Stadionul "Francisc Neumann"
07-06-2019, 13:08,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Azi dimineata trecand pe strada Fratii Neumann am vazut pe gazon in fata tribunei 1 ceva ce semana cu viitoarele banci de rezerve - corpuri din bare metalice cu Plexiglas transparent.
In discutiile pe FB cu maretul fost primar de Arad, la intrebarea mea de ce nu lucreaza Technodomus in alt ritm, mi sa raspuns pentru ca nu sunt platiti !!!????!!!!!
Răspunde
07-06-2019, 16:00,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Deci, va spun din nou , Tehnodomus termina in 2-3 saptamani . Si sunt platiti. Problema mare, cum zice si PSV, astia au licitat fara partea de electrice si instalatii . In plm !
Poate jucam din toamna aici, dar ne pisam pe garduri sau la wc-uri eco....
Răspunde
07-06-2019, 18:29,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Si inca ceva;...in spatele tribunei a ii-a,inca sunt munti de moloz si alte resturi, plius popicaria si cresa abandonate si alea intre gunoaie. Nu mai inteleg nimic,umul minte mai cu tupeu decat celalalt.Mai e foarte mult de lucrat,nai ales la finisarile exterioare,cum sa lasi lumea sa intre pe stadion,printre noroaie??...Bilcea spunea acum doua zile ca pune 8000 de scaune ,gazon si echipa poate sa joace in septembrie acolo..Astia spun ce vor pt. ca nimeni repet NIMENI nu ia masuri !!! Apropo de cele 8000 de scaune,Bilcea spune ca sunt pt. trib.2 si cele 2 peluze,asta inseamna vreo ....4500 de scaune ramase pt. tribuna 1...alta minciuna,acolo mai incap maxim 1500 de scaune,cea ce rezulta 9500 de scaune (locuri)....Pana can dracu ne mai mint astia asa fara nici o jena?
Răspunde
13-06-2019, 8:59,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Oare am putea vedea in aceasta vara un reportaj amanuntit despre FN (sportarad, aradon,etc) cu detalii exacte, termene, facilitate, interviuri cu constructorul si primaria...... ???
Răspunde
13-06-2019, 9:02,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Sau poate am putea organiza prin SCU a discutie deschisa la stadion, OLP cu cineva din club, primarie si constructor....
Răspunde
14-06-2019, 19:27,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Salutare tuturor,
Azi am trecut pe lângă stadion:
Situația era cam așa : 2 muncitori lucrau la tribuna 1 , tencuiau ceva , alți 2 muncitori stăteau și se uitau la ei, unul tăia cu flexul in spatele tribunei 1 ceva fier ieșit din perete și cam atât ...in ritmul ăsta și cu așa mobilizare de forțe sigur mai dureaza minim 3 ani...
Răspunde
14-06-2019, 19:48,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Haideti sa fim seriosi... tin minte ca la o echipa din Italia, parca Cagliari... lucrau zi si noapte in 5 luni a fost gata. Nu sunt bani probabil sau intarzie plata catre firma.
Traim in ROMANIA, la ce sa sa ne asteptam... suntem jos de tot si in medicina si in toate.
Răspunde
Ieri, 10:57,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Nu sunt bani pe dracu,Aradul are un excedent de peste 35 de milioane de euro si noi spunem ca nu exista bani?!!?Protejarea constructorului este singurul tel in afacerea asta ,care nu are nici forta umana si nici materiala sa duca acest proiect la capat,.....asa ca se taraganeaza ,se mai scot din contract diferite lucrari doar,doar.....
Daca nu vorbeam de unul din constructorii de casa ai adminstratiei demult aveam la acest obiectiv o reziliere!
In alta ordine de idei ,avem din 30 mai autorizatie de constructie pentru nocturna,Francisc Neuman va fi primul stadion cu instalatie de nocturna LED din Romania.
Răspunde
Ieri, 21:00,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Tehnodomus a lucarat și la pasajele de la intrarea în Oradea. Și a lucrat repede și bine. Dovadă că nu firma e problema. Interesul e al administrației care, sunt aproape sigur, vrea să termine stadionul în an electoral. Și, așa cum am și spus-o când a apărut CNI în ecuație, să se folosească de povestea stadionului în războiul cu PSD. Nu e nici lipsă de bani și nici incompetență, e rea voință!
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
Astăzi, 2:20,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Exact asa cred si eu, Giuliano
Răspunde
6 ore în urmă,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
(Ieri, 21:00)Giuliano a scris: Tehnodomus a lucarat și la pasajele de la intrarea în Oradea. Și a lucrat repede și bine. Dovadă că nu firma e problema. Interesul e al administrației care, sunt aproape sigur, vrea să termine stadionul în an electoral. Și, așa cum am și spus-o când a apărut CNI în ecuație, să se folosească de povestea stadionului în războiul cu PSD. Nu e nici lipsă de bani și nici incompetență, e rea voință!

Sa nu uitam ca intre timp au trecut ceva ani( alta era situatia in 2013-2014) , iar Tehnodomus daca ne aducem bine aminte a finalizat intre timp  si pasajul de la CET de pe centura Arad, lucrare care in mod normal trebuia finalizata in februarie 2018 , s-a finalizat cu mare greutate abia in octombrie 2018.
Răspunde
1 oră în urmă,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Si chiar nu putem face mai mult? Ceva sa miste putin lucrurile in mai bine? Noi aici pe forum putem vorbi zilnic despre aceste probleme, dar la nivel local nu sunt vizibile. Sunt sigur ca putem gasi ceva ideii mai originale sa atragem atentia, sa facem ceva presiune....
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: Adrian07, psv, 20 Musafir(i)