Echipa NATIONALA
08-09-2020, 12:01,
RE: Echipa NATIONALA
Intr-adevar, ieri au jucat bine insa in continuare suntem slabuti in aparare si adversarul intalnit ieri a fost unul modest. Mi-e groaza de ce o sa faca Haaland cu apararea noastra cand vom juca cu Norvegia.

Accept si sunt resemnat ca nationala de astazi nu mai este nationala copilariei mele insa singurul lucru ce-l astept de la Radoi este sa aduca la lot jucatorii cei mai in forma, sa nu se lase influentat de interesele care graviteaza in jurul nationalei. Stiu, ii cer mult insa e primul pas spre normalitate.
Răspunde
08-09-2020, 13:38,
RE: Echipa NATIONALA
Faptul că l-a lăsat pe Dennis în afara lotului în ciuda faptul cu Becali e disperat să îl vândă și de asemenea în ciuda faptului că e unul dintre copiii lui de la tineret spune ceva. La fel și faptul că după meciul slab făcut împotriva Irlandei de Nord n-a ezitat să îl lase pe bancă pe Ianis (despre care spunea „este decarul meu„) este cred iar un argument în favoarea integrității lui. Deocamdată din punctul meu de vedere doar Rădoi are un cec în alb la națională, restul, jucătorii, mai au de tras pentru anii de mediocritate combinată cu fudulie țâfnoasă (vezi ieșirile repetate ale lui Tătărușanu sau Maxim). Nu fac nuntă după victoria cu Austria dar totuși e o echipă care în fața noastră a aliniat un 11 dintre care 9 sunt jucătorii de Bundesliga (și nu dinăia care umplu lotul ci oameni care chiar joacă în campionatul ăla). Aerul proaspăt l-am simțit, sper doar să nu fie o adiere. Și când spun asta nu mă refer neapărat la rezultate pozitive, a căror constanță depinde de regulă de o calitate de care eu încă mă îndoiesc, ci la abordare și mentalitate. După ani de zile de vorbărie pare că într-adevăr avem un antrenor hotărât să schimbe ceva în abordarea tactică și în atitudinea de pe teren. Sper să continue, să fie lăsat să continue și să fie susținut chiar și atunci când rezultatele îi vor fi împotrivă.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
08-09-2020, 15:58,
RE: Echipa NATIONALA
De acord, Giuli, departe de mine gandul de a-l blama, din contra vreau sa fie consecvent si sa mearga pe drumul sau.
Răspunde
08-09-2020, 16:11,
RE: Echipa NATIONALA
Inceputul e bun! Treaba a facut si la U21, deci nu ne ramane decat sa speram ca va ramane pe acelasi drum.
Răspunde
08-09-2020, 17:42, (Ultima modificare: 08-09-2020, 17:42 de RedNeck.)
RE: Echipa NATIONALA
Daca Radoi isi face treaba fara interferente de la FRF si presiuni din zona Bucale, vom vedea o nationala mult imbunatatita in vreun an. In schimb la nationala mica, cu Mutu la timona, vom vedea o regresie, poate chiar mai repede de un an, indiferent de interventii ?
Răspunde
09-09-2020, 8:31,
RE: Echipa NATIONALA
Ca sa fii un bun antrenor trebuie sa ai in primul rand inteligenta pentru ca de aici rezulta restul de calitati necesare pentru a fi antrenor. La Mutu e discutabil daca poseda sau nu aceasta prim-calitate necesara.
Răspunde
11-09-2020, 15:17,
RE: Echipa NATIONALA
In 2 meciuri ale nationalei am marcat 4 goluri dar am primit 3 !
Rezulta din nou ce important este sa sti/ sa te si poti
apara intr-o echipa de footbal ( nu ma refer strict la portar si fundasi )
La echipele mari ( de club/nationale) participa mai eficient
si ceilalti jucatori. Aceasta problema a avut-o si UTA anul trecut,
parca se observa acum o imbunatatire in Liga I - este ultranecesar !
Sper ca antrenorii sa puna accent major si  pe acest aspect.


WE  Heart UTA !
Răspunde
12-10-2020, 17:02,
RE: Echipa NATIONALA
Nationalei noastre s-ar potrivi urmatoarea fraza : Anti-talente cu figuri de vedete.
Ca deobicei, mediocrii Europei, nimic mai mult. Imi pare rau dupa generatia de la EURO 2008 sincer
,,Ei cu ei, noi cu UTA."
Răspunde
12-10-2020, 23:33,
RE: Echipa NATIONALA
Poza de la imn din meciul cu Islanda spune tot,noi cu fotbalisti "mici si tehnici" (jucator tehnic roman nu am vazut de vreo 10-12 ani) si ei cu sportivi adevarati ! Tehnic la nivel european nu inseamna ca driblezi bine contra Clinceni sau Chindia....
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 2 Musafir(i)