Centrul de Excelență Târgu Mureș – UTA U17 1-1

/media/stiri/0/3/604/big/IMG_1752.jpg

Trupa antrenată de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi a obținut a doua remiză din acest sezon. A fost 1-1 la Târgu Mureș, împotriva Centrului de Excelență. Aflați pe locul secund, cu șanse mari să ajungă la turneul final, arădenii au început meciul din postura de favoriți și au avut șanse bune de a înscrie. După mai multe ocazii irosite, Sergiu Sabău a deschis scorul pentru UTA în a doua repriză, în urma unui corner. Deși erau dominate, gazdele au reușit să egaleze spre final și să păstreze rezultatul de egalitate.

UTA U17 a început partida cu Zamfir -  Deliman, Sabău, Onuțan, Frai, Deta, T. Bodri, L. Bodri, Gruiescu, Petcuț, N. Faur. Pe parcurs au mai intrat: Obrad, Covaci și Stan.

”Am întâlnit o echipă bună, cu rezultate bune acasă, care ne-a pus destule probleme și în tur. Începutul de meci a fost bun pentru noi, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Adversarii au avut o posesie mai bună, dar ocaziile de poartă ne-au aparținut. După deschiderea scorului, probabil ne-am crezut învingători și am luat acel gol pe final pentru că ne-am relaxat. Cu siguranță, domnii antrenori au dorit mai mult de lanoi la acest meci, mai ales pentru că am avut o perioadă de pregătire foarte bună. Mă bucur că am marcat, dar era foarte bine dacă ne întorceam cu toate punctele. Îmi doresc să marchez cât mai mult în retur și să reușim victoria etapa viitoare cu Sibiul.” a declarat Sergiu Sabău, marcatorul golului pentru UTA U17.

În acest moment, în clasamentul Ligii Elitelor U17, UTA se află pe locul al doilea cu 44 de puncte, la patru puncte distanță de primul loc și la șase de locul trei. Etapa viitoare, la Arad sosește Interstar Sibiu. 

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 24-08-2019,    Meciul urmator

VS

24-08-2019 11:00

Stadion: "Electrica"

Parteneri