituri libere din 16 metri dreapta, mingea s-a dus la colțul scurt, Grahovac a fost păcălit și s-a făcut 1-1 (12). La trei minute Strătilă a ratat din nou, apoi Roman a marcat de două ori (19 respectiv 25), dar s-a trezit cu ambele reușite anulate pentru off-side...

Grahovac s-a revanșat pentru golul primit blocând o acțiune unu la unu în careul său (27), apoi UTA a revenit în avantaj: Adili mișcat rapid mingea din lovitură liberă, Stahl a țâșnit în dreapta spre linia de fund, a centrat în fața porții, de unde Roman a lăsat pentru reluarea lui Strătilă, care n-a mai iertat, 1-2 (32).

Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani – Stahl, Jorza, Cârstocea, Strătilă – Roman a fost alcătuirea utistă în primul act.

La pauză, Stahl, Jorza, Cârstocea și Roman le-au lăsat locurile lui Prună, Tănase, Izet și Curtuiuș, Strătilă revenind în banda dreaptă.

A fost repriza în care UTA a trecut de trei ori pe lângă gol – Curtuiuș, șut la colțul lung puțin pe lângă (49), Strătilă, execuție scoasă de lângă bară în corner (64), și iar Curtuiuș, din lovitură de pedeapsă obținută de Dinculescu, a respins goalkeeperul gazdelor (84).

În schimb, cei din Mako au fost concreți, reușind golul ce avea să stabilească și scorul final, 2-2, în urma unui contraatac (55).

Mihalcea avea să trimită pe teren tot ce a avut la dispoziție: Polgar (58), Barna (60), Manea (63), Toma (68), Iuga și Dinculescu (ambii 80), în locurile lui Adili, Grahovac, Ciucă, Strătilă, Scutaru respectiv Burlă. Grigorie s-a resimțit după antrenamentul de ieri dimineață și a rămas pe margine, urmând să revină în program la începutul săptămânii viitoare.

”Nu a fost un test extraordinar pentru noi, iar băieții trebuie să aibă un semn de întrebare. Am construit greoi și am pierdut mingea a doua prea ușor, nici concetrarea necesară în fața porții n-am avut-o. Dacă nu tratăm jocul serios, putem avea surprize din partea oricărei echipe. Mai sunt câteva puncte la care ne gândim, mai avem o săptămână să găsim cele mai bune opțiuni. Vom insista pe tactică și organizare, am intrat în linie dreaptă pentru începerea campionatului”, a analizat Adrian Mihalcea.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 27-01-2021,    Meciul urmator

VS

27-01-2021 17:30

Stadion: ”Emil Alexandrescu”

Parteneri