|
Meciuri amicale
|
|
11-02-2007, 03:42 PM
(This post was last modified: 16-02-2007 08:42 PM by Kidu.)
|
|||
|
|||
|
Meciuri amicale
Am decis sa deschid acest thread pt TOATE meciurile amicale ale UTA-ei pt ca m-am saturat sa apara cate un topic separat pt fiecare meci amical, meciuri fara o importanta atat de mare.
Quote:Sambata, la Arad, amical cu FCM Resita Semper Fidelis |
|||
|
11-02-2007, 03:43 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Meciuri amicale
bine ai facut :) numa na am pus asa ca sa sara in evidenta ....
|
|||
|
11-02-2007, 03:49 PM
|
|||
|
|||
|
Totusi ii bina ca jucam macar un meci amical acasa inainte de reluarea campionatului,eu unul abia astept sa vad echipa la lucru.
FORZA UTA Odihneste`te in pace PINTEA !!!Nu te vom uita niciodata !!! |
|||
|
12-02-2007, 03:38 PM
|
|||
|
|||
|
Abia astept meciul de sambata, sa facem si noi niste incidente pana nu intra in vigoare noua lege:lol::lol::lol:
[img]http://img75.imageshack.us/img75/4668/cropys9.jpg[/img] |
|||
|
12-02-2007, 04:12 PM
|
|||
|
|||
REDnex Wrote:Abia astept meciul de sambata, sa facem si noi niste incidente pana nu intra in vigoare noua lege:lol::lol::lol: Sa fim seriosi, mai mult de atat nu are rost sa scri la prosteala pt ca forumul mai este citit si de baietii in bleumarin si cine stie ce au sa creada pe urma. Semper Fidelis |
|||
|
12-02-2007, 05:28 PM
|
|||
|
|||
|
Se stie la ce ora va incepe meciul cu resita?
Odihneste`te in pace PINTEA !!!Nu te vom uita niciodata !!! |
|||
|
12-02-2007, 05:30 PM
|
|||
|
|||
ALX Wrote:Se stie la ce ora va incepe meciul cu resita?La 11. AM [img]http://img75.imageshack.us/img75/4668/cropys9.jpg[/img] |
|||
|
12-02-2007, 08:08 PM
|
|||
|
|||
|
Intrarea? Libera?
|
|||
|
13-02-2007, 06:09 PM
|
|||
|
|||
REDnex Wrote:cica 11:30 :ALX Wrote:Se stie la ce ora va incepe meciul cu resita?La 11. AM Quote:Intrare gratuita la meciul cu Resita8) " But I force a smile, knowing that my ambition far exceeded my talent. " |
|||
|
13-02-2007, 09:22 PM
|
|||
|
|||
xUTAx Wrote:Intrarea? Libera?Intrarea este libere numa iti trebuie invitatii ca si al meciul cu Matav Sopron Doar UTA! |
|||
|
15-02-2007, 07:56 PM
|
|||
|
|||
|
Sa si mentionam ca invitatiile se elibereaza de la 9.30 la caserii.(in ziua meciului)
B|A|S|K|E|T|B|A|L|L I Love This Game |
|||
|
16-02-2007, 06:57 PM
(This post was last modified: 16-02-2007 06:58 PM by aBsTraKt.)
|
|||
|
|||
|
cine vrea invitatie sa mearga azi la 8 la pub pe Poetului sau maine dimineata pe la 9:30 - 10. sunt doar 100
p.s. astea sunt ce am primit noi ..restu la club da nu stiu cand se dau |
|||
|
16-02-2007, 07:32 PM
|
|||
|
|||
|
AbsTraKt tot la 9,30 se elibereaza invitatiile si la club
B|A|S|K|E|T|B|A|L|L I Love This Game |
|||
|
16-02-2007, 08:04 PM
|
|||
|
|||
|
nu am fost la meciul cu Sopron...cat is invitatiile astea? 10lei?...sau is pe gratis? nu va suparati.am avut o zi mai proasta.
|
|||
|
16-02-2007, 08:13 PM
|
|||
|
|||
|
Invitatiile sunt gratuite, dar sunt necesare la intrarea pe stadion.Zice ca asa e procedura.:?
[img]http://img75.imageshack.us/img75/4668/cropys9.jpg[/img] |
|||
|
16-02-2007, 09:34 PM
|
|||
|
|||
|
da se pun si la club dar eu ziceam pentru noi de aici de pe forum care ne mai cunoastem ..sa nu mereti sa stati la coada..Sunt gratuite.
|
|||
|
17-02-2007, 11:12 AM
|
|||
|
|||
|
Tia explicat REDnex foarte bine mai sus ,dar vad ca tie -iti place sa postezi inutil si pe linga asta mai esti si offtopic,te rog sa iti stergi ultimele 2 postari ca sunt cit se poate de inutile.
|||
|
17-02-2007, 02:57 PM
|
|||
|
|||
|
Cat s-a terminat meciul? pe sportarad nu apare nimic...
PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZA! |
|||
|
17-02-2007, 02:58 PM
|
|||
|
|||
|
UTA-resita 1-0.
si totusi ei sunt trecatori,doar noi si dragostea fata de UTA va ramine mereu! |
|||
|
17-02-2007, 03:00 PM
|
|||
|
|||
|
cum am jucat?
|
|||
|
17-02-2007, 03:06 PM
|
|||
|
|||
|
meci tipic de pregatire,nu pre ai putut sa-ti formezi o parere clara.
si totusi ei sunt trecatori,doar noi si dragostea fata de UTA va ramine mereu! |
|||
|
17-02-2007, 03:31 PM
|
|||
|
|||
|
in prima repriza...nimic interesant...nu am vazut o centrare buna..o deposedare(probabil si din cauza terenului ud)...un joc haotic...in repriza a doua s-au mai miscat un pic..dar mai mult dupa marcarea golului...am inteles...e un joc de pregatire...e un amical...dar ar fi fost cazul sa faca ceva pt ca mai e foarte putin si incepe returul...daca nu am fost capabili sa batem o echipa de liga a II-a (la scor) nu prea ne vedem bine la oradea,in meciul cu steaua...nu stiu dar parerea mea e ca inca stam prost in atac...este doar parerea mea!mai trebuie lucrat..dar nu stiu pana cand...totusi eu sper la o victorie la oradea...
R.i.P. Marius Pintea http://www.youtube.com/watch?v=oIEOKxqICYo |
|||
|
17-02-2007, 03:44 PM
|
|||
|
|||
|
Nu putem spune inca de atac nimika dupa acest meci ,mijlocasi nu au furnizat baloane ,nu am vazut un triungi de pase,un un doi ,nici verticalizari,mullte baloane bubuite prea mult pe bezi cu atit mai prost cu cit nu prea au centrat calumea suferim la capitolul idei de joc,prin urmare mai tra sa avem rabdare jucatorii luati individual sunt buni dar tra sae acomodeze.Sa speram ca in cel mai scurt timp se va suda echipa si ne va da satisfacti macar pe teren propriu sa ne bucuram de victori.
|||
|
17-02-2007, 03:47 PM
|
|||
|
|||
|
C.Todea, L.Todea, Andrade si Hidisan sau miscat cel mai bine , meci de pregatire , putea fi si mai mare scorul sa si ratat , mai ales prin Apostu si Stojanovic. Dezamagirile au fost Varga, Anca, Danalache( cu toate ca a avut o bara) si Bruno nu ma impresionat doar centrarea la gol.
Fata de lotul de anul trecut se vede o imbogatire mare, in Atac ii problema dar avem sanse , totusi nu a jucat portughezul Rolando si sarbul asta, Stojanovic nu ii rau , Imi place ca ii de careu si stie sa fructifice ocazile , numa mai are de lucrat la pregatirea fizica , dar il lucreaza Laca , mai ales ca numa ieri a ajuns la Arad , sa miscat bine. |
|||
|
17-02-2007, 03:55 PM
|
|||
|
|||
|
am rulat aproape toti jucatorii ceea ce e cel mai important(mai putin EDSON care ar fi iesit in evidenta si din pacate schioapata fiind sanse mici sa perforeze poarta stelei)
daca am avea putin curaj si bani stojanovici ar putea fi o solutie pentru atacul nostru ...se vede ca vrea si se poate integra repede in orice sistem de joc plus o tehnica buna si o dorinta de a ramane sub culorile UTAei cel mai important lucru ramane insa ca am rulat intreg lotul si s a observat din partea tuturor ca exista dorinta de a reusi in fata unui adversar care a jucat peste asteptari..... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help