Amical / UTA - Vorskla Poltava

La ora 16:00 începe ultimul amical pe care UTA îl dispută în cantonamentul din Antalya. Adversara echipei noastre e trupa ucraineană Vorslka Poltava U21. 

Laszlo Balint începe cu formația Bolboașă - A. Rus, Crișan, Pașcu, Ciucur - Hrezdac, Pușcaș - Miculescu, Jebari, Ursu - C. Rus

Adversara roș-albilor îi are în teren pe Fesiun - Dubko, Pavliuk, Rey, Kutsenko - Kravchuk, Stryzhak - Mamro, Semilet, Cheliadin - Mkomola. Antrenori sunt Iurii Maskymov și Vitalii Kosovskyi.

Transmisiunea e preluată de pe canalul oficial de Youtube al clubului Vorskla Poltava. 

* UTA a deschis scorul în minutul 7: corner Ciucur de pe dreapta, Pușcaș prelungește cu capul pentru C. Rus, atacantul plasează, tot cu capul, în fața careului mic, unde apare Miculescu, a cărui finalizare merge în colțul lung, 1-0. 

* Ucrainienii au egalat cu cinci minute înainte de pauză, Stryzhak a scăpat în suprafața de pedeapsă singur cu Bolboașă și a marcat cu șut simplu, pe lâgnă goalkeeperul utist, 1-1.

* 1-1 e scorul reprizei.

* Vorskla a preluat conducerea, lovitură de colț de pe dreapta prelungită la bara a doua, acolo a apărut Kravchuk, care a marcat pentru 2-1 (50). 

* UTA a răspuns repede, pătrunderea în viteză a lui Ursu a fost blocată prin fault în suprafața de pedeapsă și, din penalty-ul acordat, Cipri Rus a făcut 2-2 (52).

* Vorskla a trecut iar în avantaj, pătrundere Vasin și șut la colțul lung din 14 metri dreapta, 3-2 (72).

* Scorul a devenit 4-2 după o pasă printre fundașii arădeni, Lyga a scăpat singur cu Bolboașă, a trecut mingea peste el și a marcat în poarta goală (76).

* La UTA joacă Gavrilă și Vulturar în locurile lui Pușcaș și Jebari.

* Final de meci, 4-2 pentru Vorskla.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

05:00, 08-04-2020,    Meciul urmator

VS

08-04-2020 17:00

Stadion:

Parteneri