|
Conducerea clubului
|
|
01-08-2006, 04:01 PM
(This post was last modified: 22-08-2006 07:36 PM by calincrt.)
|
|||
|
|||
|
Conducerea clubului
Satul fiind de toate criticile ( unele fondate, altele mai putin ), as vrea sa vad daca exista intre noi si persoane cu coloana vertebrala care pot sa aduca si cuvinte de lauda la adresa noii conduceri ( si nu numai ), pentru ca...hai sa fim realisti...au facut si lucruri bune.
Dupa ce incercam sa vedem si partea plina a paharului cred ca putem pune in balanta partile rele si cele bune si e mult mai usor sa ne formam o parere obiectiva despre actuala conducere, indiferent ca o fi ea buna sau rea... Un fleac, ne-a ciuruit
|
|||
|
01-08-2006, 05:07 PM
|
|||
|
|||
|
Hai sa vedem:
1. Faptul ca UTA e in A e un lucru bun; faptul ca e acolo prin combinatia cu Salonta nu 2. Au reusit sa aduca jucatori de fotbal, vom vedea daca sunt si fotbalisti. 3. Desi am fost reticent, Lacatus pare cea mai buna achizitie a UTA-ei din mai multe puncte de vedere: are autoritate, are notorietate si se pare ca stie sa aseze o echipa in teren. Ramane insa de vazut in viitor 4. Cer sume exorbitante pe abonamente si pe bilete si s-a vazut in prima etapa ca a venit putina lume la stadion. Adevarul e ca nu are lumea bani. La chestia asta si-au cam batut joc de multi aradeni dornici sa vina la stadion. 5. Stadionul s-a renovat pe banii nostrii, nu pe banii lor sau ai primarului, deci aradenii au avut un important aport la readucerea UTA-ei in prima divizie. (Liga 1 ca la francezi) In viitor vom vedea daca conducerea UTA-ei au dorit doar sa-si faca putina imagine sau vor sa faca treaba serioasa. Daca vor sa-si faca imagine macar sa si-o faca pe banii lor nu pe banii nostrii. |
|||
|
01-08-2006, 05:47 PM
|
|||
|
|||
|
hmmm...
interesant punctul tau de vedere gabule. mia placut ca ai adus si ceva argumente in ceea ce ai spus. pana acum 3 bune si doua rele...sa vedem ce mai urmeaza... si referitor la punctul 4, se pare ca sunt pe cale de a-si mai spala din pacate...n-ar fi rau Un fleac, ne-a ciuruit
|
|||
|
01-08-2006, 05:52 PM
|
|||
|
|||
|
Care e rusinea mai mare? Ca jucam in Liga I prin cumpararea locului de la salonta sau daca am fi jucat in C cu macea ?
|
|||
|
01-08-2006, 06:01 PM
|
|||
|
|||
robitzi Wrote:Care e rusinea mai mare? Ca jucam in Liga I prin cumpararea locului de la salonta sau daca am fi jucat in C cu macea ?eu zic ca e mult mai bine asa cum e acum. chiar nu avem de ce sa ne simtim aiurea... daca regulamentul din fotbalul romanesc permite cumpararea uniui loc intr-o divizie superioara...care-i problema? e ca si cum ai plati o diferenta de clasa la o calatorie cu trenul ca te scot banii afara din casa ( exagerata comparatia...) Un fleac, ne-a ciuruit
|
|||
|
01-08-2006, 06:01 PM
|
|||
|
|||
robitzi Wrote:Care e rusinea mai mare? Ca jucam in Liga I prin cumpararea locului de la salonta sau daca am fi jucat in C cu macea ? robitzi, s-a mai discutat despre asta, nu are rost sa reluam aici argumentele. raspunsul la intrebarea ta: Liga 1 cumparata e mai rusinoasa ca Liga 3 meritata. |
|||
|
01-08-2006, 06:11 PM
|
|||
|
|||
|
Multi va orientati dupa experienta cu Sandu Ion de acum 2 sezoane! Daca va amintiti bine nu eram departe de desfiintare,Sandu a venit sa tina echipa la liman un sezon in speranta ca se va gasi un sponsor el fiind constient si si noi aradenii am fost constienti ca nu are puterea financiara necesara sa tina singur clubul.Acuma cand este sprijinit si de Bara e alta situatie e mult mai usor pentru el.Si e un mare conducator ati vazut ce realizari a avut si cu atletismul si are si cu tenisul de masa.Zgarcit nu e pentru ca ati vazut orice jucator i-a spus Lacatus ca doreste el a incercat sa duca jucatori la care nici in visele cele mai frumoase nu visam ca vor juca sau vor mai juca vreodata la UTA.In legatura cu banii si abonamentele ce nu e clar ?in primul rand ei sunt oameni de afaceri nu au venit la UTA doar ca sa faca opere de caritate.Un om de afaceri bun nu se baga intr-o afacere care sa nu ii duca profit e logic nu ii condamn,in schimb ii condamn ca trebuia sa mai aiba macar pana anu viitor rabdare cu afacerile si cu profit-ul nu sa vina direct sa isi scoata profit-ul.Pe Lupas de ce nu l-a criticat nimeni cand a luat toate banciile si tot de la club cu el si a dus la Pecica ? Sau pe Chisbora care a furat din bugetul clubului 600.000 de dolari ? El ne-a retrogradat intentionat daca nu va joaca memoria feste atunci va amintiti ca in ultimele 4 etape cand inca nu eram retrogradati anunta Chisbora pe sezonul urmator 1.200.000 de dolari si in B am inceput cu 600.000 unde sunt restul baniilor dragi colegi de forum ?? Macar Sandu Ion ne-a lasat alegerea daca vrem sa dam banii bine daca nu asta e da nu a furat din bugetu clubului ci dimpotriva baga in bugetul clubului.Daca il stiti mai indeaproape pe domnul Calin Chisbora e un inginer ce a lucrat la Vagoane nu avea el bani ca sa finanteze un club tot buget-ul care l-am avut a fost realizat de Omniasig si Metalcomp.De ce nu a fost o firma a lui Chisbora pe echipamente ?stiti de ce ?pentru ca domnul Chisbora nu are o firma adica acuma are dupa ce a fost la UTA domnilor Intrebati-va va rog de unde a avut domnul Chisbora bani sa isi deschida firma si sa isi cumpere masini?? Cand inainte sa vina la UTA nu avea firma si avea o masina modesta fiind un simplu angajat.Sandu Ion nu isi face avere pe numele UTA-ei scoate si el un profit da nu isi face avere cum a facut domnul Chisbora.Domnul Gandolfi cand a promovat UTA si-a luat talpasita domnilor in schimb Sandu Ion si Bara s-au implicat in cel mai greu moment din istoria Aradului si a UTA-ei,fiind constienti de riscurile unei afaceri ce ar putea esua.sunt constienti ca daca esueaza si UTA retrogradeaza vor fi pusi la pamant domnilor de intreaga suflare fotbalistica si de intreaga presa,dar si in aceste conditii au acceptat sa se implice si sa nu lase rusinea de a juca in divizia C cu Macea si fel si fel de echipe satesti.Faceti o comparatie domnilor ce au facut ceilalti conducatori inaintea lui Sandu si a lui Baraadica domnii Gandolfi si domnul Chibora ! oricum nu au acuma rost comentariile la sfarsitul sezonului vom trage linie si vom analiza vom studia vom critica si vom lauda !
|
|||
|
01-08-2006, 06:13 PM
|
|||
|
|||
|
le rouge zice cine ?Spetza Ultra Rossa ?haideti domnilor sa facem un sondaj printre aradeni sa vedem ce iese
|
|||
|
01-08-2006, 06:25 PM
|
|||
|
|||
robitzi Wrote:le rouge zice cine ?Spetza Ultra Rossa ?haideti domnilor sa facem un sondaj printre aradeni sa vedem ce iese nu are rost sa faci pt ca sti bine ce iese , dar totusi opinia majoritatii nu trebuie neaparat sa fie cea corecta |
|||
|
01-08-2006, 06:43 PM
|
|||
|
|||
|
Pana acum, conducerea a facut o gramada de lucruri bune:
1.) A cumparat un loc in prima liga. E un fapt rusinos, dar bun :D 2.) A adus antrenori si jucatori care, hai s-o zicem, ne plac! 3.) Au inceput sa faca bani pentru club. Deocamdata doar cu abonamente si bilete. Preturile sunt de-a dreptul criminale, dar, cel putin deocamdata, banii merg la UTA! 4.) Au provocat renovarea stadionului. Ca e pe banii aradenilor zau ca nu conteaza. Credeti voi ca se facea ceva pentru a juca in C? Mai degraba se duceau banii publici pe cine stie ce frectii. Deci e meritul lor! 5.) Au adus in prim plan SUR! Da, nu va suparati pe mine, altfel va fi privit SUR ca galerie in Divizia A! E valabil si pentru RF 6.) Au adus in prim plan UTA! Eu zic ca nu e rau pentru inceput. Le mai ramane de facut 2 lucruri, extrem de importante: - sa demonstreze ca pot face din UTA un club realmente performant - sa castige increderea noastra, pentru ca toti avem inca probleme de a digera "promovarea" |
|||
|
01-08-2006, 06:45 PM
|
|||
|
|||
|
Robitzi,cum te amagesti singur. Nimeni nu investeste sa nu scoata de cel putin 10 ori suma. In fotbal se gaseste cea mai buna si mai pragmatica masina de spalat bani si nu numai. UTA nu inseamna Sandu ION si nici Bara,sa fie clar UTA inseamna 100% Politica si 100% PD. Torul este o masinarie politica sa aduca capital electoral in primul rand,si imagine, de ce nu sau aventurat D-nii la salvarea UT-ei si atunci priveam cu totul si cu totul alti ochi acresti oameni. Daca cineva crede ca UTA s-ar fi desfintat se inseala amarnic ,UTA este o intrare pe piata extraordinara pt oricine,si atunci de ce sa nu profite cei care sunt de fapt calaii UT-ei prin nealocarea de fonuri atunci cand era necesar. Daca as sta sa spun toate masinatiile ce se fac ,si se incerca o excrocare a Aradenilor, mi-ar trebui 2 zile sa tot scriu. Personal ma bucur ca avem echipa de prima liga,dar nu cu acest pret,nu ma afecteaza direct ,dar ma afecteaza ca o mare parte din prietenii mei nu mai vin la stadion pt ca nu isi permit.Pe unii ii ajut dar nu imi permit sa ii ajut pe toti. Acesti oamenii oscilau intre uite ,nu este,vom fi,mai bine ramanem unde suntem,reconstruim totul de la 0 etc,cu oamenii astia poti spera la ceva bun? Rezultate vor fi sigur,dar cu o mare hotie. Investitia lor se numeste Banii de la stadionul CFR,si banii publici oferiti acum de Falca . Asta este investitia lor. Un investitor aduna publicul in jurul lui,si nu depindea de vanzarea de bilete si abonamente. Se bazeaza pe un management profitabil,cu reclame,drepturi de televiziune,etc si incerca ca tot ce contine sigla UTA este de vanzare,de la cacili,fulare,banere etc.
Preturile pt intrarea pe stadion trebuiau sa fie cel putin normale ca si la celelalte cluburi si spuna + 10 % pt ca s-a investit in scaune si in stadion. Ei nu sunt proprietarii UT-ei ,terenul neu este al lor,stadionul l-a modernizat primaria pe banii nostri adica bani publici,Sandu si Bara nu au dat 5 bani la scaune si la nimic din ce inseamna stadion. Din contra au participat cu firmel;e lor de constructii la niste preturi exorbitante. Lucrari obtinute fara licitatie.Cine doreste sa se imbete cu apa rece nu are de cat,si mie imi place apa rece dar sa nu ma imbat,te imbeti usor cu apa rece . Cand v-am spus eu ca mint astia de sting ati sarit de 888 in sus,Vineri daca nu se lasa sa se intre si liber pe stadion ne faceam de rasu curcilor. [B]Am prea multe defecte in fata celor ce se vad perfecti![/B] |
|||
|
01-08-2006, 06:47 PM
(This post was last modified: 01-08-2006 07:15 PM by Alfeus.)
|
|||
|
|||
red_uber_alles Wrote:Pana acum, conducerea a facut o gramada de lucruri bune: Sunt de acord cu tine pana la un anumit punct. [B]Am prea multe defecte in fata celor ce se vad perfecti![/B] |
|||
|
01-08-2006, 07:00 PM
|
|||
|
|||
|
Alfeus...nu am nimic cu tine, dar chiar nu te mai inteleg...
Ba esti ba nu esti de acord. nu stiu ce sa mai cred, dar am impresia ca iti place tare mult sa te contrazici indiferent care e subiectul discutiei. Din punctu tau de vedere fotbal = politica... de acord cu tine, dar sti cum e vorba aia: " din mai multe rele alegem raul cel mai mic". Un fleac, ne-a ciuruit
|
|||
|
01-08-2006, 07:05 PM
|
|||
|
|||
calincrt Wrote:Alfeus...nu am nimic cu tine, dar chiar nu te mai inteleg... Calinutule este foarte usor sa ma intelegi. UTA este o afacere politica,dar acesti nebuni eu facut si multe lucruri bune ,dar la preturi exagerat de mari. Asta doream eu sa scot in evidenta.Am jucat Fotbal si cunosc manevrele. [B]Am prea multe defecte in fata celor ce se vad perfecti![/B] |
|||
|
01-08-2006, 07:17 PM
|
|||
|
|||
|
:thumbsup: Alfeus.
Cluburile mari au conducatori care nu mai au nevoie sa demonstreze ceva; vezi Chelsea, Milan, chiar si Juve. La noi daca esti om de afaceri ( tzepar -vorba lu' unu care vorbeste noaptea pe la antena 3) trebuie prima oara sa dai ca sa ai. N-au nimic in comun cu fotbalul, poate un pic cu atletismul, si acolo aveam atleti buni, dar n-avea cine sa-i plateasca, si atunci hop Sandu Ion; vrei sa faci asta si asta, daaaa, atunci ia-i pe astia la tine la club si plateste-i. Bine. |
|||
|
01-08-2006, 07:20 PM
|
|||
|
|||
|
Calinutule este foarte usor sa ma intelegi. UTA este o afacere politica,dar acesti nebuni eu facut si multe lucruri bune ,dar la preturi exagerat de mari. Asta doream eu sa scot in evidenta.Am jucat Fotbal si cunosc manevrele.[/quote]
De acord cu tine, s-au facut manevre la UTA, dar manevre se fac la toate cluburile din tara si cred ca la capitolul asta suntem pe ultimele locuri. Problema e ca dat-o in bara cu abonamentele astea ca atfel nu mai apareau atatea discutii. Toata lumea (excluzand membrii SUR care nu au fost de acord cu cumpararea locului) le-a sarit in cap doar dupa ce au pus pretul mare la abonamente...Concluzia e una singur: ii interesau doar buzunarul propriu nu si faptul ca actuala conducere ar putea prejudicia clubul cu sume mult mai mari... degeaba intra ei pe forum si arunca in stanga si-n dreapta cu acuzatii care mai de care mai penibile ca pe ei de fapt nu ii intereseaza UTA Un fleac, ne-a ciuruit
|
|||
|
01-08-2006, 07:21 PM
|
|||
|
|||
|
calin ce parere ai despre ce am zis eu mai sus
|
|||
|
01-08-2006, 07:32 PM
|
|||
|
|||
robitzi Wrote:calin ce parere ai despre ce am zis eu mai susse pare ca suntem cam pe aceeasi lungime de unda si ma bucur sa vad ca esti informat destul de bine in ceea ce priveste UTA. Eu chiar ii inteleg si pe cei care sunt total impotriva conducerii, dar in momentul in care dai ca exemplu alte cluburi mari trebuie sa fi constient ca acolo se fac manevre mult mai mari decat la noi. Tocmai din acest motiv am deschis acest subiect, pentru ca toti cei care intra pe forum au ocazia sa vada doar pareri contra si eu sunt de parere ca situatia nu e chiar asa de nasoala. Trebuie sa privim problema din toate punctele de vedere si sa ne dam cu parerea fara sa ne certam ca doar asa putem ajunge la o concluzie finala cat mai apropiata de realitate. Si cred ca ar trebui incet incet sa mai renuntam la instinctul de turma...(aviz amatorilor) Un fleac, ne-a ciuruit
|
|||
|
01-08-2006, 08:11 PM
|
|||
|
|||
le rouge Wrote:robitzi Wrote:Care e rusinea mai mare? Ca jucam in Liga I prin cumpararea locului de la salonta sau daca am fi jucat in C cu macea ? Nu prea cred. Mult mai rusinos e sa te plafonezi in noroiul dezgustator al Diviziei C, si sa nu mai auda nimeni de tine. E adevarat, suntem in Liga 1 cum suntem, dar asta nu inseamna ca trebuie sa privim noua UTA cu rusine, din contra... e un nou inceput. Forever UTA !!!!!!!! |
|||
|
01-08-2006, 08:13 PM
|
|||
|
|||
|
corect Vortex ma bucur mult ca mai sunt aici si oameni realisti si nu sunt singur impotriva tuturor
|
|||
|
01-08-2006, 08:35 PM
|
|||
|
|||
|
Nimeni nu spune ca sa nu se faca manevre, poate e esential sa se faca, n-am nimic impotriva daca UTA mea e avantajata si sustinuta printr-o serie de manevre "incomprehensitive" (nu stiu ce inseamna dar da bine), dar sa nu vina la mine si sa-mi spuna, ca fara sa dau o parte din salar lor, nu pot sa-mi vad echipa. E un furt ordinar din sufletul meu de utist.
Normal ca problemele au aparut dupa ce s-au fixat preturile, de acea nu e plin stadionul, de acea nu exista presiune din tribune si de acea n-am castigat cu farul. Pentru mine e limpede. Nu minutele ne-au lipsit sa castigam meciul ci publicul din tribune. Si de acea vom bate pe steaua. HAI UTA. |
|||
|
01-08-2006, 08:44 PM
|
|||
|
|||
|
gaby tocmai ai spus cea mai mare tampenie din lume ! ai fost la meci ? nu ai fost ! tot stadionu urla UTA UTA
|
|||
|
01-08-2006, 09:09 PM
|
|||
|
|||
|
Ai fost la UTA cu poli in 89 cand ne-au furat timisorenii cu 3-2? Atunci s-a strigat UTA UTA din plin, cand nu am putut ridica mana ca loveam pe cel de langa mine. Nimeni nu fuma sau manca seminte asa plin a fost stadionul. Sinescu plangea, Cheregi "rata" in ultimul minut 11 metri si tot stadionul urla: UTA UTA UTA. Aia atmosfera. Doar un stadion plin poate face asta. Galeria era in toate tribunele, in peluze si in tribuna oficiala se taia capul UTA-ei. Pacat, dar nu compara scandarile de atunci cu cel de acum.
|
|||
|
01-08-2006, 09:13 PM
|
|||
|
|||
|
Ma uitam la telesport, si s-a auzit "un mesaj de la Arad", cateva UTA UTA, si la gol a fost atmosfera beton. Scuze, dar asta a reiesit din transmisiune.
|
|||
|
01-08-2006, 09:13 PM
|
|||
|
|||
|
cand te vad la meciuri vorbim da ?
|
|||