Post Reply 

Thread Rating:
  • 13 Votes - 3.62 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Presa (fara comentarii)
09-02-2006, 10:44 PM (This post was last modified: 16-01-2008 02:36 AM by Kidu.)
Presa (fara comentarii)
Quote:Duckadam pregãteste o mare surprizã iubitorilor clubului Steaua. Acesta promite cã va inaugura, �n 3 martie, un Fan Club Steaua, la care vor fi invitati si toti membrii PNG. „Vom �mbina politica si fotbalul, pentru cã invitãm si membrii PNG sã participe la aceastã lansare. Cu aceastã ocazie, dorim sã actualizãm legitimatiile si carnetele de membri, iar dupã ce vom finaliza si aceastã etapã, ne vom orienta spre directia care va duce PNG �n Parlament”, a conchis fostul mare portar

Asa oameni ne reprezinta...pana la urma eu incep sa cred ca Dukadam, nu prea are ce cauta in conducerea clubului UTA, mi se pare ca face treaba de mantuiala, in plus se mai ocupa si de fan club-uri steaua, in loc sa avem si noi un astfel de fan club in oras cu UTA. Si sa nu vina sa imi spuna nimeni ca e pus pentru imagine etc, pentru ca nu am vazut vre-odata la televizor vre-un reportaj sau un interviu cu Dukadam in care sa scrie ca e manager la UTA.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-02-2006, 10:19 AM

21 Februarie 2006
"UTA nu retrogradeaza, dar nici nu promoveaza"

Acesta este pronosticul antrenorului Victor Rosca pentru returul Diviziei B

Victor Rosca, antrenorul "Batranei Doamne", crede ca achizitiile din iarna sunt peste nivelul lotului din tur. De aceea, nu vede UTA in pericol sa retrogradeze, dar considera exagerate aspiratiile la locul doi, care ar permite accederea la barajul pentru Divizia A.

S-a incheiat si al doilea cantonament al "Batranei Doamne". Care sunt aspectele benefice in urma acestui stagiu de pregatire?
Jucatorii noi care au venit in aceasta iarna s-au adaptat relativ repede in echipa. Am vrut sa rodam echipa in cateva meciuri amicale si sunt multumit de modul cum au raspuns jucatorii cerintelor mele. S-au stabilit relatii de joc intre cei nou veniti si asta ma bucura in perspectiva returului.

In general, jocurile amicale nu sunt concludente. Mai mult decat atat, UTA a jucat cu multi adversari de esalon inferior...
La Arad ne lipsea un teren pe care sa disputam aceste jocuri. Este mai putin important nivelul adversarilor pe care i-am avut. Am jucat, de exemplu, cu FCM Resita, de la noi din serie si stiu acum ca sunt o echipa care se apara si vrea sa speculeze greselile adversarului. De aceea a pierdut puncte acasa, pentru ca, atunci cand trebuie sa atace, nu prea stiu ce sa faca.

Se impunea o cheltuiala de 7.000 de dolari, stiindu-se gravitatea problemelor financiare de la club, mai ales ca toata lumea a fost multumita dupa cantonamentul din Arad? Nu se puteau gasi astfel de adversari pe plan local?
Cu acesti bani nu puteam sa luam un fotbalist bun, asa ca nu este o suma mare, desi nu eu am solicitat acest cantonament. Sa nu se inteleaga ca nu a fost util. Ba chiar a fost mai bun decat o pregatire in strainatate, pentru ca exista si aceasta varianta, deoarece UTA va juca in retur cu echipe din Romania si pe terenuri de la noi, fara prelata sau incalzire subterana.

UTA are un lot nou, o echipa diferita fata de cea din tur. Sunteti linistit in privinta returului?
Sunt convins ca UTA va avea o alta exprimare in retur, ca vom obtine rezultate pozitive si vom evita retrogradarea. In schimb, este greu de presupus ca vom ajunge pe locul doi. Una este sa vrei si alta sa poti.

Sa analizam noutatile pe compartimente. Apararea...
Portarii nu au facut gafe majore. In defensiva a aparut cuplul de fundasi centrali Cozma – Miclea, doi jucatori tehnici, cu o viteza buna, care s-au dublat foarte bine. Aici cred ca nu vom avea probleme in retur. De aceea ne-am permis sa renuntam la Angheluta, care a venit la noi accidentat si nu s-a ridicat peste valoarea celorlalti jucatori.

La mijloc, in afara de Dumitra, cine se mai remarca?
Dumitra este un jucator experimentat. M-a multumit si Melnic, de la Gloria, care trebuie sa munceasca mult. Aici avem concurenta mare, astfel ca Bota, Georgiu, Anca sau Nadaban pot fi oricand titulari. Bota a pierdut o parte din pregatire din cauza accidentarilor si a recidivat si la ultimul amical.

Linia de atac va da cele mai mari batai de cap?
Nu stiu daca avem atacanti suficient de penetranti pentru poarta adversarilor. Ma bazez pe viteza lui Orlando, pe Mot, Mititi sau Hora – care acuza o accidentare abdominala – si dorinta lor de afirmare sa ne aduca punctele de care avem atata nevoie. Cu Dogaru nu s-au inteles cluburile. Poli Iasi a vrut sa ni-l dea pe jumatate de an, noi pe un an si jumatate.

Ce jucatori mai doriti sa aveti in lot?
Asteptam ca echipele din Divizia A sa isi definitiveze loturile si atunci vom insista pe jucatorii ramasi pe dinafara. Oricum, nu vom aduce la numar, ci sa imbunatatim calitatea echipei. Imi doresc un varf cu un joc aerian bun si un fundas dreapta. L-as fi vrut pe Anghel, de la Brasov, dar nu am avut bani pentru el.

Cum resimtiti situatia financiara prin care UTA se chinuie sa supravietuiasca de la o zi la alta?
Mi-as fi dorit ca problemele de ordin financiar sa se rezolve mult mai repede si mai simplu cu ajutorul Primariei locale. Multe echipe de provincie, din A si B, sunt ajutate de Primariile respective.

Dar ati mai auzit cazuri in care primarul sa declare ostentativ ca nu il intereseaza fotbalul si, mai ales, echipa municipalitatii?
Ma mir ca la Arad, unde exista traditie si lumea este avida dupa fotbalul de performanta, din bugetul Primariei nu se acorda echipei UTA un ajutor consistent, cum ar avea nevoie. Din cate stiu, suma de doi la suta din totalul impozitelor se poate acorda pentru sport, iar echipa-fanion merita acest suport, pentru ca a adus faima orasului.

Arad is not banat !!!
23-02-2006, 11:38 PM

Vor veni cu juniori si daca ii batem vor zice ca le-am batut copii iar daca pierdem... :oops: vor face misto
Ar fi bine sa nu jucam

Arad Express-27.02.
"UTA a renun

Arad is not banat !!!
01-03-2006, 01:35 AM

Albe
01-03-2006, 10:03 AM

UTA

A.T.
01-03-2006, 10:55 AM

http://www.aradon.ro
prosti i-am facut pe ziaristii ce cred si care musca "glumele" lui Boruga. Boruga ii un om de fotbal foarte bun. Sper doar sa-si foloseasca talentul doar pentru UTA

A.T.
01-03-2006, 06:58 PM

"Dinu Patriciu, tentat s

A.T.
03-03-2006, 09:52 AM

http://www.informatia-aradului.ro/2006/Article/28.html

Este aici un interviu cu Dekany. Daca l-am fi avut pe el primar nu cred ca am fi avut vre-o problema din punct de vedere financiar :-D
03-03-2006, 10:51 AM

Si continuarea interviului din "Informatia Aradului"...

Este UTA un club s

Arad is not banat !!!
04-03-2006, 02:26 PM

Un alt interviu cu Dekany din EVZ:
Odata cu aducerea lui Gigi Boruga la UTA ati trecut in plan secund in ceea ce priveste activitatea la clubul fanion. Ce s-a intamplat de fapt in ultimele doua luni?
De la venirea domnului Boruga, situatia la UTA s-a schimbat radical. A preluat o situatie dificila din punct de vedere sportiv, echipa aflandu-se pe locul zece, o pozitie pe care eu nu pot sa o accept sub nicio forma. Noi am incercat sa aducem jucatorii cu banii la zi, am imbunatatit conditiile de la stadion, iar Boruga a stiut sa aduca jucatori. A facut bine ceea ce trebuia sa faca pana acum, pentru ca eu nu as fi reusit, chiar daca mi-as fi rupt si mai mult timp din activitatile destinate vietii publice a Aradului (n.r., in calitate de viceprimar).

A fost grea aceasta achizitie in conducerea clubului?
Am incercat inca de la jumatatea turului sa il aducem pe Gigi Boruga la UTA, dar m-am lovit de refuzul unor membri din Consiliul Director. La finalul turului Boruga a cerut si a primit dreptul de a lua decizii, ca si consilier al meu. Poate de aceea am trecut oarecum in planul doi, chit ca eu sunt la curent cu toate problemele de la club.

Cat de mult impiedica datoriile mostenite de UTA bunul mers al activitatii sportive?
Daca nu trebuia sa platim anumite restante, ne puteam concentra financiar pe intarirea echipei, mai demult. Am stins datoriile lui Manaila si Hexan, astfel ca putem sa inregistram jucatorii la FRF. De asemenea, fata de impresarul lui Njock ne-am achitat restantele de 10.000 de franci elvetieni. Penalizarile de 6.000 de franci elvetieni le-am primit de la FIFA si sunt legate de cheltuielile de judecata avute in acest caz. Cert este ca, de la venirea mea la UTA, nu s-au mai acumulat datorii.

Ati spus in luna decembrie ca „Batrana Doamna” va scapa de grijile financiare, odata cu venirea unui finantator care contribuie decisiv la PIB-ul Romaniei, pana la startul returului. Termenul a cam expirat…
Cu unul dintre parteneri nu au continuat discutiile, cu celalalt continua. Avem mai multi sponsori mici, dar importanti, cativa sositi la UTA si prin intermediul domnului Boruga. Dl. Verbita ne ajuta in acest an cu suma de 50.000 de euro, San Paolo Imi ne-a ajutat sa ajungem la zi cu salariile, urmeaza sa semnam un contract de 10.000 de euro cu Petrom, pentru retur si alti 20.000 in campionatul urmator, dar tot in acest an. Mai avem promisiuni cu doua firme puternice din Arad pentru 10.000 de euro in perioada imediat urmatoare.

O eventuala retrogradare v-ar compromite cariera politica. Acum, dupa achizitiile efectuate la UTA, va mai e teama de un astfel de scenariu?
Nu se pune problema, nu ne mai gandim la retrogradare. Avem o echipa mult mai matura, cu experienta. In plus, jucatorii sunt foarte disciplinati, lucru care lipsea cu desavarsire la inceputul campionatului.

Ce va doriti sa se intample in retur la echipa?
Simtim nevoia unui sponsor puternic si ne va fi foarte greu sa continuam in lipsa lui. Cu mici exceptii, oamenii de afaceri aradeni raspund foarte greu la apelul nostru. Din pacate chiar dintre cei 12 membri fondatori ai clubului, numai doi sau trei sunt aproape de noi.

Primaria cu ce sfaturi ajuta UTA?
–(rade)… si in anul acesta sunt prevazuti 5 miliarde de lei pentru salariile personalului administrativ, cheltuieli de intretinere ale stadionului, mici reparatii. Avem un studiu de fezabilitate aprobat de Consiliul Local, privind tribuna a doua, care trebuie consolidata. Apoi putem sa vorbim si de peluze, de modernizare.
Oare cu cine se negociaza? Cu Rompetrol cred ca nu asa ca mai ramane Carpatcement. Macar de-ar iesi ceva. Hmm :?

Arad is not banat !!!
05-03-2006, 02:40 AM

Un site aradean de sport nou-nout: http://www.sportarad.com

Arad is not banat !!!
06-03-2006, 08:21 AM

Quote:Poli il vrea pe Hora in schimbul lui Bad
Avand mare nevoie de inca un atacant pentru returul Diviziei B, UTA pare a-si fi indreptat toate tunurile spre fostul fotbalist al Gloriei si Frontierei Curtici, Flavius Bad. Din pacate, jucatorul apartine marii rivale, Poli Timisoara.

Amanarea startului partii a doua a campionatului Diviziei B, le-a acordat timp suplimentar conducatorilor UTA-ei in incercarea de a completa lotul de jucatori. In aceste zile, Gigi Boruga trage serios de fundasul Jiului, Voicu, dar mai ales de atacantul aradean de la FC National, Flavius Bad. Desi initial acesta nu dorea sa auda de o revenire in Divizia B, acum datele problemei s-au schimbat putin, insa cheia transferului se afla altundeva.

Proprietara jucatorului, gruparea Poli Timisoara a anuntat prin vocea directorului general, Ion Craciunescu, ca Bad va ajunge la Arad numai la schimb cu internationalul de juniori, Hora. „Textilistii”, oricat ar avea nevoie de un varf precum Bad, nici nu se gandesc sa renunte atat de usor la un talent precum Ioan Hora, asa ca afacerea pare blocata.

Singura portita valabila mai ramane un imprumut pana la vara al lui Bad, insa in acest caz clubul aradean trebuie sa se scotoceasca de cateva zeci de milioane de lei. Oricum, problema transferurilor trebuie rezolvata pana joi, cand expira termenul de legitimare al noilor jucatori la Federatie.

PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZA!
10-03-2006, 07:22 AM

"S-a dezvaluit suma transferurilor
Joi, 09 Martie 2006
Prezent si el la conferinta de presa de ieri, antrenorul „Batranei Doamne”, Victor Rosca, s-a declarat satisfacut de lotul pe care conducerea clubului i-l pune la dispozitie in returul campionatului. „Tinand cont de cati bani a dispus clubul am format o echipa buna. Parerea mea e ca nu se putea mai mult de atat.” - a comentat tehnicianul campania de achizitii. In completare, Boruga ne-a dezvaluit si suma totala cheltuita pe transferurile lui Dumitra, Miclea, Cozma, Orlando, Crisanov si Serban. „Daca tot am ajuns aici, va zic si cat am dat pe toti ce-i care au venit ca nu-i nici un secret. 4.000 de euro si 1000 de dolari... E mult? Eu nu cred.” Suma este intr-adevar infima pentru valoarea celor sase nou-veniti, majoritatea cochetand cu primul esalon.", http://www.sportarad.com

....avem un om valoros

A.T.
11-03-2006, 03:44 AM

“La noi, situa

Arad is not banat !!!
11-03-2006, 06:47 AM

Quote:Deranjat de atacurile care vizau pasivitatea sa vis-a-vis de clubul UTA, primarul Gheorghe Falca a organizat, astazi, o conferinta de presa, in care tinut sa precizeze anumite aspecte.

„Constat demagogie mare si nerealizari puse pe seama Primariei Arad. Am tot citit prin ziare despre ajutorul dat de celelalte primarii, dand exemplul de la Oradea si altele. Am luat legatura cu primarul de la Piatra Neamt, unde se dau 6 miliarde pe an, acoperindu-se 20 % din bugetul clubului, diferenta provenind din sponsorizari. La Bistrita se dau 4 miliarde, totul numai pe facturi. Inca nu am vazut nici o informare publica de la UTA cu privire la bugetul lor, care este suma, de unde provine si care este principalul sustinator. Or, noi nu putem ajuta la UTA, riscand sa bagam banii cetatenilor in buzunarul celor de acolo.”, spune Falca. Primarul a scos din nou in evidenta ca pentru 2006 a prevazut 8 miliarde pentru modernizari la stadioanele UTA si ICRTI, dar a precizat ca nu i se pare normal ca deplasarile echipei sa fie acoperite din banii publici. „Am trimis cativa investitori la club, dar nu au putut fi convinsi de cei din conducere. Se promoveaza ideea ca primaria nu investeste langa echipa si din acest motiv investitorii nu au incredere. E un subterfugiu fals”, a mai spus Falca.
http://www.SportArad.com

Mai spunea cineva intr-o emisiunea la Hamza ca in acte clubul inca este a lui Sand Ion...probabil ca si are dreptate...
Interesant site-ul asta SportArad.com , parca citeam azi in ziar ca vor transmite meciul de maine minut cu minut pe site sau ceva de genu.
11-03-2006, 02:31 PM

Falc
11-03-2006, 07:49 PM

Am citit si io in ziar. Falca chiar ii debil mintal mah :| Eu zic ca au pus deja presiune pe el, si nu mai stie ce sa faca, si s-a gandit sa se "scoata", asa cum s-ar zice, umpic, dand vina pe Dekany :shock: Eu zic ca acuma este momentu sa actionam impotriva lui, sa punem banner pe stadion, si sa ii dam o mare _|_. Cred ca incepe panica in jurul sau, fiind atacat in toate ziarele, de toata lumea...
Zicea ieri in Arad Express ca cica Boruga si Duckadam ar fi cerut o audienta la Basescu sa il reclame, sa ii arate ce face bou asta de Falca cu orasul nostru, ce proiecte de debil mintal, si in special, ca isi bate joc de sport...
12-03-2006, 09:23 AM

Dekany si-a dat demisia de la UTA PDF Imprimare E-mail
S
12-03-2006, 08:55 PM

Este un subiect deschis Dekany renunta , despre acest subiect, sa nu vorbim in 2 locuri despre acelasi lucru.
12-03-2006, 09:19 PM

Mi-am amintit acuma, nu stiu ce se intampla de cateva saptamani nu am mai vazut o stire legata de UTA la Info TV...Hamza e preocupat doar de baluri cu fetite la Vladimirescu...
Se vor mai da meciurile UTA-ei ? Stie careva?
13-03-2006, 02:22 AM

Hamza e cel mai cool!!!

anul trecut a fost la polivalenta un turneu la care jucau fosti fotbalisti ai UTA-ei. n-a filmat nimic din meci dar cand au intrat majoretele a sarit imediat si a luat camera.

show, ce sa mai zic :lol: :lol: :lol:
13-03-2006, 07:31 AM

"Rade

A.T.
13-03-2006, 09:59 AM

Salariu de patru ori mai mare
Luni 13 Martie 2006

Cel mai bine de la UTA a ie
15-03-2006, 07:10 AM

http://www.fotbalvest.ro/modules.php?nam...http://www.fotbalvest.ro/modules.php?name=News&file=arti

...ce prostii mai pot sa spuna astia de la fv

A.T.
15-03-2006, 09:23 AM

"Conflict stins la UTA
Marþi, 14 Martie 2006
Dupa cinci zile de sageti trimise sub forma de declaratii care de care mai razboinice intre primarul Gheorghe Falca si conducerea UTA-ei, astazi, cele doua parti au fumat pipa pacii. A fost - oarecum - o impacare fortata de situatia dificila, aproape critica, a „Batranei Doamne”, ce are ca scop final ramanerea pe pozitii a echipei Dekany-Boruga-Duckadam-Coras, sprijiniti de putinii, dar sufletistii sponsori care au inteles momentul de rascruce al clubului.

Stingerea conflictului era previzibila inca de duminica. Atunci, primul edil facea primul pas, afirmand ca Tiberiu Dekany e omul potrivit la „carma” gruparii „alb-rosii” si de aceea il sustine in intregime. Bazandu-se pe acest lucru, presedintele UTA-ei a inceput prin a atentiona: „De fapt, nu stiu daca a existat cu adevarat o secure a razboiului...” , pentru ca Falca sa continue: „Am acceptat aceasta intalnire pentru interesul echipei. Realizez in ce pozitie e clubul, UTA are nevoie de sprijinul orasului, sprijin care exista din partea celor care tin la traditia echipei.”

In completare, primarul a reamintit faptul ca municipalitatea acorda UTA-ei 8,7 miliarde, dupa ce Primaria a acceptat sa achite si costurile legate de echipament. Partea de management sportiv (salariile jucatorilor, antrenorilor si staff-ului, sau sumele solicitate de Centrul de Copii si Juniori) este exclusiv treaba celor care conduc clubul. Iar concluzia acestor ultime zile de foc, prezentata de presedintele Dekany, vine sa confirme acest lucru: „Dorim sa continuam, ne asumam obiectivul de a ne mentine in Divizia B, pentru ca momentan nu ne putem permite altul, dar si de a asigura cealalata parte de buget. Fac si eu inca un apel pe aceasta cale, pentru ca doar atunci cand vom constientiza puterea economica si impactul UTA-ei vom putea spera la zile mai bune.”"

A.T.
Post Reply 

Forum Jump: