David Miculescu
17-04-2019, 21:10,
#1
David Miculescu
Interesant ca tactica multor jocuri e gandita in jurul lui David Miculescu. Juniorul incepe sa devina (de fapt este, deja) o piesa de baza la UTA. Mult succes in continuare si sper sa-l tinem cat mai multi ani la echipa.

http://www.sportarad.ro/2019/04/17/popa-...ariantele/

In alta orine de idei, saracul copil se pare ca a facut apendicita care nu a fost dignosticata la timp ca sa i se scoata apendicele in mod chirurgical si a sfarsit prin a face peritonita, o infectie urata, care normal se trateaza doar prin antibiotice. FMM de sistem medical romanesc !
Insanatosire grabnica si sa ne vedem cu bine in sezonul urmator (eu unul nu l-as mai forta sezonul asta).
Răspunde
19-07-2019, 22:22,
#2
RE: David Miculescu
Trebuie sa avem mare grija de copilul asta. Arata deja un potential enorm si sper ca avem un contract beton pentru el. Conducerea ar face bine sa se uite peste contract, sa-i puna o clauza enorma, eventual sa-l prelungeasca de pe acuma. N-as vrea sa ajunga pe afara, ca si Adi Petre, Dennis Man, Tucudean, etc. Daca vrem performanta in viitor trebuie sa avem juniori legati de club !
Răspunde
20-07-2019, 0:52,
#3
RE: David Miculescu
Daca in iarna te bati pentru promovare si esti in primele 4 echipe din campionat nu cred ca il vinde nimeni. S-a facut oferte din cate stiu pe adresa lui dar nu a acceptat clubul. El a si zis ca doreste sa ramana la UTA....din cate stiu toti copiii au 5 ani contract, dar nu stiu sigur la el cat a mai ramas din acesti 5 ani. Daca detine cineva informatii despre el va rog sa zica...Ii un jucator foarte bun pentru varsta lui si sunt sigur ca s-a refuzat foarte multe oferte pentru el!
Răspunde
20-07-2019, 9:54,
#4
RE: David Miculescu
(19-07-2019, 22:22)RedNeck a scris: Trebuie sa avem mare grija de copilul asta. Arata deja un potential enorm si sper ca avem un contract beton pentru el. Conducerea ar face bine sa se uite peste contract, sa-i puna o clauza enorma, eventual sa-l prelungeasca de pe acuma. N-as vrea sa ajunga pe afara, ca si Adi Petre, Dennis Man, Tucudean, etc. Daca vrem performanta in viitor trebuie sa avem juniori legati de club !

Dacă nu promovăm nu cred că vara viitoare îl vom mai putea ține. Nu poți forța un jucător, mai ales unul tânăr, să rămână la un nivel inferior valorii sale. Ideea e să avem un contract bun cu el astfel încât să îl putem vinde pe o sumă importantă.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)