Au plecat prea devreme dintre noi
15-12-2014, 19:43, (Ultima modificare: 15-12-2014, 19:49 de Kidu.)
#1
Au plecat prea devreme dintre noi
Nicolae Manea a decedat in aceasta dimineata. Dumnezeu sa il odihneasca!
Răspunde
19-03-2015, 16:53,
#2
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Valentin Costea cunoscut si sub Kidu de la firma sa Kid Tunning a murit ieri la spitalul din Timisoara

Prietenii lui Valentin Costea anunță că trupul neînsuflețit al acestuia va ajunge astăzi spre seară la Arad și va fi depus la capela RSC din strada Cocorilor, nr.27. El va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Eternitatea. Slujba de înmormântare va începe la ora 12,00.

Porecla mea nu are nimic de a face cu el, ne cunoasteam doar tangential insa aveam o parere buna despre el ca om si despre pasiunea lui. Dumnezeu sa il odihneasca!
Răspunde
21-03-2015, 21:57,
#3
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Drum bun, Vale!


Răspunde
19-04-2015, 18:37,
#4
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Azi dimineaţa la 9 m-a sunat un băiat să-mi spună că a murit unul care a fost vreo 20 de ani îngrijitor la stadion, se ocupa cu tunderea şi trasarea terenului. Cel decedat  e din Zerind, şi ori pe el, ori pe cel care m-a sunat îl cheamă Mihai.  Nu am reţinut mai multe detalii pentru că...m-a trezit din somn. Dacă cineva vrea mai multe detalii, îi pot da numărul celui care m-a sunat. Ştie cineva cine e cel decedat? O să-i anunţ cred şi pe cei din club deşi dacă înmormântarea e la Zerind...Oricum, Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească şi mulţumim pentru activitatea în slujba UTA-ei!
Răspunde
19-04-2015, 23:05, (Ultima modificare: 19-04-2015, 23:09 de Kidu.)
#5
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Sigur ca il stim pe Nea Mihai. Neaparat trebuie sa vorbim la club si de asemenea trebuie sa trimitem si noi pe cineva cu o coroana macar. Lasa-mi numarul pe privat te rog.
Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca!
Răspunde
20-04-2015, 17:29,
#6
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
A fost Voinea Florin impreuna cu mine la inmormantare. Am depus coroana din partea clubului UTA.
Dumnezeu sa il ierte!
Răspunde
20-04-2015, 19:37,
#7
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Multumim Dorine! Dumnezeu sa il ierte!
Răspunde
16-06-2015, 14:21,
#8
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Citat:Ion a iubit – și el – două doamne. Chemarea Silviei a fost prea puternică…

[Imagine: unchiu-ion1-340x255.jpg]

Nu toți cei care trecem pe acest pământ avem parte de o poveste scrisă. Mulți dintre noi trăim, iubim, murim, și nimeni în afara cunoscuților nu ne va afla niciodată povestea.

Tocmai de aceea, nu vreau ca unchiul meu să rămână un anonim, pur și simplu pentru că nu a fost un anonim. Se numea Ion, ca și personajul principal din romanul lui Rebreanu. Și precum în narațiunea marelui scriitor, și Ion Crișan a iubit două doamne. Nu, nu e vorba de vreo Ana sau Florica. La el nu a fost vorba despre glasul pământului. A fost doar glasul iubirii.

A iubit fotbalul, astfel că una dintre doamne e chiar „Bătrâna Doamnă” a fotbalului rămânesc, UTA. Dar mai presus de toate a iubit-o pe Silvia, cea care i-a fost soție timp de 60 de ani.

Pentru UTA a făcut mari sacrificii. Tânăr fiind visa să îmbrace tricoul alb-roșu. Nu a ajuns. A jucat pentru Banatul Sânicolaul Mic, echipa din cartierul în care a trăit toată viața, dar și pentru Motorul. Performanțele pe plan sportiv nu au fost foarte însemnate. Rămân povestirile sale în care și-a mai luat-o și pe coajă. Își amintea cum a fost bătut la Mailat. Acum, la bătrânețe, părea o poveste simpatică, una sinonimă cu alte mii de astfel de povești ale altor jucători din fotbalul mic, de la țară…

Deși era angajat la „Vagoane”, mergea prin fabrică să facă colecta de bani pentru UTA. Nu cerșea. Cerea bani pentru clubul fanion al Aradului. Lua un leu, cinci lei, zece lei, care cum dădea, iar cu suma adunată mergea la club și dona banii jucătorilor. Pe atunci cei de la ANAF nu se sesizau.

Era o formă de dragoste pentru un club legendar. Nu a ratat marile meciuri ale istoriei Bătrânei Doamne. A văzut Feyenoord-ul lui Ernst Happel plecat cu coada între picioare din Calea Aurel Vlaicu. A trăit vremea când UTA se bătea la campionat și ștergea pe jos cu echipe importante din Europa. Nu a lăsat-o nici când i-a fost greu. A fost în tribunele chiar și atunci când se mișca mai greu. Condus de ginerele Sorin, de nepoții Cipri și Alex, unchiul Ion a fost ultima oară la un meci al Bătrânei Doamne pe care a iubit-o încă de la înființare acum doi ani. Avea 81 de ani.

De atunci tot întreba de ea. Inclusiv înainte de slujbele ținute de părintele Gligor la Biserica din Sânicolaul Mic mergea la preot și spunea: „ieri a câștigat UTA. E foarte bine…”

Iubirea pentru Silvia, soția sa, a fost însă nemărginită. Au avut trei fete: Dorina, Mariana și Ronela. Au trăit împreună 60 de ani, fiind practic contopiți. Silvia a plecat la cele veșnice într-o joi, acum nici două săptămâni. După trei zile de la despărțirea de Silvia, atunci când se spune că sufletul este încă lângă casă, unchiul Ion stătea liniștit la o… bere cu ginerele său, Sorin. „Eu plec după Silvia”, i-a spus el așa din senin.

Nimeni nu l-a crezut, dar chiar a făcut-o. La exact șapte zile distanță, tot joia, unchiul Ion a trecut la cele veșnice. Silvia l-a chemat la el. Erau suflete pereche… Inima i-a bătut o viață întreagă pentru marea lui iubire, iar fără Silvia, a refuzat să mai bată, plecând după soția lui pentru a rămâne etern împreună.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Ion Crișan!

SURSA: Lucian DANILA, Special Arad
Răspunde
17-06-2015, 16:19,
#9
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
la 81 de ani nu-i prea devreme sa pleci Smile
Răspunde
17-06-2015, 23:25,
#10
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Viata e frumoasa si merita traita la orice varsta.
Răspunde
11-08-2015, 0:20,
#11
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
A murit ieri un baiat de la Timisoara, Chira Razvan il chema, avea doar 38 de ani...

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

[Imagine: 2miubt.jpg]
Răspunde
11-08-2015, 6:04,
#12
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Sa ii fie tarana usoara!
Răspunde
15-09-2015, 19:09,
#13
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Din păcate o veste foarte tristă pentru suflarea utistă, mai ales pentru cei din generația 30+

Baciu, fostul fotbalist al echipei UTA, a murit după un teribil accident de muncă!

Baciu Adrian Mihai, fostul fotbalist al unei generații frumoase a UTA-ei, a murit astăzi, în jurul orei 15.30, după ce s-a prăbușit de la mare înălțime de pe o macara din incinta firmei Auto Group de pe Câmpul liniștii. Aceasta era varianta care circula într-o primă fază – ulterior stabilindu-se, de către inspectorii ITM, că fotbalistul şi-a prins genunchiul drept în trapa elevatorului pe care îl manevra. Din cauza pierderilor imense de sânge ca urmare a secţionării arterei femurale, rana i-a fost fatală. Adrian Baciu nu a mai fost în stare nici măcar să strige după ajutor. A fost descoperit o jumătate de oră mai târziu, de către colegii săi.
Fostul campion național și internațional de juniori împlinise vârsta de 37 de ani și lucra ca agent comercial la firma respectivă.
S-au încercat toate manevrele de resuscitare și intervențiile de protocol, dar cadrele de la Ambulanță nu au mai avut ce face…

http://specialarad.ro/update-baciu-fostu...-o-macara/
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
15-09-2015, 20:21,
#14
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Dumnezeu sa il ierte!!
Răspunde
15-09-2015, 20:59,
#15
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Un baietel de numai doi anisori a ramas astazi fara tatic, noi utistii am ramas cu unul mai putin:

[Imagine: baciu_70844600.jpg]

Dumnezeu sa il ierte si sa ii intareasca familia!

P.S. Va rog sa veniti cat mai multi la inmormantare sa-i cinstim memoria cum se cuvine.
Răspunde
15-09-2015, 21:02,
#16
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Dumnezeu sa-l ierte !
Răspunde
17-09-2015, 13:12,
#17
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Fac un apel la toti cei care vor sa isi ia un ultim ramas bun de la cel care a fost Adi Baciu sa incerce sa fie prezenti astazi la ora 21:00 (priveghi) in capela cimitrului de la UTA sau maine la ora 13:00 cand are loc inmormantarea.
Anuntati-va intre voi si haideti sa ne strangem cat mai multi.

Dumnezeu sa il odihneasca!
Răspunde
17-09-2015, 18:50,
#18
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Dumnezeu sa-l ierte!
UTA este viata mea!
Răspunde
18-09-2015, 3:45,
#19
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Alaturi de Turcan cred ca a fost cel mai talentat din generatia romwest. Mare pacat ca s-au pierdut pe drum.
Răspunde
23-10-2015, 18:59,
#20
RE: Au plecat prea devreme dintre noi
Am inteles ca a murit Ghita BELEI un mare suporter al UTA-ei ,a fost prezentat si un reportaj pe aceast tema cu el in sportarad daca nu ma insel...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)