Stiri din fotbal
28-02-2014, 9:50,
#1
Stiri din fotbal
Stiri
Răspunde
04-03-2014, 15:35,
#2
RE: Stiri din fotbal
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...e-12187901
upsssssss. la greu au luat-o!!!
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde
04-03-2014, 15:37, (Ultima modificare: 04-03-2014, 15:45 de I 929.)
#3
RE: Stiri din fotbal
George Copos - 3 ani şi 8 luni cu executare
Mihai Stoica - 3 ani şi 6 luni cu executare
Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni cu executare
Victor Becali - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu - 3 ani şi 4 luni cu executare
Gică Popescu - 3 ani şi 10 luni cu executare
Gigi Neţoiu - 3 ani şi 4 luni cu executare

Oare cine va deveni acum favoritul pentru şefia Federaţiei? Mă gândesc că nu se va judeca la ICCJ înainte de alegeri. Sentinţa Curţii de Apel Bucureşti nu e definitivă dar e executorie, deci ăştia toţi trebuie să meargă lângă Gigi care, iată, nu va mai fi singur. Big Grin
Răspunde
04-03-2014, 16:06,
#4
RE: Stiri din fotbal
sentinta e definitiva si executorie, impotriva ei putandu-se depune doar cai extraordinare de atac ce tin de procedura si nu de fond.
e un pas urias inainte, cel putin ca proces al justitiei dar daca cineva spunea acum cativa ani cand cooperativa lucra la greu ca becali, mumu stoica, borcica, nea jenel, nea georgel plus becali jiji vor infunda puscaria il futeam doua peste ceafa sa-si revina si-l trimiteam la cratita
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde
04-03-2014, 19:27,
#5
RE: Stiri din fotbal
Acum ca Gica Popescu merge la "mititica" cum ramine cu intelegerea lui cu falca pt. centru national ce vroiau sa-l faca la Arad?
Ave UTA, morituri te salutant !
Răspunde
04-03-2014, 19:51,
#6
RE: Stiri din fotbal
Poate ajunge si falca langa el si se inteleg ei acolo Big Grin
Răspunde
04-03-2014, 19:53,
#7
RE: Stiri din fotbal
sa ai gura aurita Bure, desi in cazul mandarinului nostru cred ca ar trebui sa se intoarca lumea cu curu-n sus ca sa i se intample ceva. eventual vreun traznet-fulger bine tintit
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde
04-03-2014, 22:05,
#8
RE: Stiri din fotbal
Aurel , din ce am inteles de la Meszar el dorea (si isi doreste in continuare) o academie I. Petschovsky locala , doar falca discutand cu Popescu optiunea cu centru regional cu antrenori si program impus de frf . Sa vedem cine castiga totusi alegerile, daca nu se amana cum se zvoneste. Daca s-ar amana exista sanse ca Iordanescu sau Dumitrescu sa fie "impusi" , daca nu se amana Chivorchian se pare ca are cele mai mari sanse sa fie ales . Pacat de faptul ca Gica Popescu nu mai poate candida insa daca a intrat in gasca cu becaliotii nu ii plang de mila. La brutarie cu ei Smile))))
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
05-03-2014, 11:44,
#9
RE: Stiri din fotbal
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nat...u-12196456

Uitati-va la filmuletul de la stire la secunda 00:37 sa vedeti cine reprezinta SA-ul lui martipan la alegerile de azi Sad((((
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
05-03-2014, 13:22,
#10
RE: Stiri din fotbal
In ce circ de doi bani s-au transformat alegerile astea de la FRF...
Răspunde
05-03-2014, 13:46, (Ultima modificare: 05-03-2014, 15:29 de I 929.)
#11
RE: Stiri din fotbal
Soferul cocalarului? Oare in ce calitate, e angajat al clubului? Are mandat semnat corect? Angry

Later edit: Intr-o poza pe gsp.ro am vazut ca e insusi nea martean langa Mititelu.
Răspunde
05-03-2014, 18:32, (Ultima modificare: 05-03-2014, 18:44 de dedei.)
#12
RE: Stiri din fotbal
Alegeri pentru şefia FRF. Cum au trăit principalii oameni din fotbal acest eveniment. Marţian, trend-setter

La nici 24 de ore de la condamnarea lui Gică Popescu, Federaţia Română de Fotbal a organizat miercuri alegerile pentru desemnarea noului şef de la Casa Fotbalului.

Cum Gică Popescu, principalul favorit la această funcţie nu a mai putut candida, fiind condamnat cu executare în "Dosarul Transferurilor", desfăşurarea alegerilor era la un moment dat incertă, însă cvorumul necesar a fost atins şi lucrurile au continuat.

În ziua în care Federaţia îşi schimbă preşedintele, o serie de personalităţi din fotbal au devenit protagoniştii unor imagini extrem de interesante.

[Imagine: mad4376.jpg?height=399&width=600]

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/gal...r-12201332

s-a lipit de mititelu, care il sustine pe burleanu...
Răspunde
05-03-2014, 19:10,
#13
RE: Stiri din fotbal
Pe digi se vede ca e acolo pe scena, numara voturi, se baga in seama.
Răspunde
05-03-2014, 19:14,
#14
RE: Stiri din fotbal
si pe langa asta se tot linguseste pe langa Burleanu...
Răspunde
05-03-2014, 19:25,
#15
RE: Stiri din fotbal
Bine ca a iesit Burleanu. Hai ca nu e chiar asa rau. Poate in felul asta putem spera la ceva mai bun.

P.S. Turba Sandu la cat l-a luat la misto.
Răspunde
05-03-2014, 19:26, (Ultima modificare: 05-03-2014, 19:57 de dedei.)
#16
RE: Stiri din fotbal
A fost de vis replica lui Burleanu: "Ca sa nu uit, dnule Kassai maine astept demisia pe birou"!!! Smile))))

Cine este noul preşedinte al FRF: Răzvan Burleanu, fost angajat al Parlamentului României şi şef al Federaţei Europene de Minifotbal

Născut la 1 iulie 1984, la Focşani, Răzvan Burleanu este fiul fostului fotbalist al echipei FCM Bacău, Gheorghe Burleanu.

A practicat fotbalul în paralel cu arbitrajul, iar la 19 ani a decis să renunţe la sportul de performanţă urmând cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti, conform Mediafax.ro.

Răzvan Burleanu a urmat de asemenea cursuri de specializare în domeniul politicilor şi strategiilor de securitate la Universitatea Naţională de Apărare Carol I, Colegiul Naţional de Apărare, definitivându-şi studiile prin susţinerea tezei de doctorat în cadrul SNSPA.

A lucrat la Parlamentul României

Fără să fie membru al vreunui partid politic, candidatul la preşedinţia FRF a lucrat succesiv în următoarele instituţii: Primăria municipiului Bacău, Parlamentul României - Comisia juridică, Autoritatea Electorală Permanentă - controlul respectării legalităţii în procesele electorale şi Administraţia Prezidenţială - Departamentul pentru minorităţi naţionale. Din 2008, Burleanu este co-preşedinte al Institutului European pentru Democraţie Participativă - Qvorum.

Este preşedintele Federaţei Europene de Minifotbal

În prezent se ocupă, din funcţia de preşedinte, de Federaţia Română de Minifotbal, care reuneşte peste 30.000 de jucători şi peste 2.000 de echipe din 37 de judeţe. În acelaşi timp, el este din 2012 preşedintele Federaţei Europene de Minifotbal, for cu 29 de federaţii naţionale afiliate printre care se numără Anglia, Germania, Spania, Italia, Rusia, Polonia, Cehia, Grecia, Turcia şi peste un milion de jucători legitimaţi.

Nu s-a ferit să-i atace pe Mircea Sandu şi pe Gică Popescu


Răzvan Burleanu s-a ferit să-i atace frontal în campania electorală pe fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, cât şi pe cel care a fost mare favorit până pe 4 martie, Gică Popescu. “Mircea Sandu a făcut din FRF o ruină provincială”, a declarat Burleanu despre Naşu, în timp ce pe Gică Popescu l-a acuzat de alte lucruri: “Campania lui Gheorghe Popescu e susţinută prin intervenţii brutale în teritoriu ale lui Adalbert Kassai”.

I-a luat apărarea lui Victor Piţurcă!


În campania electorală ce a precedat alegerile, Burleanu a spus şi ce va face în ceea ce priveşte postul de selecţioner al echipei naţionale. În mod surprinzător, noul preşedinte al FRF nu crede că Victor Piţurcă e principalul vinovat pentru ratatea calificării la Campionatul Mondial: " Nu Victor Piţurcă, dar nici jucătorii nu sunt vinovaţi pentru ratarea calificării la Campionatul Mondial. Vinovat e Mircea Sandu care a semnat un contract cu Piţurcă fără indicatori intermediari de performanţă, 2013-2014, pe o sumă foarte mare şi pe o clauză de reziliere la fel. De asemenea FRF este responsabilă pentru valoarea fotbaliştilor de la echipa naţională. Vă rog să faceţi o socoteală şi să vedeţi câţi jucători au trecut pe la echipele naţionale de tineret".

Cine va face parte din echipa sa managerială?

Răzvan Burleanu şi-a prezentat pe 24 februarie 2014, pe site-ul său, echipa managerială alături de care vrea să lucreze la Federaţia Română de Fotbal. Cităm mai jos din prezentarea făcută de Burleanu echipei sale: “Este pentru prima oară când, în România, un candidat pentru funcţia de preşedinte al unei federaţii sportive vine în faţa alegătorilor cu o echipă de manageri profesionişti, validaţi de piaţă, fiecare dintre ei având peste 10 ani de experienţă în domeniul pe care urmează să îl gestioneze. Este pentru prima oară când, în România, un candidat pentru funcţia de preşedinte al unei federaţii sportive aduce în echipa sa profesionişti din străinătate. De ce? Pentru că sunt anumite domenii, în care dacă vrem să facem performanţă – iar acesta este scopul meu –, trebuie să-i căutăm pe cei de care avem nevoie.

Prezentarea echipei:

Kovac Zorislav
- Născut în Croaţia, dar trăind de peste 50 de ani în Belgia, domnul Kovaci Zorislav este un profesionist de înaltă ţinută, cu o experienţă excelentă mai ales în zona de copii şi juniori. Domnul Zorislav va ocupa una dintre cele mai importante funcţii din FRF, cea de manager pentru dezvoltare sportivă. În organigrama pe care am propus-o în programul meu, managerul sportiv are în subordine, printre altele, Academia Naţională de Fotbal şi staff-ul echipei naţionale.

Markéta Haindlová
- Pentru poziţia de responsabil pentru relaţii internaţionale şi politici europene am selectat-o pe doamna Markéta Haindlová. În vârstă de 30 de ani, provenind din Cehia, Markéta Haindlová sunt convins că va fi o achiziţie foarte bună pentru Federaţia Română de Fotbal.Markéta Haindlová a absolvit facultatea de drept a universităţii din Praga, specializându-se în Belgia, la Gent în drept european. De asemenea, deţine un master, obţinut la Universitatea din Zurich, în studii avansate privind organizaţiile sportive internaţionale. Din 2009 ţine cursuri de drept sportiv la facultatea de drept a Universităţii din Praga. A fost expert în cadrul Ligii Naţionale de Hochei a Cehiei, manager al echipei de cupa Davis a Cehiei, Memru al Comisiei Juridice din cadrul Federaţiei de Fotbal din Cehia, preşedinte al Comisiei de Apel şi Audit – federaţia cehă de fotbal, a participat la sesiuni de revizuire a legislaţiei sportive a Uniunii Europene.Ovidiu Dâmbean-Creţa - Domnul Dâmbean-Creţa este propunerea mea pentru poziţia de manager financiar. Absolvent al Facultăţii de Finanţe-Contabilitate din cadrul ASE Bucureşti, domnul Dâmbean-Creţa este doctor în finanţe şi decan al programului de MBA româno-american ASEBUSS.A lucrat în domeniul bancar şi a fost director financiar în cadrul mai multor companii româneşti şi străine precum: Arctic, Flanco, Infopress, Eli Lilly, Lowe & Partners.

Laur Chiricioiu - Domnul Laur Chiricioiu este cel pe care îl propun pentru poziţia de manager pentru dezvoltarea activităţilor comerciale. FRF trebuie să ajungă să-şi maximizeze veniturile din active şi activităţi comerciale pentru a putea astfel să suplimenteze fondurile pentru dezvoltarea activităţilor fotbalistice. Domnul Chiricioiu este absolvent de MBA, cu specializare în marketing – vânzări. Foarte orientat pe nevoile pieţei, pe evoluţia trend-urilor şi a dezvoltării de noi canale de comunicare cu clienţii, organizând şi conducând echipe de vânzări, lucrând în Europa, America de Nord şi Asia, domnul Laur Chiricioiu consider că este expertul de care avem nevoie pentru proiectarea şi coordonarea activităţilor comerciale ale FRF.

Manager dezvoltare instituţională - Pentru funcţia de manager pentru dezvoltare instituţională am în vedere o persoană al cărei nume nu-l pot face public pentru că, în acest moment, este angajat al unei organizaţii de top din România. Absolvent de administraţie şi specializare în management are experienţă în toate subdomeniile pe care le va coordona.

Lucian Vişcoţel - Fondurile europene reprezintă un domeniu foarte important pentru mine deoarece mi-am propus ca FRF să reuşească să atragă bani de pe mai multe axe. Infrastructura sportivă este la pământ. Proiecte de reconversie profesională pentru fotbaliştii care se retrag din activitate, FRF nu are. Avem multe găuri care trebuie acoperite, iar banii europeni sunt la dispoziţia noastră, dacă ştim să-i atragem. Asta înseamnă specialişti în scrierea proiectelor, disciplină financiară şi transparenţă organizaţională. Prima condiţie deja o îndeplinim. Îl am alături de mine pe domnul Lucian Vişcoţel, cel care vine cu o foarte bogată experienţă în scrierea şi managementul proiectelor. A fost evaluator pentru proiecte europene, a câştigat şi a implementat proiecte cu finanţare europeană atât pentru instituţii publice, cât şi pentru organizaţii private.

Aurel Ţicleanu
- Domnul Aurel Ţicleanu bănuiesc că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Craiova Maxima, echipa naţională…
Cu un palmares profesional impresionant, atât ca jucător cât şi ca antrenor, domnul Ţicleanu va coordona Biroul pentru Promovarea Fotbalului (dezvoltarea fotbalului pentru copii şi juniori, activităţi de scouting). Am găsit în dumnealui o fire foarte deschisă, lipsită de vanităţi şi orgolii, un om etuziast, foarte dornic să participe la reconstrucţia fotbalului românesc din temelii.Victoraş Iacob
- Va face echipă cu domnul Ţicleanu în cadrul Biroului pentru Promovarea Fotbalului. Am vrut ca în felul acesta să creez o punte peste generaţi, ca experienţe diferite să contribuie cât mai mult la dezvoltarea fotbalului românesc. Atât la domnul Ţicleanu, cât şi la Victoraş Iacob apreciez enorm onestitatea lor, deschiderea, faptul că s-au ţinut departe de controverse. Am încredere totală în integritatea şi profesionalismul lor, în dăruirea lor, în capacitate de a construi cu responsabilitate şi sănătos performanţa care să dureze.

Ciprian Paraschiv - Fost căpitan al Politehnicii Iaşi, retras prematur din activitate din cauza unei accidentări, Ciprian Paraschiv este un exemplu de voinţă pentru modul în care a reuşit să facă trecerea dinspre viaţa sportivă înspre cariera didactică şi administrativă. Este profesor la catedera de Educaţie Fizică din cadrul Universităţii de Medicină din Iaşi, şi-a susţinut doctoratul în marketing sportiv şi a publicat o carte despre violenţa din sport. Este reprezentantul singurei institutii publice care a construit o bază sportivă din fonduri europene. De asemenea, domnul Paraschiv este reprezentantul României la Comisia Europeană, făcând parte din grupul de experţi care se ocupă de gândirea mijloacelor de finanţare sustenabilă a sportului. Ciprian Paraschiv va coordona Biroul pentru Dezvoltare Fotbalistică, având ca obiectiv principal dezvoltarea fenomenului fotbalistic prin promovarea fotbalului feminin, a futsalului, fotbalului pe plajă, fotbalului amator şi a fotbalului de timp liber. Evident, va fi sprijinit de reprezentanţi ai acestor discipline care i se vor alătura ulterior”.
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...l-12204016


Revoluţia lui Răzvan Burleanu » Planul complet de reconstrucţie al noului preşedinte al FRF!


Preşedintele Federaţiei Europene de Minifotbal propune o schimbare a culturii instituţionale şi vine cu o viziune managerială aparte: măsurile din singurul program pentru FRF de pînă acum sînt inedite şi spectaculoase!

Sub sloganul "Mingea e la tine. Fă-o să conteze!", Burleanu propune schimbări majore în aproape toate dimensiunile fotbalului românesc.

Băcăuanul vine cu un set de idei clare, pe care vrea să le aplice şi la futsal şi fotbal feminin, dar a căror realizare pare să depindă, înainte de toate, de o schimbare de mentalitate.

STRUCTURA FRF
- renunţarea la rolul part-time al CEx prin abundenţa Comitetelor de Urgenţă
- Centre Regionale pentru Dezvoltarea Fotbalului ca nivel intermediar între AJF şi FRF: salarizate şi cu buget asigurat parţial de Federaţie
- preşedintele FRF devine manager coordonator, cu maximum două mandate (nu e precizată durata)
- în subordine are managerii centrelor regionale, secretarul general şi alţi 5 manageri operaţionali
X financiar
X activităţi comerciale
X dezvoltare instituţională (politici publice, relaţii internaţionale, comunicare, proiecte europene)
X dezvoltare sportivă (şcoala de antrenori, copii şi juniori, futsal, fotbal feminin, echipa naţională)
X sustenabilitate competiţională (CCA, competiţii, licenţe, afilieri)

DE UNDE VIN BANII
- transformarea Ligii 1 şi naţionalei în produse marketabile
- atragerea de fonduri europene şi structurale, accesarea de fonduri UEFA
- implicarea FRF în social media, politici publice orientate spre sport şi fotbal
- revitalizarea voluntariatului
- cotă unică de reducere 24 la sută din baza impozabilă pentru sponsorizările în infrastructură şi la copii şi juniori

TRANSFERURI
- introducerea sistemului Transfer Matching System: monitorizarea transferurilor, cu nominalizarea părţilor şi sumei
- creşterea procentului din contribuţia de solidaritate de la 5% la 8%
- Romania să devină ţară de export şi nu de import al fotbaliştilor

COPII ŞI JUNIORI
- 7 centre regionale de excelenţă pentru copii şi juniori, în sistem Clairefontaine
- ligă de elită pentru jucători 17-21 ani, Cupa Romaniei U17 şi U19, sistem de competiţii în curtea şcolii
- eliminarea tuturor taxelor pentru echipele copii si juniori
- tehnicieni străini la naţionalele de copii şi juniori

LIGA 1
- sistem competiţional cu 18 echipe, dar în sistem play-off
- instituirea Premiilor Fotbalului Românesc, o gală anuală de prestigiu

LIGA 2 şi LIGA 3
- reglementarea statutului de jucător non-amator, care îngroaşă cheltuielile
- LPF pentru Liga 2, cu preşedintele în CEx al FRF, pe lîngă reprezentanţii cluburilor de L2
- echipele din eşaloanele inferioare sînt gazde în Cupă
- reducere taxe de legitimare, transfer, viză anuală, contestaţie şi recurs
- eliminarea taxei de reînoire a valabilităţii licenţei de jucător profesionist

JUCĂTOR
- reconfigurarea statutului, pachete de şcolarizare, asigurare şi training
- creşterea numărului de jucători

ANTRENOR
- Academie de Excelenţă pentru pregătire, în parteneriat cu Universitatea de Sport şi o academie europeană
- "Fotbal Start": program de pregătire pentru profesorii de sport care vor să coordoneze clase cu profil sportiv
- "Antrenorii anului": cei mai buni 20 de tehnicieni vor asista, la finele anului, la cursuri intensive cu specialişti străini

ARBITRU
- preşedintele CCA şi Biroul Executiv vor fi votaţi democratic de arbitri
- arbitrii de L1 şi L2 vor fi obligatoriu absolvenţi de studii superioare

SUPORTERI
- creşterea numărului de fani în primele trei eşaloane, tarife diferenţiate la bilete pe criterii de vîrstă
- reducerea TVA pentru accesul la evenimente sportive şi utilizare baze spotive de la 24% la 9%
http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/revol...20970.html
Răspunde
06-03-2014, 2:03,
#17
RE: Stiri din fotbal
Excelent ! Ma bucur ca a castigat Burleanu. Sper sa poata sa-si aduca echipa si sa-si puna in aplicare planul, pentru ca mai sant destui mafioti in FRF de care trebuie sa se scape, in primul rand.
Răspunde
06-03-2014, 10:29,
#18
RE: Stiri din fotbal
Precedent fara istoric in fotbalul romanesc. Gunoiul asta de Sandu si-a tras niste beneficii incredibile chiar si pentru un sef de stat.

- preşedinte de onoare
- rentă viageră de 75.000 de euro pe an (6.250 euro/lună)
- dreptul de a administra exclusiv spaţiile de pe întreg etajul doi din clădirea vecină federaţiei, unde şi-a stabilit noul birou
- posibilitatea de a-şi angaja doi oameni la cabinet, o secretară şi un consilier, ultimul cu dedicaţie probabil pentru Adalbert Kassai: ambii să aibă un salariu de minimum 5.000 RON/lună şi maximum 20.000 RON/lună
- maşină tip limuzină la dispoziţie
- carburant fără limită
- convorbiri telefonice fără limită
- cheltuieli de protocol de maximum 10.000 RON/lună
- federaţia va plăti integral toate costurile pentru orice tratamente sau intervenţii medicale de care va avea nevoie, în orice moment şi indiferent de nivelul sumelor necesare
- prezenţa la toate meciurile oficiale din deplasare ale echipei naţionale, cu suportarea de FRF a costurilor de deplasare la bussines class, diurnă de 500 euro/zi şi cazare la hotel de 5 stele
- obligativitatea FRF de a-l nominaliza ca şi candidat pentru Comitetul Executiv UEFA

Sper ca lucrurile ca Burleanu sa nu lase lucrurile asa si nu in ultimul rand sa il vedem si pe infectul asta cancerigen alaturi de Mitica la parnaie.
Răspunde
06-03-2014, 10:38, (Ultima modificare: 06-03-2014, 10:39 de Redpunk_one.)
#19
RE: Stiri din fotbal
Eventual sef de stat dictator intr-o tara bananiera! Eu nu stiu pe cineva (din lumea civilizata) fie el sef de stat, sau chiar din fotbalul international, sa aiba tupeul sa isi treaca astfel de benficii VIAGERE (deci pe viata nu 1-2 ani nenica) . IN-CRE-DI-BIL !
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
06-03-2014, 10:41,
#20
RE: Stiri din fotbal
incredibil cata mafie...cata spalare de bani...doar in tarisoara noastra draga se pot face asemenea escrocherii!!si individul asta nou burleanu sau cum il cheama o sa fie la fel dupa parerea mea!
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 4 Musafir(i)