Cristi Todea anticipează meciul cu FC Argeș: ”Să punem presiune, să fim dispuși la efort”

/media/stiri/0/3/998/big/IMG_7462.jpg

Ultima etapă a turului ligii secunde regăsește UTA față în față cu alt nume cu rezonanță din fotbalul românesc: sâmbătă, la Șiria descinde FC Argeș.

”Ca să înscriem, va trebui să punem presiune, să fim dispuși la efort, să venim cu cât mai multe acțiuni, astfel încât linia lor de fund să cedeze la un moment dat”, e de părere Cristi Todea, antrenorul principal al roș-albilor, care, după mult timp, are la dispoziție ambii atacanți la un meci pe teren propriu: ”Florea și Curtuiuș se completează bine, se simt și am reușit să marcăm în fiecare meci când i-am avut pe teren pe amândoi. Ne dorim ca asta să se întâmple și sâmbătă”.

 Mijlocașul Paul Păcurar e scos din calcule pentru întâlnirea de sâmbătă, fiind suspendat. În rest, lotul utist e valid. O speranță a apărut în dreptul portarului Alexandru Barna, cel pentru care fotbalul părea un capitol încheiat. ”Încă mai așteaptă rezultatele unor investigații, din ce știu mai are de efectuat un set de analize, există și semnale pozitive în ceea ce-l privește”, a spus Todea.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 30-05-2020,    Meciul urmator

VS

30-05-2020 11:00

Stadion:

Parteneri