Intalniri, sedinte
12-10-2016, 21:34,
#21
RE: Intalniri, sedinte
În urma evenimentelor petrecute la UTA în ultimele zile, în speță rezultatele echipei și situația ce a dus la  schimbarea antrenorului, am considerat necesar să convocăm o ședință a suporterilor în care să discutăm despre aceste aspecte într-un cadru mai organizat. Astfel, vă invităm să participați la întâlnirea noastră de vineri, 14 octombrie, ora 18.30, la Old Lady`s Pub pe strada Poetului. Am lansat invitația conducerii clubului de a participa la ședința noastră și am primit un răspuns pozitiv. Ne vedem vineri la pub!

Cu ocazia acestei întâlniri, membrii Suporter Club UTA vor mai putea achita și cotizațiile restante.

Pentru noi doar UTA contează!

CD al Suporter Club UTA
Răspunde
14-10-2016, 11:54,
#22
RE: Intalniri, sedinte
Nu uitați de întâlnirea de azi, 18.30 la pub!
Răspunde
15-10-2016, 13:27,
#23
RE: Intalniri, sedinte
Salutare,
In urma discutiilor avute la Pub legate de imaginea clubului propun ca pe terenul Motorul sa se afiseze foarte mare pe un banner la intrare sau pe teren macheta noului stadion inclusiv cu poze , este foarte motivant pentru jucatori conducere si suporteri cu mesajul Aici este templul nostru!
Rog Scu sau Proca sau oricare altcineva sunt dispus sa platesc acel banner
Răspunde
10-12-2016, 14:16,
#24
RE: Intalniri, sedinte
Suporter Club UTA invită toți utiștii interesați la Old Lady`s Pub pe strada Poetului, marți, 13 decembrie, de la ora 20.00, pentru a discuta amical despre anul 2016 în viața UTA-ei și despre perspectivele pentru anul viitor. Ne propunem să vorbim despre club, infrastructura de joc (stadioanele UTA, Motorul, Gloria), dar și despre organizarea noastră ca suporteri. De asemenea vom stabili desfășurarea acțiunilor noastre tradiționale de sfârșit de an: Moș Crăciun utist și „Revelionul utiștilor”. 

Pentru noi doar UTA contează!
Răspunde
01-03-2017, 17:22,
#25
RE: Intalniri, sedinte
Avem întâlnire la pub, mâine, 2 martie, de la ora 20. Veniți să discutăm despre toate subiectele momentului legate de UTA, suporteri, stadioane, mers la Șiria etc. Smile
Răspunde
20-06-2017, 17:22,
#26
RE: Intalniri, sedinte
Întâlnire a suporterilor, vineri, ora 21.00, Old Lady's Pub!

Vineri, 23 iunie, ora 21.00, ne întâlnim la Old Lady's Pub pentru a pune punct acestui sezon competiţional, urmând să discutăm la (bere) rece despre tot ce s-a întâmplat în ultimul an, dar şi despre perspectivele UTA-ei în campionatul următor. Vom pune la punct şi detaliile ediţiei din anul acesta a turneului Marius Pintea. Îi invităm pe toţi utiştii doritori să participe la discuţia noastră amicală despre marea noastră pasiune: UTA! SUNTEM UTA ARAD! Nu dăm niciodată înapoi!
Răspunde
24-06-2017, 19:48,
#27
RE: Intalniri, sedinte
Un rezumat al întâlnirii de aseară:

DESPRE ANCHETĂ
Mezsar şi Codru au descris-o mai mult ca un circ fără substanţă. Mascaţi, percheziţii, luat de acte (inclusiv foile de arbitraj), dus la Bucureşti dar singurele întrebări au fost legate meciul Foresta - Sepsi. Ca o picanterie, Codru a fost dus la Bucureşti, a aşteptat câteva ore să intre la inteogatoriu pentru a fi luat la întrebări timp de nicio oră. După care i s-a dat drumul în mijlocul Bucureştiului la 11 jumate noaptea, în şlapi, fără bani, acte şi telefon Smile). Ideea e că cică în acest weekend ar mai urma audieri dar în afara unei sesizări (care în opinia lui Mezsar poate să fi venit 50/50 de la adversarii direcţi sau cineva din anturajul clublui) anchetatorii n-au nimic şi nici nu au ce să aibă că noi n-am umblat cu prostii (zice el)

DESPRE SEZONUL TRECUT
Mezsar îl consideră un eşec cauzat de faptul că Roşu a pierdut vestiarul în retur. L-a descris ca fiind european 100% dar prea îngăduitor cu jucătorii şi prea încăpăţânat în a le da şanse unora care au dovedit repetat că nu le merită. Jocul a suferit pentru că jucătorii neantrenându-se cum trebuie n-au mai putut să îşi respecte sarcinile de joc.

DESPRE JUCĂTORI
Cică mulţi dintre ei consideră faptul că au ajuns la baraj o performanţă. Sunt supăraţi pe toată lumea, pe conducere, pe noi, probabil mai puţin pe ei. Vor fi şi mai supăraţi deoarece întârzierile salariale se vor duce spre trei luni (dar nu vor depăşi borna asta)

DESPRE OBIECTIV
Se doreşte promovarea fără niciun fel de discuţie dar nu se vor face excese ori riscuri financiare de genul celor din perioada Gio şi care ne-au dus la faliment.

DESPRE NOUL ANTRENOR
Se doreşte o lovitură de imagine care să risipească toate suspiciunile referitoare la obiectivul clubului. Pe listă au fost 11 antrenori, au rămas 4, la începutul săptămânii viitoare vom avea probabil numele alesului. Pe listă sunt antrenori cu experienţă care au un nume important la nivel naţional şi chiar internaţional (probabil foşti jucători din generaţia de aur)

DESPRE TRANSFERURI
Vor rămâne la echipă 90% dintre actualii tineri plus 4 sau 5 dintre jucătorii cu experienţă. Vor mai veni încă 4 sau 5 jucători cu experienţă iar restul lotului va fi completat cu tineri din propriul centru. Se doreşte ca anual UTA să vândă un jucător pentru a avea bugetul de salarii asigurat (în special pentru primele luni ale anului viitor, ianuarie - mai, când din cauza procedurilor, clubul nu se poate baza pe banii de la primărie - nici anul acesta încă nu s-a primit niciun ban de la primărie). Deocamdată pentru Adi Petre există doar interes verbal, nicio ofertă concretă. Printre posibilele achiziţii se numără şi un fundaş central macedonean, fost coleg cu Adili.

DESPRE INFRASTRUCTURĂ
Mezsar spune aseară că s-a săturat să se mai ocupe de problema stadioanelor şi gazoanelor, pentru că de doi ani de zile a constatat că nu se respectă nimic dintre cele discutate. Vom juca acolo unde ni se spune (probabil la Şiria în tur) iar primăria să îşi asume responsabilitatea.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
26-10-2017, 18:54,
#28
RE: Intalniri, sedinte
Luni, 30 octombrie, ora 19.00, invităm toți utiștii interesați la Old Lady`s Pub la o discuție despre situația prin care trece clubul UTA. Criza de rezultate este foarte adâncă, unele probleme de atitudine de la nivelul lotului sunt extrem de deranjante. După umilințele de la Timișoara și din cupă, alături de celelalte rezultate și evoluții catastrofale din campionat, trebuie să ne conturăm o poziție cât mai clară despre viitorul pe termen scurt al clubului.  Așadar se impune din nou o întâlnire a utiștilor, în condiții de criză, singura speranță fiind legată de faptul că  - de această dată - criza va rămâne doar la nivelul rezultatelor sportive. Ne vedem luni!
Răspunde
30-10-2017, 23:38,
#29
RE: Intalniri, sedinte
O simpla rugaminte: daca se poate face un rezumat asupra intalnirii din aceasta seara cand aveti timp.
Răspunde
31-10-2017, 1:00,
#30
RE: Intalniri, sedinte
http://www.uta-arad.ro/stiri/intalnire-c...terii/3961
Răspunde
31-10-2017, 13:36,
#31
RE: Intalniri, sedinte
Sa-ti recunosti gresala e deja un pas inainte. Sa o corectezi ar fi ideal!
Sa vedem care va fi politica clubului in pauza de iarna. E mare nevoie de oameni responsabili pe anumite segmente din organigrama pe care sper sa o imbunatateasca. Este nevoie de oameni dedicati pe anumite segmente nu de angajati cu multe responsabilitati. Fiecare cu felia lui!
Răspunde
31-10-2017, 14:45,
#32
RE: Intalniri, sedinte
Subscriu.
Sanyi trebuie sa se ocupe strict de gestionarea resurselor financiare iar pe partea sportiva ii trebuie un om care sa se ocupe strict de asta.
Gata cu hei-rupismul, gata cu fiecare face de toate si nimeni nu este responsabil de nimic.
Răspunde
31-10-2017, 19:18,
#33
RE: Intalniri, sedinte
Ca sa ai un om de fotbal angajat la club in primul rind trebuie sa ai cu ce sa-l platesti bine. Din discutiile de aseara am inteles ca in ultimi 2 ani primele luni din an( pina in aprilie-mai) s-a tinut clubul cu banii de pe vinzarea celor 2 jucatori Man si Adrian Petre. Anul care vine nu mai avem resursa finaciara pt. primele luni (nu mai ai ce vinde) pina vin bani de pe proiectele aprobate de primarie, asa ca fara bani nu poti aduce alti jucatori sau alt antrenor. Tot din discutiile de aseara am aflat ca din noiembrie nu mai poti plati jucatorii din banii primiti de la primarie. Concluzia mea este ca ce avem acum la echipa, jucatori si antrenori, cu astia defilam pina in vara. Afara nu poti sa-i dai pentru ca au contracte si nu mai poti sa le desfaci contractele unilateral conform noilor reguli.
Ave UTA, morituri te salutant !
Răspunde
14-01-2019, 20:46,
#34
RE: Intalniri, sedinte
Joi seara ,pe 17 ianuarie, de la ora 19.00, ne vedem la Old Lady's Pub pentru o primă întâlnire din acest an. Vom discuta despre situaţia clubului UTA, a stadionului Francisc Neuman, dar şi chestiuni organizatorice ale peluzei şi ale Suporter Club UTA. Vă aşteptăm pe toţi cei interesaţi să reintrăm în atmosfera alb-roşie! Nu dăm niciodată înapoi!
Răspunde
20-06-2019, 0:21,
#35
RE: Intalniri, sedinte
Deja a devenit o traditie pentru noi ca la instalarea unui nou antrenor sa-l invitam la o intalnire cu suporterii la pub. Cred ca Gyuszi Balint, impreuna cu staff-ul sau, merita o astfel de intalnire. In plus de asta as vrea sa il invitam si pe Bogdan Apostu care cat timp a jucat la UTA, mereu ne-a fost drag si a vorbit frumos de UTA iar in final, in finalul perioadei "Martian", nu s-a despartit de noi intr-un mod placut. Mi-ar placea sa clarificam unele aspecte si sa il asiguram ca e binevenita si colaborarea cu el.

Desigur, totul tine de disponibilitatea lor insa mi-ar placea sa organizam asta inainte de a pleca echipa in cantonament. Voi ce spuneti?
Răspunde
20-06-2019, 9:33,
#36
RE: Intalniri, sedinte
Și eu m-am gândit la asta dar când mi-a trecut mie prin cap, Balint tocmai plecase în vacanță. Da, cred că în săptămâna cu reunirea ar trebui făcută și întâlnirea asta. Dacă s-ar putea DOAR cu Balint și Apostu.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
20-06-2019, 21:57,
#37
RE: Intalniri, sedinte
Din cate am inteles saptamana viitoare ar trebui sa ajunga in Arad (incep pregatirile din 25.06 parca am citit undeva) .
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)