Liga I
05-06-2017, 22:49,
RE: Liga I
Sper sa strangem randurile si sa aratam f bine in astea 2 meciuri cu timisorenii, iar la final sa ne bucuram noi!
UTA este viata mea!
Răspunde
20-07-2017, 10:11, (Ultima modificare: 20-07-2017, 10:12 de psv.)
RE: Liga I
Sunt dezamagit total de Miriuta ,am avut impresia ca perioada petrecuta afara ,l-a facut sa fie ...altfel ,dar m-am inselat crunt,....Cum sa refuzi UTA si sa te duci la Chiajna???si mai spui ca vrei sa faci performanta acolo,efectiv nu mai reusesc sa inteleg nimic.
Acum chiar imi pare bine ca nu a ajuns la UTA ,ne mai si trezeam dupa vreo trei -patru etape ca ne lasa pentru alde Voluntari ,Chiajna ,Juventus,etc...echipe "cu mii de suporteri care vor face performanta "
Răspunde
20-07-2017, 10:19,
RE: Liga I
(20-07-2017, 10:11)psv a scris: Sunt dezamagit total de Miriuta ,am avut impresia ca perioada petrecuta afara ,l-a facut sa fie ...altfel ,dar m-am inselat crunt,....Cum sa refuzi UTA si sa te duci la Chiajna???si mai spui ca vrei sa faci performanta acolo,efectiv nu mai reusesc sa inteleg nimic.
Acum chiar imi pare bine ca nu a ajuns la UTA ,ne mai si trezeam dupa vreo trei -patru etape ca ne lasa pentru alde Voluntari ,Chiajna ,Juventus,etc...echipe "cu mii de suporteri care vor face performanta "

e o alegere evidenta si obiectiva din toate punctele de vedere. Financiar si din punct de vedere a infrastructurii sunt peste noi. Pana nu terminam stadionul FN si nu intram in Liga 1 nu avem nici-o sansa la un antrenor de Liga 1!
Răspunde
28-07-2017, 18:51,
RE: Liga I
citeam pe prosport ca fiscul le-a luat toti banii lui acs poli, primaria nu ii poate finanta pina nu primisete de la anaf o reesalonare a datoriilor si ca jucatorii nu au mai facut antrenamente. pare un pic sf, dar exista sansa sa se retraga din campionat. ce credeti?
Răspunde
28-07-2017, 19:23,
RE: Liga I
Nu avem noi nici o treaba cu problemele lor . Cf regulamentului si in cazul in care s-ar intampla asta, fie continua campionatul fara o echipa, fie va fi reprimita una dintre tg mures sau tg jiu. Eu zic sa ne vedem noi de promovarea pe teren si de echipa noastra
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
29-07-2017, 22:48,
RE: Liga I
Un mare rahat liga 1, parca nu mai era voie cu echipe in insolventa (vezi Gaz Metan Medias), cu datorii enorme ( Recasu). N-ar fi o surpriza de s-ar retrage, ceva normal sa zicem la cate se intampla la noi in campionat. Cel mai important e sa tintim noi sus si sa fim in liga 1 la anul.
Răspunde
30-07-2017, 16:01,
RE: Liga I
Asa cum este ea LIga I ca nivel fotbalistic este mult peste divizia b, asa ca prima data ar trebui sa ne vedem pe noi si sa incercam sa crestem fotbalistic si ca management pt a fi mai buni decat ceilalti
Răspunde
14-09-2017, 18:28,
RE: Liga I
http://www.stiripesurse.ro/cutremur-in-f...19289.html
Asa ceva...
Răspunde
19-03-2018, 22:40,
RE: Liga I
În peisajul întunecat descris de mâlul aruncat în jurul evenimentului CFR - FCSB, declaraţiile de apreciat ale unui fotbalist din Liga 1 riscă să fie trecute cu vederea. La 33 de ani, Mihai Pintilii a atins un moment de maturitate. Nu doar în joc, căpitanul vicecampioanei îşi permite să spună exact ce gândeşte. E normal, e relaxarea dată de faptul că ştie că în una dintre dimineţile următoare, atunci când se va trezi, va pune mâna pe telefon şi va deschide un SMS în care va fi anunţat că ”suma de 12.601.299,3 RON a fost creditată în contul dumneavoastră de către Al Hilal”.

Acel ”suntem vai de mama noastră, toţi! Nu suntem jucători valoroşi. Dar hai să jucăm, cum suntem, lăsaţi-ne să jucăm, nu vă mai certaţi pe la televizor. Toţi se ceartă degeaba, fac circ” cu care Pintilii a surprins zilele trecute e doar parţial adevărat. Da, fotbalul pe care îl jucaţi nu e de top. Da, sunteţi conduşi de oficiali angajaţi doar pe baza abilităţilor de a susţine un scandal public. Dar vai de mama voastră e, de fapt, vai de mama noastră! A noastră, a microbiştilor, a cititorilor, a telespectatorilor. Mă întrebi de ce, Mihai Pintilii? E destul de simplu, îţi răspund structurat:

Suntem vai mama noastră pentru că vă consumăm balivernele! Vorbeşti despre certurile din fotbalul românesc? Ce ai spune dacă te-aş anunţa că ştirile despre aceste certuri sunt cele mai citite? Ei, ce zici? Da, da! Poţi să dai tu, mijlocaş central, două goluri în derby, unul cu călcâiul şi altul din foarfecă, dacă finanţatorul FCSB intră în direct după meci să spună că Mureşan de la Cluj e urât sau că Nedelcu e un jucător terminat, află că articolul cu pricina ne va bloca serverele. Nu vei mai conta, vei rămâne, cu tot cu dubla ta spectaculoasă, doar o ştire care umple siteurile.

Ştii de ce mai suntem vai de mama noastră? Pentru că plătim cam 100 de lei de ”gospodărie” pentru cablu şi internet. Ne-am abonat să vă vedem jucând şi, într-un meci important în care sunt faze grele de arbitraj, cei care încasează lunar zeci de milioane de euro de la noi nu sunt capabili să ofere un slow-motion ca să ne lămurim dacă mingea îi cade pe mână lui Benzar. Sau dacă Benzar îşi retrăgea mâna în momentul ăla. O să îmi spui că tu ai un telefon care filmează super slow-motion şi pe care ai dat 900 de euro. Da, ştiu! Dar noi nu putem vedea o reluare la TV. Nu contează, plătim în continuare!

Lasă-mă să îţi mai spun de ce suntem vai de mama noastră. Pentru că acceptăm să vină Lovin, împreună cu Ogăraru, Boştină şi Petre Marin, să ne certe pentru că remarcăm faptul că ai un antrenor care e preş în faţa lui Becali. În loc ca ”generaţia UEFAntastică” să critice ceea ce finanţatorul vostru face din fiecare antrenor pe care-l angajează, ea critică presa şi suporterii care semnalizează supunerea fostului coleg. Şi nu te preface, ştii bine despre ce vorbesc. Despre telefoanele de la pauză, despre cum ţi-a fost luată banderola, despre colegi pe care i-ai văzut în afara lotului, despre titularizări inexplicabile. Mihai, te rog, să nu ne păcălim!

În final, suntem vai mama noastră pentru că vă plătim! Da, da! Tu crezi că primeşti banii de la Gigi Becali din buzunar? Nu, dragă Mihai! Eu şi cei care citesc acest articol, cei care se uită la TV la meciuri, noi toţi vă plătim salariile! Fără interesul nostru, voi nu aveţi alt scop decât să vă menţineţi pătrăţelele pe abdomen, aţi rămâne amatori. Nu e reproş, nu mă înţelege greşit, e doar o constatare. Banii care vă intră în cont sunt rezultatul unui proces mai complex care pleacă de la interesul comercial. Noi îl generăm, noi consumăm produse şi servicii care fac posibil circuitul de bani în afacerea numită fotbal.

Aşa că nu te mai consuma degeaba şi nu îţi mai face griji. Nu fotbalul pe care îl jucaţi e problema, problema e împachetarea lui. Fotbalul e la un nivel pe care îl cunoaştem bine şi îl acceptăm, ce nu trebuie să acceptăm este vagonul de zoaie cu care este îmbibat zilnic. Voiam să îţi dau un exemplu din societatea românească în care lucrurile stau mai bine, dar, din păcate, nu pot. Poate că ”vai de mama noastră suntem toţi”, toată ţara!


http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...c-17070254
Răspunde
14-12-2018, 8:02,
RE: Liga I
În ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal din 12 decembrie 2018 s-a decis prin modificarea ROAF ca, începând din sezonul 2019-2020, în Liga 1 să nu se mai poată juca pe suprafață de joc sintetică. În același timp, toate cluburile, indiferent de eșalon, vor fi obligate să furnizeze suprafețe de joc în condiții optime.

Astfel, terenurile de joc pe care se desfășoară jocuri din cadrul Campionatului național Liga I vor fi acoperite doar cu gazon natural sau hibrid.

Pentru evitarea oricărui dubiu, niciun joc din cadrul Campionatului Național Liga I nu se va desfășura pe o suprafață de joc alcătuită din gazon artificial.

Prin gazon artificial se înțelege orice suprafață de joc care nu este sau nu a fost creată, în mod predominant, din iarbă naturală.

Ca până acum, stadioanele trebuie să fie dotate cu instalaţie de nocturnă, sistem de încălzire a terenului de joc care să permită desfăşurarea normală a jocurilor programate în perioadele cu temperaturi negative şi minimum 300 de locuri acoperite. Prin excepţie, cluburile promovate pentru prima dată în Liga 1 pot beneficia de o perioadă de graţie de maximum un an competițional, până la terminarea sezonului respectiv, pentru a-şi moderniza propriul stadion şi a-l aduce la standardele necesare. Perioada de graţie nu operează în privinţa gazonului și a măsurilor de siguranţă prevăzute de art.10 alin.1, lit.h) şi ţ) din Legea nr.4/2008 completată cu prevederile Legii nr. 10/2012 , acestea fiind obligatorii.

De asemenea, s-a aprobat introducerea obligativității tuturor cluburilor, indiferent de eșalon, de a avea neapărat un responsabil cu întreținerea gazonului pentru a putea participa în competiții.

Totodată, cluburilor care nu oferă o suprafață de joc regulamentară, li se va suspenda omologarea stadionului.
Răspunde
14-12-2018, 11:43, (Ultima modificare: 14-12-2018, 11:44 de Kidu.)
RE: Liga I
Inca o data se dovedeste ca, in stilu-i deja caracteristic, Primaria a luat hotararea gresita in cazul stadionului "Motorul" desi au fost atatea voci care le-au recomandat sa nu faca sintetic.
Răspunde
06-02-2019, 3:35,
RE: Liga I
Off topic dar sunt placut impresionat de cum a fost primit Mitrita la New York City FC, o gramade de materiale video: https://www.nycfc.com/
Răspunde
06-02-2019, 9:15,
RE: Liga I
Eu sunt placut impresionat de ce ascensiune are fotbalul in SUA. E incredibil ce au realizat de la zero in ultimii 25 de ani. Ce inseamna sa ai o cultura a sportului ca natiune.
Răspunde
06-02-2019, 23:38,
RE: Liga I
Asa e desi mie unu tot slab mi se pare MLS-ul. Am scris in alte locuri ca e cam liga a 2-a la noi, cred ca am exagerat.
Răspunde
07-02-2019, 11:17,
RE: Liga I
Eu zic ca e peste Liga 1 din ce jucatori vad ca aduc insa e drept ca nici nu am stat sa urmaresc prea multe meciuri. Apropo, nu stiti daca se pot urmari undeva meciuri din MSL, Eurosport sau altundeva?
Răspunde
07-02-2019, 16:50,
RE: Liga I
Pe Eurosport cred.
Răspunde
08-02-2019, 20:47,
RE: Liga I
A si dat gol in primul amical: https://www.gsp.ro/international/stranie...59564.html

https://www.nycfc.com/post/2019/02/08/ma...fc-1-1-aik
Răspunde
09-06-2019, 20:43,
RE: Liga I
După meciul de azi se pare că și in campionatul viitor ne vom duela cu UCluj in liga II-a, de urmărit ce se întâmplă la ei după ratarea barajului,poate reușesc să întoarcă scorul dar trebuie altă abordare , deși eu nu cred că vor reuși, tati Miriuță o să omoare meciul în retur.
UTA  in liga 1.
Legenda continuă!
Răspunde
03-11-2019, 23:20,
RE: Liga I
Ma uit la meciul ciobanilor cu ungurii și nu-mi revin ce sclavi sunt comentatorii de la jijisport
Răspunde
05-08-2020, 15:06,
RE: Liga I
Ce mizerie de federatie / liga avem. Ma mir ca nu cauta o varianta sa promoveze si tiganii.
E mai rau decat pe vremea Sandu/Dragomir.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 2 Musafir(i)