Thread Closed 

Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arad vs. Timisoara
18-02-2006, 09:13 AM
Arad vs. Timisoara
Discutam aici despre acest topic, pentru a nu ne abate de la subiect pe restul topicurilor deja existente.

Semper Fidelis
Visit this user's website Find all posts by this user
18-02-2006, 10:42 AM

Are rost ? :D Noi sa fim sanatosi, sa ne vedem de echipa noastra, si sa-i lasam pe ei in pace, personal, mi se rupe de ei :P punct :D
Find all posts by this user
18-02-2006, 12:00 PM

Eu unul nu vreau sa discut nimic despre cimisoreni. Ma intereseaza doar UTA. Imi pare bine ca nu sunt si pe aici si propun ca la aparitia vreunuia sa fie sters asa cum fac ei cu noi pe site-ul lor.

Arad is not banat !!!
18-02-2006, 08:02 PM

Idem

UTA-Arad.com Situl neoficial al Batranei Doamne
18-02-2006, 08:12 PM

RED&WHITE Wrote:Eu unul nu vreau sa discut nimic despre cimisoreni. Ma intereseaza doar UTA. Imi pare bine ca nu sunt si pe aici si propun ca la aparitia vreunuia sa fie sters asa cum fac ei cu noi pe site-ul lor.
este unul pe aici dar nu a postat inca..........POLIST101%

Cine ii sef in lumea asta ?....daca esentza sta in sloboz !
18-02-2006, 09:27 PM

Cred ca aceste poze spun totul despre rivalitatea dintre Arad- timisoara...

[Image: 20060141vw.jpg]

[Image: 20060205qa.jpg]

PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZA!
18-02-2006, 09:34 PM

Da am observat si eu chestia asta. Felicitari pt poze. :lol:

Semper Fidelis
19-02-2006, 01:55 AM

Supertare. Oare care au vopsit primii?

Arad is not banat !!!
19-02-2006, 02:36 AM

Cre ca deodata :D Adica, nu stiu, dar tinand cont ca suntem Aradeni, pot sa zic ca noi am fost primii :D
19-02-2006, 07:39 AM

Nu uitati si de autobuze. Noi avem autobuzele astea aduse din Germania, din Halle cred ca vopsite in alb-rosu, si ei au niste autobuze noi Mercedes in alb-violet :mrgreen:
Autobuzele de la noi au fost aduse dupa cele din tm, si stiu sigur ca a zis cineva din c.t.p. ca bine ca is vopsite in alb-rosu, culorile UTA-ei :lol:
Dar oricum, discutiaw despre Arad vs tm e mult mai complexa decat afisarea mandra a culorilor...totusi ce ar trebui sa facem, sa ne injuram cu ei la nesfarsit , sa ne lasam reciproc in pace, sau sa devenim "aliati" impotriva bucurestiului, sau orice alta varianta. :idea:
Am intrat si eu pe forumul cvucs, si aveau acolo scrise parca vreo 75 de pagini despre Arad vs timisoara, si daca in primele pagini ziceau ca ar trebui sa o lasam mai moale cu rivalitatea, etc, in ultimele pagini erau toti cu " de abia astept sa ies la cafea cu aradenii", m-as duce la Arad cand joaca cfrul...si + dea asta, desigur ironii peste ironii. :evil: De mentionat ca topicul lor e inceput inainte de venirea bkp... 8)
So...cred ca este destul de discutat pe acest topic... :?:
19-02-2006, 08:10 AM

Pai, rivalitatea dintre Arad si tm este in multe domenii, practic, in orice domeniu, nu doar in fotbal :lol: Suntem 2 orase cu traditie, cu istorie, cu mari realizari(mai ales Aradul) in domeniul industriei, in orice domeniu, si este normal, sa fie o anumita rivalitate... Si, cred ca aceasta rivalitate nu se va stinge niciodata, si, una peste alta, asa e frumos :D Altfel, mergi pe stadion si te uiti doar la meci, nu rivalizezi cu galeria adversa, pt a te impune...
19-02-2006, 08:13 AM

se stie ca rivalitatea asta intre Arad si tm e veche...
dar autobuzele lor vopsite in alb-mov au aparut numai dupa ceio luat bkp si io adus iar sus..de atunci toti tm is mari polisti si pe masini au abtibilde si ta' felu de stegulete...pot spune asta pt ca in ultimii 4-5 ani am umblat periodic prin tm si am avut ocazia sa vad cum o evolua treaba asta...
mearga-n p**a mea de jigariti ...divizia fantastica si ei poli fulgeru bucuresti..
fuck off tm

o ducem noi mai greu dar macar NU NE VINDEM !!!

...si in afara topicului (ca nu mai am chef sa ma pun pe alalat) dc Duckadam face fanclub mitici...EJECT...vezi poze SUR..anti mercenarii de la UTA..

FORZA UTA!!!

roaker roaker roaker
27-02-2006, 10:41 AM

Eu sunt megasuporter al UTA-ei. De la 14 ani am abonament la tribuna I (adica din 1991). De prin 1995 stau mai mult in Timisoara (am facut aici medicina si acuma lucrez aici la Spit. Jud.).

Vreti sa va spun ceva? Eu am fost la meci la Poli cind in tribuna erau vreo 30 de spectatori(Poli- Vega Deva)!!! Prin 2000-2001 daca intrebai pe vreun timisorean de Poli zicea ca nu cunoaste echipa aia.

In ultimele 6 meciuri pe Dan Paltinisanu UTA a batut de 4 ori (si un 1-1 in 98 cu gol Baciu). Tin minte ca lunea la facultate colegii mei timisoreni mai ca plingeau de ciuda iar eu jubilam.

De vreun an si ceva au si ei echipa si acuma toti sunt mari polisti. Eu ma mai cert cu colegii de la spital si ii tot intreb daca-si aduc aminte de un 0-7 la Arad in primavara lui 2002....Nimeni nu-si aduce aminte :P
27-02-2006, 11:56 AM

@Petchovski
Da ai mare dreptate acuma au si ei echipa cat de cat si sunt la moda dar moda trece. Putintica rabdare...

Arad is not banat !!!
27-02-2006, 12:23 PM

prima oara l-au vopsit aradeni, si in legatura cu akak poli nu are sens sa discutam de ei, acum ca au bani (miine nu se stie ca asa e viata) sunt mari suporteri dar saraci nu stiu ca aia nu e poli pe care o stiu eu si multi alti asta e o echipa "clonata" de la mitici si daca vor sa afle cum e sa fi un suporter adevarat ar fi trbuit sa fie pe stadionul UTA in ultimul meci din divizia A cu Gloria Bistrita cind toti stiam ca am retrogadat in B dar pentru aia aproape o repriza intreaga un stadion intreg cinta UTA,UTA de ti se ridica parul pe spate, a fost un moment adevarat creat de SUPORTERI ADEVARATI asta e si am terimnat cu marii suporteri polisti

AVE, UTA !
27-02-2006, 11:05 PM

S-a nimerit un timisorean pe-aici. Ragazzo vezi-ti tu de Poli Aek si lasa forumul nostru in pace.Oricum cred ca ar trebui sa fii de acord cu ce am scris mai sus .Apropo prin 2000 echipa Timisoarei era UMT-ul....acum e din nou Poli (Poli Aek :D ).
28-02-2006, 02:24 AM

Mda, adevarata timisoara :lol: aHaHaHhahAHaH Vad ca se si autocaracterizeaza cu limbajul sau de ratat :D In fine, abia astept sa vorbeasca iar sa mai rad :lol:
28-02-2006, 02:59 AM

Asta sa fie primul si ultimul kkt care scrie pe forumul asta. Ca eu nu am sa tot dau replici unora care s-au vandut ca prostituate si acuma se dau virgine

Arad is not banat !!!
28-02-2006, 04:31 AM

Shi la voi sunt destule uscaturi, la fel ca la noi... Asha ca nu o datzi voi pe usha de biserica, ca nu tzine... :twisted:

P.S. Sunt mai multzi timishoreni "ratacitzi" pe aici...
28-02-2006, 05:58 AM

Macar purtati-va ca niste oameni civilizati(era un sfat, stiu ca nu puteti pt ca nu sunteti :lol: )
28-02-2006, 07:38 AM

petschovschi Wrote:S-a nimerit un timisorean pe-aici. Ragazzo vezi-ti tu de Poli Aek si lasa forumul nostru in pace.Oricum cred ca ar trebui sa fii de acord cu ce am scris mai sus .Apropo prin 2000 echipa Timisoarei era UMT-ul....acum e din nou Poli (Poli Aek :D ).
Mie in general imi place sa vb frumos dar q voi nu se prea poate.Io cred k ar trebui sa va cititi singuri postarile si dupa aia sa judecati pe altii.Singuru lucru pt care is pe forumu asta e k ma amuzati.tot aveti impresia k voi sunteti primii la toate si k ne sunteti superiori la toate capitolele.nu akm pe bune nu vi se pare k va mintiti singuri?si io am cam aceasi impresie despre TM. Da makr pareriile mele sunt fondate.si degeaba ne certam atata p forumuri k oricum nu rezolvam nimic.Fiecare isi sustine cauza nu?
dar va rog cititi p forumu nostru si dupa aia faceti o comparatie.
Tot o dati k Arad in sus Arad in jos si cat de civilizati sunteti voi si ce nesimtiti suntem noi.Atunci de ce la orice eveniment in Arad cand se strang mai multi oameni la un loc strigati mue timisoara si tot o dati q mesaju ala super adevarat?(si cand zic evenimente nu ma refer neaparat la meciuri k l voi nu se prea strang oameni)va asigur k in TIMISOARA nu s-a intamplat niciodata asa ceva si nici nu se va intampla.
si mai am un lucru de clarificat si promit k va las k ma obositi
tot ne numiti curva viola nu?
makar stiti ce inseamna commando viola ultra curva sud?
curva inseamna peluza k sa stiti si voi asa k nu o mai ardeti q duma asta.
28-02-2006, 08:16 AM

Ragazzo esti la al doilea mesaj care ti-l sterg pt ca jignesti in mod gratuit. Nu mi-au trebuit mai mult de 2 minute, in care sa arunc o privire sumara asupra celor scrise de tine si sa imi dau seama ca esti un biet putoi de 15 ani, scapat nesupravegheat la tastatura.
Tu chiar nu observi ca noua ni se rupe de voi si de Timisoara voastra?! De ce va chinuiti sa ne demonstrati identitatea voastra inexistenta ?! De ce continuati sa ne luati pe tonul asta superior ?! Unde va credeti ?! La Vaslui, la Falticeni ?!

Acest forum, este pt suporterii UTA-ei. Ca sunt si timisoreni care participa la discutii (chiar contradictorii), nu e nici o problema, atat timp cat posteaza argumentat si in cunostinta de cauza, insa cand vad jigniri gratuite, asta nu pot sa tolerez.

Ragazzo, mai jignesti o data si o sa te sterg de pe forum !!!

Semper Fidelis
28-02-2006, 10:09 AM

Se duce pe pluta si forumul asta daca nu ii ejectam pe movi. Eu nu mai am chef sa le tot raspund unor hahalere, tarani si tigani din orasul cu echipa in C, D, E X Y Z sau unde o mai fi vanduta

Arad is not banat !!!
28-02-2006, 10:43 AM

Gata, Ragazzo este out de pe forum !
Anonimus a vorbit in limita bunului simt. Nu a spus nimic jignitor, si de aceea am decis ca userul lui sa ramana in continuare.

Semper Fidelis
28-02-2006, 10:46 AM

Keep walking Kid! :D
Thread Closed 

Forum Jump: