Azi, UTA – Metaloglobus. ”Contează doar să câștigăm!”

/media/stiri/0/3/843/big/IMG_5250.jpg

E ziua primului meci al echipei noastre pe arena din Șiria în sezonul 2017-2018. De la ora 11:00, UTA e față în față cu Metaloglobus București, într-un meci pe care nu concepe să nu-l câștige.

Adrian Mihalcea spune că băieții săi sunt atenți la adversar, dar, în același timp, vor da totul pentru a doua victorie a sezonului. ”Metaloglobus are un antrenor (n.a. fostul portar Bogdan Vintilă) pe care îl știu bine, are cunoștințe bune despre fotbal. Cumva, au copiat modelul Academiei Hagi, poate și datorită trecutului antrenorului. Am remarcat o unitate de grup, încearcă să construiască, nu să distrugă, vor să ducă mingea în față prin posesie și să se grupeze foarte bine în apărare. Suntem în gardă pentru că formează acest grup de doi-trei ani. Dar contează doar să câștigăm. Eu, de când sunt antrenor în Liga a II-a, nu m-am apărat niciodată. Am imprimat întotdeauna o agresivitate pozitivă. Și sunt convins că, având suporterii alături de noi, chiar dacă vor fi și momente grele, vom reuși”, a subliniat antrenorul principal al roș-albilor.

UTA – Metaloglobus București începe la ora 11:00 și se vede în direct pe TV Arad, pe www.tv-arad.ro, precum și pe paginile de Facebook TV Arad și UTA Arad.

Arbitri: Rareș Vidican (Oradea) – Ovidiu Arusoaiei (Pt. Neamț), Jozsef Peter (Sf. Gheorghe).  Rezervă:  Vladimir Nagy (Aiud). Observatori:  Iulian Spătaru (Timișoara), Viorel Lolea (Reșița).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri